Aşk gerçekten bir kez mi olur?

Birilerinden hoşlanmak etkilenmek veya dış görünüşüne aldanmak dersen defalarca yaşadım ama aşkı sorarsan evet o bir kere geldi başıma bir dahada kimseye aşık olmadım üzerinden senelerde geçti ama aşk bir defa oluyormuş dedirtti bana. Başkaları için aşk bir defa mı olur bilmen ama benim için bir defa.
Bazen hiç olmaz çünkü bazı insanlar yeryüzünün en şanssız en basiretsiz insanlarıdır.
Bu eig işte
🙆🏻♀️💫
Görüş
45Görüş
Aşk gelip geçer sevda deler geçer. Aşk fanidir, sevda sonsuzdur. Kısaca aşk insanın bütün duygularını tek duygu içinde yaşamasını sağlayan güçlü bir histir. Sevgi bakidir. Aşık olduğun insanla evlenir sevdiğin insanla evliliğine devam edersin sister. Aşk tekildir...
Üç kez diye biliyorum ama bence kişiden kişiye değişir bu. Bazısı “aşığım” sanar, duygularını sömürür falan 😒 önce aşkın ne olduğunu bilmek lazım tabii. Bir de şeyden korkacaksın “hiç aşık olmadım” diyenden, valla duygularını alır top sektirir gibi sektirir
Aşkın bir sınırı yoktur, insan ölene kadar defalarca kez aşık olabilir. Aşk dediğimiz şey aslında karşı tarafa duyduğumuz merak, heyecan ve ilgidir. Ve buna neden olan şeyde hormonlarimizdir
Bir defa olmaz aşk üç defa olur en azından bilim öyle diyor
Aşk için bunu diyen biri kesinle yürüme aşamasındadır, üstüne ben ilk sana böyle hissediyorum diye de ekler.
Onu ilk gördüğümde lisede okuyordum onu her gun görmek istiyordum çok aşık olmuştum yani konuşmaya başladık çıkmaya başladık sonra ayrıldık 🙂17yasindaydim galiba... ayrılırken bu kadar canımı hiç birsey yakmamisti birde bu kadar hayal kırıklığına uğratan biri olmamıştı... sonra hayatıma başkaları girdi 15tane falan vardır ama ona his ettiğim şeyi kimseye his etmedim ondan öncede sevgilim vardı sonrasında birsure oldu... beni lincleyenler olur ondaki ne vardiki ondaki şeyi ben hep aradim... bulamadım hala bilmiyorum aradan 10yil gecti😑
Aşkı kandaki ilaç yogunluguna benzetiyorum ben. Sevip sevildikçe bu doz yükseliyor. Bırakınca da yok olup gidiyor. Tekrar aynı ilaçı uzun süre sonra kullandında aynı etkilere yol açıyor. Biraz karışik anlattım farkındayım 😂
Ama aşk 1 kere olur diye bir şey yok yani. Onu demek istedim.
İnsan hayatında 3 kez aşık oluyormuş ilki peri masalı gibiymiş ilk gençlik aşkıymış ve saçma bir nedenden bitiyormuş ikincisi en toksik olanı ve bitirmesi en zor olanıymış ama bitince karakterin oturuyormuş üçüncüsü ise gerçek aşkmış her anlamda tam bir beraberlikmiş.
yaşanan aşk gerçek aşksa zaten bir kez yaşanır
ama gerçek değilse gerçeğini bulana kadar aşık olunabilir
adam yas tuta tuta mı ölsün dimi ama
Yok öyle bir şey insan ölünceye kadar aşık olur. Ben mesela aşık oldukça aşık olma becerilerim arttı. Daha kolay, daha çok aşık olabiliyorum. Biten bitmiştir geçmişe takılmam. Daha önce birini sevdim olmadı, olamadı artık daha da aşık olmam sevemem diye bir şey yok.
Aşkı bilmem kaç defa olunur ama bir defada olmaz. Kimisi var 1 den fazla Aşk yaşar Kimisi var hiç yaşayamaz kişinin yaşantısına bağlı bu.
Biraz da şanslı olmak gerekir ya da şanslı doğmak gerekir..
Hayır, bir kez aşık olmaz. Şu filmdeki, dizilerdeki aşk entrikaları yaşamayı bırakalım. Psikologlar üç kez diyor. Daha derin bir araştırma yapsak fazlası çıkar ortaya.
Aşk diye bir şey yok o komple yalan beyinde yaşanan anlık kimyasal tepkimeler sonucu ruh hali değişikliği sonrasında tvlerde filmlerde gördüğümüz saçmalık dolu şeylerden ibaret başka bir şey değil hiçbir insan ömür boyu katlanamaz bi kadına
Ben sadece bir kere aşık oldum. Başka da aşık olacağımı sanmıyorum. Bir sonraki ilişki güven, saygı vb. şeyler olur diye düşünüyorum. Aşk lafta değil, herşeydedir. Tüm beden hisseder. Öyle ki baş ağrısını bile yaşarsın... Aynı anda.
Psikologlara göre bir insan 3 kez aşık olabilirmiş. Birincisi peri masalı gibi, ikincisi karmaşık ve drama filmi gibi acıklı. Üçüncüsü ise mükemmel olmasa bile karşılıklı anlayışla yürütülen türden bir ilişkiymiş.
neye göre kıme göre olduguna baglı. her gördügü güzele veya yakısıklıya asık olanlar. ve saplantı seklınde asık olanlar. ama eminim bir kez olmaz sadakatlı olanlar aşklarına ölümüne sahip çıktıkları için. bir kez aşk varmış gibi gelir insanlara. ama arı bile bi çok çiçekten bal için çicek özü toplar.
Kesinlikle evet, insanlar her hoşlarına giden kişiye aşık olduklarını düşünürler zaman içinde, oysaki aşk sadece bir kez çalar insanın kapısını, gerisi sadece aşkı tekrar aramak cabasidir
Birden fazla kez oluyor. Ama aşk tek boyutlu bir kavram değil. Her aşkta bir başka boyutu keşfediyor insan. Ama her aşk için geçerli olan bir şey var ki bir taraf mutlaka kötülükle dolu oluyor.
Öyle bişey olaamaz insan hayatı boyunca bı çok defa aşık olabilir lakin genelde içinde yaşar evlilik içinde yaşanmış olsa bile insanlar gizli tutarlar cılkı çıkana kadar
Aşka dair çok bir fikrim yok ama mantıken bu kadar özel bir duyguyu sık sık yaşayamıyor olmalıyız. Belki sadece bir kereye de mahsus değildir ama nadir olduğu kesin.
En İyi Görüşler