Arkadaşlar o kadar özledim ki nasıl bitecek bu işkence ne yapacağım içimdeki sevgiyi nasıl azaltacağım yaşayıp atlatan vardır elbet atlatanlar ne yaptı da başardılar önerilerinizi alabilir miyim?
Başaklar o hale getirdi zaten ilaç kullanıyorum bir yengeç bir başak dünyada sana cehennemi yaşatır bunu unutma ayrıca sen de başaksın nasıl yaşıyorsun hayret ediyorum ben safkan başak olsam ölmüştüm
Valla çok insan tanıdım baya bu arada ünlü ünsüz her cinsten vardı bir kere başaklara karşı önyargım belli çünkü bir başak daha tanıdım o da aynı çıktı diğerine davrandığımın tam tersi davrandım anladığı dil oymuş demek valla zor insanlarsınız ben hayatta anlaşamıyorum bir başakla gerçekten allah kurtarsın ayrıca platonik aşklarınız meşhurdur sizin yıllarca sürer sevgiliniz olur unutamazsınız falan filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
kabulleneceksin.
zamanla kendini kendine geçecek , kolaylaştırmanın yolu aklına geldiğinde konuyu değiştirmek.
Hislerini bastırmamak ve akışına bırakmak. Sakin sakin bir şeylerle ilgilenmek kendine zaman vermek.
Yrdim ederim neyin oluyoduki
Tanisma falan yokmuydu hic siz sadece bakisiyomuydunuz hep falan?
Evet
Cok gec yazdin ya tanisma varsa hic sohbet falan etmedjnmi onla
Çok az
Ozlemissin hic yakinlasamazmisin ona peki cokmu uzaksin?
Uzağım
Iste biraz yakinslasmaya ne dersin ona?
Ya şöyle yani ben sevdimde vazgeçtim yani siz nasil başaramıyorsun
O kadar kolay değil işte
Neden acaba kolay ama beyin 🧠 çaliştmak bedava
Sen hiç sevmemişsin herhalde ya
Ha ya sevmedik o yüzden burdayim bu sate
Ben öneri istedim aşağılanmak değil!
Ben yanliş bşi mi dedim sna
İkna olman için bunları söylüyordum yine sen bilirsin iyi geceler 😴
Kusura bakma özür dilerim 🤗🤗
Zamanla olur bu durum başka bir çare yok gibi
Sanırım 😩
İşin zor
Deme öyle ya😐
azalmaz
Burcun ne acaba
Başak
Başaklar özler mi ya
Kaç ay oldu ayrılalı
Ne saçmalıyorsun herşeyi de burca bağlamayı bırakın artık
Hiç sevgili olduk mu ki ayrılalım
Başaklardan uzak duruyorum iyi günler
Ne cins insansın 🙄
Ya başaklar benden dursun o kadar nefret ediyorum ki yükselenim başak çıktı direk kendimi öldürmeye gittim zor tuttular hala zor yaşıyorum ya
Ah yazık bir psikolog şart
Başaklar o hale getirdi zaten ilaç kullanıyorum bir yengeç bir başak dünyada sana cehennemi yaşatır bunu unutma ayrıca sen de başaksın nasıl yaşıyorsun hayret ediyorum ben safkan başak olsam ölmüştüm
Sen buna kendini inandırmışsın herşeyi öyle görmek istediğin için görüyorsun insanlara bk atacağına kendini değiştir
Valla çok insan tanıdım baya bu arada ünlü ünsüz her cinsten vardı bir kere başaklara karşı önyargım belli çünkü bir başak daha tanıdım o da aynı çıktı diğerine davrandığımın tam tersi davrandım anladığı dil oymuş demek valla zor insanlarsınız ben hayatta anlaşamıyorum bir başakla gerçekten allah kurtarsın ayrıca platonik aşklarınız meşhurdur sizin yıllarca sürer sevgiliniz olur unutamazsınız falan filan
Bir başaklar mı Platonik aşık oluyor bir başaklar mı unutamıyor o kadar yargıcısın ki hemen teşhis koyuyorsun!!
Beni guruba ayıracağına benimde bir insan olduğunu aklına kazı
Herkes platonik olur bak şimdi şöyle bir şey var başaklar bunu sever hoşuna gider aslında yani platonik diyince ilk akla gelirler
Başaksan olmaz şu an dünyadaki en tehlikeli şeylerden bir tanesisin
O zaman sktr git seni tutan yok
Başak siniri de böyle oluyor