Sevdiğiniz kişiyle dost kalabilir misiniz?

Detay Kısmı Önemlidir
Sorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.
Yani özel konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.
Birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm.
Yani açıkçası bir kadınla dostluk kurulamıyormuş bunu çok iyi anladım.
30 Kasım 2022 Çarşamba saat 14.00
ben ilk defa lisede aşık olmuştum üzerinden yıllar geçti hala unutamıyorum onu. o dönem onu sevdiğimi kimse bilmiyordu. aramızda ilk başlarda samimiyet olmasa da zamanla o samimiyet olmuştu. sonra sınıftakiler öğrenmişti onu sevdiğimi ve ona hep bu muhabbeti şaka yoluyla söylüyorlardı ancak o gayet güleryüzle karşılıyordu bu durumu. ister istemez umutlanmıştım. bir gün yine böyle bir muhabbet olduğu sırada sevgilisinin olduğunu öğrenince dünya başıma yıkılmıştı. ertesi gün bana yazmıştı sınav takvimini sormuştu bende cevap vermeyince neden böyle davranıyorsun diyince ona olan tüm duygularımı dile getirdim ve bir daha arkadaş olarak kalamayacağımızı söyledim. gerçi gelinen noktada keşke arkadaş kalsaydım da diyorum ama bir yandan da o başkalarıyla mutluyken onu başkalarıyla görmeye tahammül edemezdim. maalesef böylesi durumlarda arkadaş kalmak imkansız gibi bir şey.
Benimki de işte buna benzer kardeşim detay kısmını okursan görürsün hatta evlilik bile yaptı yani doğrusunu söylemek gerekirse evet böyle bir insanın arkadaş kalınmasın arkadaş kalabileceğini söyleyin ya da kalmaya çalışan kendini kandırır
detayı okumuştum zaten. evet kesinlikle öyle. bunu söyleyen ya da çabalayan biri kesinlikle kendini kandırır.
Peki şimdi ben bu kişiyi nasıl davranmalıyım mesela sosyal medyadan yazmıyorum eskisi gibi ondan sonra geçen gün hatta dün diyeyim geçen gün değil fizik tedavi merkezine gittim özel bir hastanede ikimiz de tedavi alıyoruz karşı karşıya geldik normal konuştum ama biraz mesafediydim bundan sonra sonra nasıl olmalıyım
valla reis arada yakınlık olduğu ve onu gördüğün sürece acı çekersin gerçi öbür türlü de acı çekersin ama insan gördükçe yakın oldukça daha kötü hissediyor kendini. misal ben aşık olduğum kızla aramız açılmadan önce başka bir liseye kayıt yapmıştık ve beraber o okula geçmiştik. yakınımda olmasına rağmen konuşmadım konuşamadım ama bu durum beni çok zorlamıştı.
Anladım kardeşim zaten çok gördüğüm birisi değil sadece tedaviden tedaviye o da mesela saatlerde denk gelirsek çoğu zaman denk gelmiyor
İşte olabildiğince denk gelmemeye çalış denk gelince mesafeli ol. Ona dair hayatında ne varsa çıkar. Onu hatırlatacak şeylerden uzak durmaya çalış.
Hatta Instagram hesabında çekildiğimiz fotoğraf vardı onu da kaldırdım sildim daha doğrusu
eig için teşekkürler :)
Rica ediyorum kardeşim
Kalıyorsam demekki seviyorum umudum var ondan yana, ayrıca neden kızdan böyle bir şey istiyorsun kabul etmemesi çok normal, iyide yapmış bence
Yani şöyle söyleyeyim aslında böyle bir şey istemem tabii ki normal bir şey değil kabul ediyorum ben bunu zaten ama şöyle bir şey başında o da kesinlikle olmaz demedim düşünmem için bana zaman ver dedi yani daha doğrusu bu durumdan dolayı pişmanlık yaşar mısın dedi bana biraz düşünmek için zaman ver deyince ben Umut ettim
Görüş
10Görüş
Usta bunu , 15 gün sonra öğreneceğiz. Arkadaşıma onu sevdiğini soylicem. Hsolandigimi. , bakalım ne diyecek olumsuz olursa arkadaş kalirmiyiz belli degi l
Zaten olumsuz olursa kardeşim pek arkadaş kalamıyorsun haklısın bu konuda hayırlısı olsun
Aynen öyle , ya olay benden çıksın , keşke demek istemiyorum ,
“Hayır” kalınmamalı, ben seviyorsam o sevmiyorsa uzaklaşsın benden..
Peki sence bu saatten sonra ben ne yapmalıyım yeri geliyor aynı fizik tedavi merkezine gidiyoruz yani her zaman denk gelmiyoruz mesela eskisi gibi sosyal medya üzerinden yazmıyorum ama karşı karşıya geldiğimizde ne yapmalıyım
Bir ilişkin olur bazı şeyleri paylaşırsın güzel zaman geçirirsin ayrılık olduğunda dost kalınmaz, kendi fikrimce … senin durumun çok farklı ilişki yaşamamışın platonik gibi bir şey olmuş eğer istemiyorsa bir ilişki vazgeçmekten başka çaren yok.. ben senin yerinde olsam konuşmayı keserdim dost olarak bile kalmazdım.
Yani şimdi tamamen kesmem açıkçası pek doğru olmaz çünkü şöyle bir şey söyleyeyim zaten evlilik yaptığı dönemde Bir 5 yıl boyunca görüşmemiştim ondan sonra görüşmeye başladım şimdi de yani aynı tedavi merkezine gidiyoruz hani ben iletişimi kesersem bu sefer benden beklentisi vardı ben onu karşılamadım da konuşmak istemiyor diye düşünebilir açıkçası onun düşündüğü de önemli değil de bu sefer ailem de onu tanıyor hani ne oldu ne bitti derlerse onları açıklama yapmak sıkıntı olur
Onun ne düşündüğünü niye bu kadar takıyorsunki?
Ya onun engel durumu benimkinden biraz daha ağır bir de bana değer verdiğini biliyorum açıkçası onun gittiği tedavi merkezine gidiyorum orasını bana o tavsiye etmişti yani iyilikleri de dokunduğu için biraz kırmak da istemiyorum ama mesafeli olacağım
Sen duygusal bir bağ kurmuşsun onunla o seninle arkadaşlık düşünmüş, bir ilişki oluşması için hissetmek gerekiyor.
Zamanla oluşur diye düşünüyorsan arkadaş olarak devam edebilirsin şansını denemiş olursun belki bir umut işte 😀
Ya da çok samimi olmadan sadece mesafeli bir şekilde Merhaba merhaba demek daha güzel haklısın
Selam gadası 🙃
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar.
Hayırlısı olsun kardeşim
Kesinlikle hayır gözünün önünde sevgilisiyle dolaşıcak bana sürekli sevdiği/hoşlandığı kişilerden bahsedecek çok kötü bı durum bence ben kalamam
Bence de sence ben ne yapayım detaya göre
Yani ben olsam arama mesafe koyardım en azından dost olmazdım
Öyle yaptım
Umarım senin için her şey iyi olur ve hayatın devam ettiğini unutma başka limanlara yelken açmayı dene
Teşekkür ederim haklısın
Rica ederimm
kalırsın ama bazen eksi konular açılır ve o anda soğursun muhabbetten
Haklısın Sorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.
Yani cinsellik konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.
Birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm
Bundan sonra nasıl davranmalıyım
Geçen gün fizik tedavi de karşılaştık normal konuştum,
Karşılıksız aşk neden bu kadar acı vericidir? ↗
Rica etsem yorum yapar mısın
Teşekkür ederim
Duruma göre kalınabilir ama yaralar seni zamanla duygularını içine gömemezsen
Hayatta kalamam bir yerde patlak verir😅
Kesinlikle patlak veriyor kardeşim bunu bizzat yaşadım detay kısmında yazdığım gibi
😂😂🤣🤣 kesinlikle
Unut şu kızı yeter yaw
Tamam ☺️
Arkadas olamam
Haklısın gerçekten arkadaşlık dostluk kurulmaz çoğu insan bu durumu olabilir der hiçbir sıkıntı olmaz der ama bence olmaz bizzat gördüm detay kısmını okursan daha iyi anlarsın
Filmlerde olur onlar
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
Kalamadım, olmuyor
Evet
Olabilir
En İyi Görüşler