Zaman ileri mi gider neden geri gitmez ki, Geri ileri yolculuk yapabilir miyiz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman ileri mi gider neden geri gitmez ki, Geri ileri yolculuk yapabilir miyiz?

Teknoloji hızla ilerliyor her an her şey olabilir.
Bundan çok değil 100 yıl önce yaşayanlar şuanki kullandığımız teknolojik ürünleri hayal bile edemezlerdi.
Haliyle şimdi biz de bir sonraki evreyi hayal bile edemiyoruz.
Umarım insanlık kendi sonunu getirecek işlere imza atmaz.
Çünkü bir noktadan sonra bilim faydalı olmaktan çıkıp yıkıma da sebebiyet verebiliyor.
Cevap
1Cevap
zaman tek yönlüdür.
Hiç olmayacak bir ihtimali değerlendirmek saçma olur
şu an için mümkün değil ama ışınlanma olayı mümkün olunca evet olacak yani biz zamanda yyolculuk yapamayacağız ama zaman makinesini bulmuş olsaydık gelecekten gelen biri o makineyle gelebilirdi. yani makine keşfedilemmiş ki gelip gidelim. Ancaak. ışınlanam deneyi yapıldı ve ben oralardaydı İBIZA - MAYORKA adalarında 2000li yılın başında fotonun elektronları ayrıldı ve diğer eyrde elekton ne yapıyorsa 2 tarafta da aynuı ahreekti yapıyordu. Bu bize gelecekte insan tarama makinesi keşfedilirse bugun 3 boyutlu tarayıcı var artık , yani 30 yıl önce olmaz dediğimiz herşeyi yapıyoruz , komple tarayıcıyla ışınlatmak mumün oalcak. Ben olsam kızlara güvenmem nötronlarımı bşrleştirmezsse ölürüm :) ışınlanırken güvence egrek makineye evrmek lazım ama ya hata yaparsa komple insna nesli çöp olur. Peki ruhu kopyalayabilir mi? Şu anda sıvı Nitrojen uygulaan balıklar belli zamn içinde suya bırkaılırsa canlanıyor buda zaman dondurma tekniği diyebiliriz CYRONICS firması içinde uygulanan sıvı nitrojen dodnurma , ilk dondurlan sistem çok ilkel canlanmayabilir ama son dondurlanlarda umut var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar