Gurur için bir kızı reddeden bir erkek geri döner mi?

Benimle bakışıyordu, o kadar güzel bakıyordu ki. Biraz da utangaç bir tipe benziyordu. Bana bakarken ben ona baktığımda hemen böyle hafif bir gülüp yere bakıyordu. Arkadaşlarıyla top oynarken hatta arkadaşları bile ona bazen bağırıyordu pasif biriydi galiba hiç sesini çıkarmıyordu, çok sessiz çok saygılı bir çocuktu. Bu yüzden de dikkatimi çekti çünkü bende öyle biriydim. Sonra ben onun bi şekilde ismini buldum ekledim o da geri ekledi beni (instagram) fotoğraf paylaştım o ekliyken beğenmişti. Arkadaşlarım dedi ki biraz bekle bakalım o bir şeyler yapacak mı bende çok fazla üstüne gelmek istemedim belki dedim o biraz daha belli eder ne biliyim bi selam yazar işte o kız sen miydin falan diye ama yapmadı.

Ve 2 hafta sonra beni takipten çıkardı. Sonra bana arkadaşları istek attı ben bazılarını kabul ettim. Sonra ben bi çocuğu eklemiştim arkadaşımın arkadaşıydı tanıdıktı. O çocuk onun arkadaşıymış. Ortak arkadaş gözüküyorduk gitmiş o çocuğu takipten çıkarmış. (Halısaha arkadaşıymış) Sonra bu yaz ben ona mesaj attım eklemeden 3 gün kada bekledim geri dönmedi yani bana karşı hisleri olduğunu hissediyordum arkadaşlarına da anlatmış ama egodan dolayı yaptığını düşünüyorum arkadaşlarının içinde. Sizce sessiz kalsam geri döner mi bana karşı böyle davranan biri hisleri var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşları da hatta bu kız sana bakmıyor demişler ortamda çünkü benim için güzel kız falan sen ne alaka demişler sevdiğim çocuğa ama sonradan onlar da sonradan anlamışlar
Gurur için bir kızı reddeden bir erkek geri döner mi?