Benimle bakışıyordu, o kadar güzel bakıyordu ki. Biraz da utangaç bir tipe benziyordu. Bana bakarken ben ona baktığımda hemen böyle hafif bir gülüp yere bakıyordu. Arkadaşlarıyla top oynarken hatta arkadaşları bile ona bazen bağırıyordu pasif biriydi galiba hiç sesini çıkarmıyordu, çok sessiz çok saygılı bir çocuktu. Bu yüzden de dikkatimi çekti çünkü bende öyle biriydim. Sonra ben onun bi şekilde ismini buldum ekledim o da geri ekledi beni (instagram) fotoğraf paylaştım o ekliyken beğenmişti. Arkadaşlarım dedi ki biraz bekle bakalım o bir şeyler yapacak mı bende çok fazla üstüne gelmek istemedim belki dedim o biraz daha belli eder ne biliyim bi selam yazar işte o kız sen miydin falan diye ama yapmadı.
Ve 2 hafta sonra beni takipten çıkardı. Sonra bana arkadaşları istek attı ben bazılarını kabul ettim. Sonra ben bi çocuğu eklemiştim arkadaşımın arkadaşıydı tanıdıktı. O çocuk onun arkadaşıymış. Ortak arkadaş gözüküyorduk gitmiş o çocuğu takipten çıkarmış. (Halısaha arkadaşıymış) Sonra bu yaz ben ona mesaj attım eklemeden 3 gün kada bekledim geri dönmedi yani bana karşı hisleri olduğunu hissediyordum arkadaşlarına da anlatmış ama egodan dolayı yaptığını düşünüyorum arkadaşlarının içinde. Sizce sessiz kalsam geri döner mi bana karşı böyle davranan biri hisleri var mıdır?
Ve 2 hafta sonra beni takipten çıkardı. Sonra bana arkadaşları istek attı ben bazılarını kabul ettim. Sonra ben bi çocuğu eklemiştim arkadaşımın arkadaşıydı tanıdıktı. O çocuk onun arkadaşıymış. Ortak arkadaş gözüküyorduk gitmiş o çocuğu takipten çıkarmış. (Halısaha arkadaşıymış) Sonra bu yaz ben ona mesaj attım eklemeden 3 gün kada bekledim geri dönmedi yani bana karşı hisleri olduğunu hissediyordum arkadaşlarına da anlatmış ama egodan dolayı yaptığını düşünüyorum arkadaşlarının içinde. Sizce sessiz kalsam geri döner mi bana karşı böyle davranan biri hisleri var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşları da hatta bu kız sana bakmıyor demişler ortamda çünkü benim için güzel kız falan sen ne alaka demişler sevdiğim çocuğa ama sonradan onlar da sonradan anlamışlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şöyle adım atan kızlar neden bize hiç denk gelmiyor tam hırboymuş senin eleman bence bu devirde bazı şeyleri büyütmeden bitirmek lazım onun içinde sende kararını ver adımı at bence bişey kaybetmezsin
Herkes böyle diyor yani kime anlattıysam da bu çocuk da başta yani sanki bana hadi bi adım at çekingenim ben bende sana adım atıcam gibi bi hali vardı adım attım çocuk uzaklaştı
Yani üstelik çirkin de değilim hatta daha da zayıfladım spor yaptım kendime baktım ama yok yine yani bi "selam" yazıp adını yazdım daha sonra hani insan bi merak eder dimi ne diycem diye
Hatam varsa da özür dilerim de yani o arkadaş olayından dolayı diyor bazıları ama hiç konuşamadık ki ya
yani yaşınız kaç bilmiyorum ikinizde çekingensiniz özgüven sorunu olabilir çocuğun bence çok dert etme neticede şu akar yolunu bulur onu hala görüyorsan bakışlarınla belli edebilirsin bazı şeyleri kırgınlık kızgınlık vs vs hayırlısı olsun senin için
Yani evet yaşlarımız yakın birbirine ama evet küçüğüz daha genciz 19 falan diyim
Peki size son bir şey sorabilir miyim müsaitseniz vaktinizi de almıyorsam eeğer
Est buyur
Zor olmasın ama hahaha
Yok ya fazla uzun değil kısacık
Ya yazın bir şey olmuştu daha doğrusu
Biz bu çocukla aynı mahallede oturuyoruz bize yakın bir market var hatta bizim evden o marketin yolu gözükür kışın hep bakarım camdan acaba gidicek mi diye ama gitmiyor her akşam üstü markete gittiği bi saat var yazın ordan biliyorum bende bisikletle gezerken yazın biliyordum onu da ama şimdi asla o markete gitmiyor ama bu yazın sürekli ben bisiklet sürerken ara sokaktan önüme çıkıp sürekli o markete gitti
Hatta bi keresinde çarpıştık yani ben sağ yaptım o da sağ yaptı şaşırdım nereye gideceğimi bilemedim ben de sonra "ay öf" falan yaptım pedala basamıyorum çünkü hani hızlanıcam nereye gideceğini kestiremiyorum o da ben öyle deyince bi güldü böyle sırıttı baktım ona ben tabi ona kızgındım o zamanlar sonra neyse hallettik gittik
Sizce bana gülmesinde bir şey var mıdır yani refleks olarak mı gülmüştür yoksa hani acaba orada bi hoşuna gitti o olay çarpışmamız falan
Yani hoşlanmış senden orası kesin ama şuanki hisleri nedir bilemem her gün görüyormusun okul vs bi yerde
Anlattıklarına göre senden hoşlanmış
Yok şu an okula gitmiyor yani bitirdik okulları
Göremiyorum ama yazın bol bol görücem yine muhtemelen
Yaa ciddi misiniz şu an çok mutlu oldum ilk defa birisi pozitif bir şey dedi bu konu hakkında 🥲🙈
ooo o kadar bekleyecekmisin valla senin gibi bi kızı kaçırırsa kendi üzülsün
Ya teşekkür ederim de bilmiyorum çok darlamak istemiyorum biraz sessiz kalmak istiyorum beni unutup unutmadığını bilmiyorum şu an veya bi konuştuğu ya da flörtü olup olmadığını
Yanlış dedim sevgilisi olup olmadığını
Yani işte bu kısım biraz tehlikeli işte beklemek başkalarına fırsat vermek demektir sen gerçi adım atıp takip etmişsin yani acı çekmiyorsan bekle dediğin gibi ama zaman senin için dost olmayabilir bu durumda
Valla ben yaptım yapacağımı benim sevgimden haberdar mı evet mesaj konusunda da üzgün değilim attım o yazmadı o yüzden bekliycem yani bana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğine emin değilim
Birde gururdan dolayı düşünüyorum ki çünkü arkadaş ortamında dediğim gibi biraz sessiz sakin biri bence beni hava olsun diye reddetti yani cevap vermedi mesajıma olarak düşünüyorum
Hava olsun diye değildir yani bence hoşlanıyorsa kesin kabul ederdi muhtemelen ortak arkadaşınızı kıskanıp kızmış olabilir
Ama sadece ekledim ki ayrıca ilk takipten çıkaran o bilmiyorum ama ben tek sebep o gördüm tabi istemiyor da olabilir yani benden hoşlanmıyor da olabilir illa hoşlanıcak diye bir şey de yok
Ya bir şey daha söyleyebilir miyim size
Geçen gün bana önceden istek atan bi arkadaşı vardı işte o takipten çıktıktan sonra istek atan arkadaşlarından biri geçen gün yine istek atmış bana çocuğun hesabı açık ve geçen günde karşılaştık sürekli arkasını dönüp dönüp baktı yani yanımda arkadaşlarım da vardı farkettim ama isteğini kabul etmiycem bu sefer çünkü yani ekli hoşlandığım çocuk onda yine bu sefer bilerek yapıyorlar eminim yani
yani bilemedim ki ne yapmaya çalışıyorlar bence takma pek bu olay biraz tersten gidiyor sanki roller değişmiş ne o öyle nazlanmalar falan yani bence en son bak kendi yoluna ya da kıskandır falan
Ya evet neyse çok uzatmıycam dedim uzadı biraz kusura bakmayın
Yani varsa hisleri umarım bi ışık yakar bana yoksa da unutucam mecbur çünkü başka bi yol kalmadı
Kıskandırmak böyle bir durumda ve bu tip bir rkekte ne kadar faydasi olur ki.
Neyse çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için de önceki cümleleriniz mutlu etti bu durum için inşAllah sizde mutlu olursunuz. İyi akşamlar dilerim 🙂🙏
gurur önde olmalı taviz veren erkek zayıftır benim gözümde. Arkasında durmalı hareketinin
Dönmez abim, imkanı yok, gurur yapanlar dönmez
Ulan bu topaç mi
Ne alaka
Sence
Geri dönmesi derken onun da bi adım atmasından bahsediyorum anlamında dedim onu ne bakımdan anladınız siz acaba
Reddedebilir
Onu sormadım ama sen bilirsin
Hayır seni reddebilir. Çünkü ortak arkadaş eklemişsin falan. Git doğrudan konuş
Mesaj attım geri dönmedi
Ve 1 hafta önce yine bi arkadaşı istek attı
Kabul etmedim
Mesajımı görmeyen bi insana nasıl ayılabilirim
Açılabilirim*
Kızım sen sevmiyor musun
Seviyoruum
Hatta ayni mahallede oturuyoruz ya o da bana karşı bir şeyler hissediyor eminim
Yeterli açılmak için. Gerisi onu bağlar. Topu senden çıkar
Bize yakın bir market var kışın hep bakarım camdan her akşam üstü markete gittiği bi saat var yazın bende bisikletle gezerim kışın asla o markete gitmiyor ama bu yazın sürekli önümden geçip sürekli o markete gitti hatta bi kere çarpıyodum bana güldü ya
Yani ben sağ yaptım o da sağ yaptı şaşırdım nereye gideceğimi bilemedim ben "ay öf" falan yaptım o da böyle deyince bi güldü böyle
Daha güzle işte açıl gitsin
Ya belki kendi kuruntum ama sizce bunda çıkarılcak bir şey var mıdır sizce
Canım benim sen açıl bütün kuruntular sona ersin
Ya emin olamıyorum ki beni ilk takipten çıkaran o yani o niye adım atmadı o takipten çıkardıktan sonra ekledi beni arkadaşları ben zannettim o merak etti onlardan beni takip edicek
Ya ama sizce var mıdır bi tık bari %1 şansım
Ayrıca yüz yüze konuşamıyorum ki ya çok utanıyorum ya yüz yüze de reddederse of kaç sene oldu çocuk bıktı benden
O zaman Instagram dan mesaj at
Görmüyor kendileri diyorum ya takmıyor yani bilmiyorum niye
Selam deyip adını yazmıştım zannetmiyorum bildirimi ona gitmesin yani gidiyordur çünkü bana da geliyor istekler kısmından mesajlar o bildirim şeyi engellenebiliyor mu bilmiyorum
Hayır senden hoşlanıyorum de. Kahveye girer gibi selam ne
Görmemiş olabilirde bi kaç beğeni falan yap