Aşk İlişkileri 2 ay Sevdiğim çocukla yüz yüze gelince nasıl bir şekilde mutlu edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Karşılıklı olarak birbirimizi sevdigim çocuğa nasıl sürpriz yapıp mutlu edebilirim çok seviyorum asigim ona ne yapıp özel hissettirebilirim? Sevdiğim çocukla yüz yüze gelince nasıl bir şekilde mutlu edebilirim? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sevdiği bir kombin varsa o şekil giyinebilirsin. Her erkeği etkileyen, mutlu eden bir kombin kesinlikle vardır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 7 yorumu gör Soran 2 ay Onun sevdiği tarz elbette vardır o zaman öyle de yaparım başka ne olabilir sence 🙂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bence en etkili yöntem bu. Fiziğine göre giyinmelisin, çok açık olmadan. Mesela çoğu erkek elbiseli ve ince çoraplı kombinlere bayılır. Boyun kaç? Yorumla Soran 2 ay 1.62 Yorumla Görüş sahibi 2 ay E tamam işte. Görmeden de tavsiye vermem gerçi de Yorumla Soran 2 ay O zaman gelsin ben öyle yaparım 🙂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bilmem ki istersen gizliden çıkayım yaz öyle konuşalım. Yorumla Görüş sahibi 2 ay öhöm Yorumla
u erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,6b görüş paylaştı. Usulca yaklaş ve kulağına ''senin suratını skrm, seveceksin lan beni'' de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay aşırı üstüne düşme düşersen kaçar. aşık oldugunu anlarsa. hakimiyeti ele alır duygulaeınu komtrol et birz agır başlı davran Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Senle mutluysa hep mutludur seninle arkadasligjndan mutsuzsa ne yap et mustsuzdir yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,3b görüş paylaştı. Gülümse yeter bence. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ne guzel ya ne sansli erkkler var su hayatta🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Görüş sahibi 2 ay Sende cok degerli birisin🙂 Yorumla Soran 2 ay Evet ikimizde çok şanslıyız ben onu çok sevdiğim için ve onun gibi birisiyle karşılaştığım için çok ama çok şanslıyım hep mutlu olucaz biz oda şanslı farkındadır belki😇 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Canimsin ya🙂 Yorumla Soran 2 ay Onu her sekilde mutlu ederim ben ya çok seviyoruummm🥰🥰❤️❤️❤️ Yorumla
moonlight012 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 92% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. O da aşıksa güler yüzün bile mutlu eder onu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 2 ay O bile yeter bana yeterki mutlu olalim her daim ben çok seviyorum☺️ Yorumla moonlight012 2 ay Yaa mutluluklar o zaman:) Yorumla Soran 2 ay Tesekkurlerr🥰 Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Cinsellik yaşat Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Sevdiği bir kombin varsa o şekil giyinebilirsin. Her erkeği etkileyen, mutlu eden bir kombin kesinlikle vardır.
Onun sevdiği tarz elbette vardır o zaman öyle de yaparım başka ne olabilir sence 🙂
Bence en etkili yöntem bu. Fiziğine göre giyinmelisin, çok açık olmadan. Mesela çoğu erkek elbiseli ve ince çoraplı kombinlere bayılır. Boyun kaç?
1.62
E tamam işte. Görmeden de tavsiye vermem gerçi de
O zaman gelsin ben öyle yaparım 🙂
Bilmem ki istersen gizliden çıkayım yaz öyle konuşalım.
öhöm
Usulca yaklaş ve kulağına ''senin suratını skrm, seveceksin lan beni'' de
aşırı üstüne düşme düşersen kaçar. aşık oldugunu anlarsa. hakimiyeti ele alır duygulaeınu komtrol et birz agır başlı davran
Senle mutluysa hep mutludur seninle arkadasligjndan mutsuzsa ne yap et mustsuzdir yani
Gülümse yeter bence.
Ne guzel ya ne sansli erkkler var su hayatta🙂
Sende cok degerli birisin🙂
Evet ikimizde çok şanslıyız ben onu çok sevdiğim için ve onun gibi birisiyle karşılaştığım için çok ama çok şanslıyım hep mutlu olucaz biz oda şanslı farkındadır belki😇
Canimsin ya🙂
Onu her sekilde mutlu ederim ben ya çok seviyoruummm🥰🥰❤️❤️❤️
O da aşıksa güler yüzün bile mutlu eder onu
O bile yeter bana yeterki mutlu olalim her daim ben çok seviyorum☺️
Yaa mutluluklar o zaman:)
Tesekkurlerr🥰
Cinsellik yaşat
Gece kiyafeti ile