'' Kollarında su gibi geçerdi zaman gittiğin günden beri sevme özürlüyüm ''
2 ay
Ne zaman veya kimin yanında zaman su gibi geçiyor?

'' Kollarında su gibi geçerdi zaman gittiğin günden beri sevme özürlüyüm ''
Karının en ufak kötü şarkısı yok bütün albüm ve single hepsini günlerce bıkmadan tümünü dinlerim
Ay ben de çok severim o albümden ihanet ettin ve boşsun adam favori şarkım
İhanet ettin ihanet ettin seni özlerken başucundaaaaa beni terk ettin aşkı mahvettin yıkarım dünyayı başınaaaaa
Efsane ya
İşin garip tarafı bu karının hangi şarkısı hangi şarkısından sonra başlayacağını ve hepsini ezbere biliyorum efsane takıntılıyım buna kendisi bile bu kadar bilmiyordur 😄
Yemin ederim ben de öyle, çıkış yılları falan sözleri vs ya d hangi klibinde nasıl tarzı vardı bunları biliyorum idolimdu eskiden bu kadın
Çok klas bi karı cidden birde her moda uygun şarkısı var hiç sekmiyor eski şarkıları hele çok efsane karının bizim yaşımızda albümü var her biri ayrı ayrı güzel ama millet eleştirmekle yükümlü şu albümde birde Sen şarkısı var hatta Gözü karalım Nazar değmesin her biri ayrı güzel
Evet sorsan tek bildikleri şarkısı dan dan bangır bangır. Sakıncalı, mucize, kış yaşattın, canın sağ olsun, hukmen mağlup. Bunlar da çok güzel
Bir kez daha At Gülşen Silah diyorum 😄
Yaşı yetmeyenlerin bildikleri en eski şarkısı yatcaz kalkcaz ondan sonrakilerini bilirler birde yeni çıkan sözleri olmayan hebele hübele diyen saçma saçma şarkıları bilirler
Sevindim senin gibi insana rastladığıma
Yaa ben de çok sevindim pek denk gelmiyorum gerçek Gülşen dinleyicisine ancak severim yaa diyenler dolu. Çok küçüktüm ön söz şarkısıyla tanımıştım kendisini millet boyama yapıyor ben gulsen dinliyordum 😀 hala da çok severim kadının her ilişkiye uyan bir şarkısı var
Ayırması bu kadar zor mu? Görünenle gerçeği karıştırdın 😄
Bi problem yaşıyorum manyağı olduğum için fazla bilmekten şarkılarının sözlerini dile getirirken bi anda başka şarkıya sekiyorum unutkanlıktan değil bi an aklımı kaybediyorum haha
Farkım da yoktu diğerlerinden ama bi sakat belali hummalı geldim 😀. Bugüne dek öyle bir sorun yaşamadım ama belli olmaz kader. Yukarıdan ayarlı bu hadiseler sonuçta 😀
Sözlerinden tanırdım seni kaybetsem seni meğer sustuklarınmış sahici olan He 😄
Yalanlar çok güzel gerçekler çok çirkin çünkü her yalanda sen benimsin gerçekte ellerin...
Hiç şansım yok düştüm eline korkma zir deli olsam da zararım kendime
Dudaklarında günah taaadııı yüreğinde kimin adıııı gözlerinde bir yabancı var yaaaaaaaaarrrrrr
Bu gece başımdan geçenlere değil kafamdan geçenlere içtim aklıma esen şeytana uymak yine sen olacaksın sebebim
Yapamazsan yoook yapamazsan yook kitabımda yoookkk ya pa maz san yo k
Vur vur inlesin sana sağır kulaklar hep aynı bayat hikaye bozuk plaklarrrr
O değil be adam şarkısında tam 26 yıl önce Gel Çarem var efsane değil mi? Çok güzel bi haykırışla sanat yağıyor resmen
Evet o da güzel ama son sözüm daha güzel. Haksızsın beni kaybettinnnn
Bana neler oldu bilemem sorma sakın cevap veremem farz et aynı olsa da her şey sana karşılık veremem bitti
Belalım oldun belalım ah nedir bu tavrın sevdalım ah
Ben bu hatayı bir kere yaptım aşkına hürmet edip kendimi yaktııımmm
Biz böyle sabaha kadar devam ederiz 😄
Sabahlar olmaz... lerden gocunmam alkışlarım şak şak 😀
Fırsatçı hadi hadi ordan fırsatçı saman altından su yürütme durup durup kudurtup delirtme 😄
Uzak ya da yakın oluruz bazen ah ne fark edecek tuz kadar severiz biz hani buna kim son verecek
Kaaalbiöde biliyor ödünç alınmaz aaaaşk
Neden hep zoru seviyor neden olanla yetinmez aşkk gündelik heyecan mıydı söyle bi anlık bi telaş
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara bi küçüldün gözümde sen neymişin aslında
Elimi de kolumu da bağla hadi bir odaya bir ömür hapset hadii
Hiç şansım yok düştüm eline korkma zır deli olsam da zararım kendime bak bu dünya cennet kimine göre bana aşkından öte köy yok gitmem bi yere
İçim daraldı yeter bağrıma bağrıma vuranlardan yaşamamam lazım bu bocukleri yoksa çalar balimdan
İster ah et ister kin duy kendine göre haklısın
Affetmek aslında en büyük intikammm ihaaaneti hazmetmekse büüüyüüükkk marifet gerçek oooolmadı tutulan dilek sen benim kadar dürüst değilmişsin meeeelek
Demek pardon klavye 😄
Bana haksız koyan haksız klavye hatası 🤦
Hahhaah😀 Bak yine de kızamıyorum canın sağ olsun be
Ben affettim de gönlüm affetmediiii
Ahhaha çıldırıyorum yine başladı karıştırmalar
Biz sana laf söyletmeyelim biz sana toz kondurmayalım 3 dk da beni 3 paralık ettt her şeyini alttan alalım kimselere yan bakmayalım sen 3 dk da beni 3 paralık eeeet 😄😄
Anlatmak ne zor bu hali yaptığına değer bari ağlayamıyorsun uçurumların ucunda mucizeler baş ucunda anlayamıyorsun
Ağlasan da uğraşsan da bu aşk adam olmaz
Daha dün bu saatlerde benden mutlusu yoktu kollarında benle güneş yıldızlar bide dünyaa dönerdik eksenin etrafında canımın i kime döndü yüzün kime uydu saf kalbin
Hangi aşk vazgeçilmez demiştin hangi ten unutulmaz benimki unutulmaz anlayacaksın
Aaaf dilemek için yalanınnn daaa bi asaleti olmaalııııı yüce makama havalesin hesabı tez sorulmalıı
Üç gün sürmuş ne fark eder senle her şey ömre bedel
Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa aşk el verirse
Hayır bari insan o kadar şarkı var mesaj vererek gider imalı imalı ahha 😄😄 rastgele ne gelirse gidiyoruz
Ya tutarsa işte arada tutuyor 😀. Yalan mıydı tövbeler seviyor görünmeler beni de bu erken sevinmeler yaktı
Bu aşktan adam olmaz 😄 😄
Vur beni vur sözlerinle vur git tek kurşunla
Geeeel sarıla sarıla uyuuuut ya da uyutma seyre dursun aşşk sevişe sevişe konuuuşşş sakın susma yaaaar ya beni öldür ya da aaa beni belalın saay
Neyleyim ben sensiz beni bedenim ruhum enkaz diyelim kalbim unutsa iliğim kemiğin unutmaz
Kadersiz miyim neyim? Oyuncağın mıyım neyim? Ooof Ooof kömür gibi yanıyorum Ooof Ooof ayıp mıdır seviyorum of of düşlerime giriyorsun bi girdin mi çıkmıyorsun neden böyle yapıyorsun? Of
Ah bu aşk tek taraflı yar çok inatçı seni senden istiyorum bu kalbimin en doğal hakkı
Gel bizim oralara ortalık karışsın kötü niyet yok maksat ayağın alışsın bi fırt çek dudakta sönecek yangın karlar buzlar senle nasıl yarışsın?
Irgalamaz beni vazgeçmem hayatta herkes gidecek yanında ben kalicam
Gitsin kiminle olursa olsun demişsin hay hay seni mi kırıcam tabi ki senin olucam 😄 diyerek iyi geceler 00:00 olmuş benim için uyku vakti yarın iş var 😄
Gidişine değil ağlamam mesafeler tanıdık bana isyanım sadece göklere ah 😀 iyi gecelerr
Gözüüü karaaaalııııımmmm teeeniiiiii beyazzııııımmm ah be kulağımda çınlayarak uyucam
İyi çınlamalar😀
Tşkler 😄
Kankişlerimin yanında ve bir başkasının yanında fusjsjs
💜💜💜
Görüş
7Görüş
Onun yanında uzaktan da olsa konuşurken zaman su gibi geçiyordu.
Bilgisayarla uğrasıyoken bi bakıyom akşam oluyo
Yeğenlerimin yanında 🤣
Film izlerken sadece
zaman geçmiyoo
Pc başındayken zaman hızlı akıyor
Kendimin yanında
Sevdiğinin yanında zaman su gibi geçer.
Maç izlerken zaman su gibi akıp geçiyor valla 😁
En İyi Görüşler