Eski sevgilinizin en çok neyini özlüyorsunuz?

Eski sevgilinizin en çok neyini özlüyorsunuz?
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Özel konular bunlar. Sevdiğimle ilgili konuşmayı sevmiyorum negatif veya pozitif anlamda kimseyle. Anneme, kadın arkadaşlarıma bile anlatmak tarzım değil. Kimse bilmesin daha güzel. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Görüş
49Görüş
Bakışını, kahkaha atmasını hala kulaklarımda, ondan nefret etsemde bazen çok özlüyorum onu
Özlemiyorum bittiyse cidden bitiyor😂
Hiçbir şeyini
Kalbimin üstüne başını yaslamasını elini yüzüme koymasını ve saçlarının güzel kokusunu özledim😔
Eski sevgilimin hiç bir şeyini zerre kadar özlemiyorum. Bana kötü anlamda yaptıklarının haddi hesabı yok.
Çok kaba kendisini beğenmiş kötü biriydi ozlemiyorum ama iyi yani ne diye sorarsan dürüst sevince kiskanip koruyan açık sözlü biriydi
Asır gibi geliyor bu gibi şeyler ve onun için mazi de biten hiç bir şeyi hatırlamak istemem. Önemli olan kalıcı olan şeylerdir.
Konuştuktan sonra telefon açık uyurduk sesini duyarak uyumayı özledim.. Ama artık sadece özlemekle kalacak.
Giderken yaptığı hatayı anlaması ve o yüz ifadesini. Ondan başka yok eski eskide kaldı kalan sahalar bizim.
Hiçbirşeyini. İlla bir şey olacaksa taze fasulye ve nohut yemeğini muhteşem yapardı.
Her şeyini benim için asla eskimeyecek ondan sonra kimse olmadı zaten
Şahsen yenisi ondan iyi biseyini özlemiyorum herşeyi ile mükemmel seviyede
Hiçbirşeyini.
Biten bir şeyin nesini özleyeceğim?
Geçmiş hakkında artık konuşmamaya karar verdim olmuş bitmiş artık
Tövbe estağfurullah Allahım sen aklıma mukayyet ol? Hiçbirşeyini
Aaa amaa dkekepeöşw
Kötü ayrılmadıgımız için Sadakat ve Kokusunu Özlüyorum Mesafelere maruz kaldık sadece
O kadar çok oldu ki... hatırlamıyorum, özlemiyoreee😎✌🏻😅
Geride kalabalik birini özlüyorsan.. geride kalmamistir!
Sohbet etmeyi. Meğer sadece sevgilim değilmiş, en yakın arkadaşımmış aynı zamanda.
Ay aynısı benimde öyleydi ya ve bende onun için öyleydim. Bi kaç saat yazmadımmi Lütfen ortaliklardan kaybolma insanlarla konuşurken duvarla konuşur gibi hissediyorum filan diyordu bu ve bu gibi sözlerini de özlüyorum 🥺😢
Özlediğim hiçbir şeyi yok. Zaten o yüzden eski.
En İyi Görüş