Sizce reddedilen bir kıza erkek geri döner mi?

Şimdi bir çocuk var ben bunu begeniyordum okuldan sonra yan sinifimdaydi çok ortak da arkadaşımız vardı ama cesaret edemedim fakeden instadan yazdım buna başka biriymiş gibi konuştuk baya sonra ben kendimi açık ettim beni bulmaya çalıştı işte sonra ben gittim onla konuştum dedim işte ben seninle tanışmak istedim falan sonra bana dediki tamam tanışalım arkadaş olalım bende yanlış anladım sevgili olabiliriz anlamında sandım sonradan arkadaşım konuştu işte ben öyle bir şey düşünmüyorum sevgili falan dedi ama ben benim bir arkadaşımı sevdiğini biliyodum ama konuşurken ondan soğudum demişti ki çoğu kişi öyle olduğunu söyledi bana ama benimle yüz yüze tanışınca yani kendimi açığa verince istemedi arkadaş olmak istedi fakat konuşurken instadan çok olumlu ilişki yapabilecek yönde biriymiş gibi duruyordu acaba kim olduğumu öğrenmek mı istedi anlamadım ama size beni ne olarak görüyor veya donermi ama bakisiyoruz arada bakıyor ve bazen bir havalara giriyor aynı ortamlarda iken saçıyla falan oynuyor ne bileyim ve karması olur mu sizce ne düşünüyorsunuz?

Sizce reddedilen bir kıza erkek geri döner mi?