1 yıllık ilişki ben onu çok seviyorum ama onun hislerini bilemiyorum açıkçası. Benim kadar
sevmiyor sanki. Ben 27 o 28 yaşında iyi bir işi var. Ailesiyle tanıştım ama onlar sayesinde ayrılmıştık geri barıştık ailesi yani annesi babası barıştığımızı bilmiyor. İşim onun işiyle aynı değil diye babası sayesinde çocuğun beynini yıkaya yıkaya. Gayet güzel oturaklı bir insanım kendime göre mesleğim var güzel gayette üniversite mezunuyum. Evliliğin e sini bile açmıyor. Şakasına ben aşkım şöyle bebişimiz olsun şöyle olsun böyle olsun diyorum. O da gülüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum. Evlilikten korkuyor bence sorumluluk almak istemiyor benim gibi ciddi ilişkisi olmamış daha önce ve ürkütüyor bu durum onu sanırım. Ne yapacağım arkadaşlarım nişanlanıyor evleniyor. İşi kariyeri onun için çok önemli. Bana karşı hataları oldu. Hep alttan alıyorum çok yoruldum güçsüzüm artık. Bu böyle mi devam edecek gerçekten. Ne yapacağım ben , kıymetimi bilmiyor.
sevmiyor sanki. Ben 27 o 28 yaşında iyi bir işi var. Ailesiyle tanıştım ama onlar sayesinde ayrılmıştık geri barıştık ailesi yani annesi babası barıştığımızı bilmiyor. İşim onun işiyle aynı değil diye babası sayesinde çocuğun beynini yıkaya yıkaya. Gayet güzel oturaklı bir insanım kendime göre mesleğim var güzel gayette üniversite mezunuyum. Evliliğin e sini bile açmıyor. Şakasına ben aşkım şöyle bebişimiz olsun şöyle olsun böyle olsun diyorum. O da gülüyor. Ben onunla evlenmek istiyorum. Evlilikten korkuyor bence sorumluluk almak istemiyor benim gibi ciddi ilişkisi olmamış daha önce ve ürkütüyor bu durum onu sanırım. Ne yapacağım arkadaşlarım nişanlanıyor evleniyor. İşi kariyeri onun için çok önemli. Bana karşı hataları oldu. Hep alttan alıyorum çok yoruldum güçsüzüm artık. Bu böyle mi devam edecek gerçekten. Ne yapacağım ben , kıymetimi bilmiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adam gittiği yere kadar senle götürcek. Ya ailesini dinlicek ya da ailesini sindircrk. Şans
Ya çok canım acıyor ne yapacağım öylesine bir kız da değilim ki kalbim acıyor
Kanka hafif elini ayağını çek. Bakalım tavrı nasıl olucak. Yani az rahat bırak. Görüşmeleri aramaları biraz azalt. Bazı erkekler boşlandığında gerçek niyetini belli eder
Aramıyorum ki doğru düzgün mesaj olayı zaten yok ama ısrar ediyordum gel beni al görüşelim sende kalıcam falan diye.. sevdiğim çok çok belli oluyor bunu mu azaltayım
Kanka aranızda cinsellikte var anladıpım kadarıyla. Bu sebeple senle görüşmeye tekrar başlamış. Ciddi birini bulsun bırakır seni. O ailesini dinliyor bence
Yok şey yapmıyoruz bazı şeyler oluyo ama o kadar ilerisi yok.. haftaiçi göremediğim için onu çok özlüyorum yanında kalmak istiyorum..
Çok seviyorum ya lanet olsun gerçekten canım nasıl yanıyo nasıl
Kanka her şey sevgi aşk değil. Bu tek taraflıda olmaz. Tek taraflı olursa her zaman üzülen sen olursun. İnan bana kullanılırsın. İlla cinsellik anlamında değil. Otur aşkı sevgiyi bir kenara bırak. Kendi ilişkine dışardan biriymiş gibi bak. Yorumla. Öyle devam veya sonlandır
Çok üzülüyorum zaten daha önce bir kez ben ayrıldım ben kendim barıştım. O ayrılık süreci resmen eziyetti tığ gibi kaldım üzüntüden … ne yapabilirim lütfen bir şey söyle
Kanka zaman herşeyin ilacı. Ama boşda durma. Yaşının geldiğini. İlşkiye bir isim koymak gerektiğini söyle. Bakalım ne dicek
Ona biraz kaybetme korkusu yaşat şu an benden gidemez hislerinde fazlasıyla vermişsin bu hissi
Nasıl yapacağım ki bunu?
Otur konuş ciddi olduğunu evlilik istediğini yoksa da daha fazla zamanımı çalma de
Sevmediğini düşünüyorsan gerek var mı
Ben çok seviyorum onu
Mutlu olamazsın ki, büyük ihtimalle seks hayatınızda var
Hayır yok
Bence evlenmeye gerek yok
Hatalarını görmezden mi geldin hep?
Çoğunlukla evet ya da çok uzatmadım
Ne gibi hatalarını gördün bahsetmek ister misin?
Başka kızlarla flörtöz konuşmalarını gördüm..
Buna rağmen neden görmezden gelebildiin. Tepkini göstermedin mi?
Çünkü arkadaşım aramızda bir şey yok falan diyecek diye düşünüyorum yanlış anladın falan da diyecek. Daha önce tepki gösterdim böyle bir durum da ama şimdi nasıl olur bilemiyorum
Aynı şeyleri hala yapmadıgı ne meçhul?
Yapıyor zaten yaptığına eminim elalemin kızıyla güzelimli konuşuyor. Ne yapacağım?
İçindeki kuşkuyu biliyorsun hatta göstere göstere seni aldatıyor. Yani o senin için bir vakit kaybından ibaret artık. Düzelecektir diye düsünme öyle bir ihtimalde yok. Yapman gereken tek şey inceldiği yerden ya kopacak ya da onun hatalarını yüzüne vurup içinden gecen düsünceleri ona aktarmak hatta onu ayrılmakla tehditvari bir konusma yapmak. Ki zaten onunla birlikte olman seni daha kötü hissettiriyor.
Göstere göstere yapmıyor telefonunu karıştırdım. Ödü kopuyor alırım da karıştırırım diye. Yanlış anlıyorsun kavga çıkacak durduk yere bir şey yapmıyorum diyor.
Bu hareketlerin hosuma gitmiyor de. Flörtöze izin verme. yanlıs anlasılma yok üstüne git biraz.
Sana biseyler anlatmak istiyorum bi dene belki faydası olur