Sevgilimin geçmişteki hatası lütfen okuyun?

Sevgilime benden önceki sevgilisinden ayrıldıktan sonra bi çocuk yazmış ortaokuldan arkadaşı eski sevgilisi hoşlanmamış çocuktan pek. Neyse bunlar ayrıldıktan sonra o çocuk tekrar yazıyor iki üç gün konuşuyorlar sonra çocuk açılıyor kız reddediyor ve kızla sevgilisi tekrar barışıyor. Yapamayıp tekrar ayrılıyorlar 10 gün sonra falan ve o çocuk yine yazıyor bu sefer sana o gözle bakmıyorum arkadaş olalım bahanesiyle bunlar konuşuyor falan. Daha sonra kız arkadaşlarıyla dışardayken çocuk dönüşte seni alayım ben de oralardayım falan diyor arabayla geliyor kız biraz durup giderim diye düşünürken çocuk sahile sürüyor arabayı. 15-20 dakika oturuyolar kız kalkalım diyor. Daha sonra çocuk ikinci buluşmayı istiyor ve kız ikinci buluşmayı istemiyor. Daha sonra çocuk yine açılıyor ve kız yine ben şu an bir ilişki düşünmüyorum seni arkadaş olarak görüyorum diyip reddediyor. Sevgilimin bu yapmış olduğu şeyi kafama takmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
nnn
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kafama taktığım şey eski sevgilisinden ayrıldiktan 5 gün sonra başka çocukla buluşması ama çocuğu reddetmiş iki defa ama neden buluşur ki bahane ürettim ama hayır diyemedim diyor
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Sevgilimin geçmişteki hatası lütfen okuyun?