Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çocuk arkadaşımı engellemiş
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yeni güncelleme arkadaşım engellendikten sonra çocuğun bi tane kız arkadaşı vardı arkadaşım ona yazmış buluşcaklarmış. arkadaşıma niye yazdın diyorum kendimi ifade edemedim diyo bende muhatabın çocuk arkadaşı değil dedim ama yine dinlemedi bilerek bende geliyim mi seninle buluşmaya dedim gelme yanlış anlaşılır dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence geç kalmışsın, boş ver derim arkadaşın konuşmasına devam etsin
ya açıkcası ben çocuğun instagram döneceğini düşünmedim o yüzden rahat davrandım ama arkadaşımın yaptığı şey yanlış işte
Arkadaşsınız yaptığı yanlış olsa da çocuk ona şans vermiş o sebeple de sizin şu durumda uzak kalmanız gerekiyor. He ileri de onlar yapamaz ise o zaman şansını deneyebilirsiniz
Çok güçlü bir münipülasyon tekniği bu. Bitir dersen bitiririm diyor seni sevdiği için değil bir nevi ezikliyor seni. Uzak dur o kızdan.
Enişten diye şaka yaptığın biriyle flörtleşebilen arkadaşın varsa bunu bir düşünmelisin her şeyden önce
Söylesen bile çocuk dönüp sana bakacak mi bence elleme takilsinlar
O kız sömürgen tiplerden senin elinde ne varsa alıyor görüşme onla
Kız güncelleme yapmışsın beni dinlesene ne hala konuşuyorsun manipüle edilmek hoşuna mı gidiyor
Zaten arkadaşına enişten vs diye şaka yapmışsın arkadaşın senin ondan hoşlandığını bile bile çocukla flörtleşmiş bence uzak dur ondan
bi de bu var doğru söylüyosun
boş ver o yüzden o kızdan da uzak dur bile bile flörtleşmiş
Demekki erkek arkadaşın olsa onuda begense arkadasin ona da yürüyecek
bu kız benim en yakın arkadaşım benim kötülüğümü isteyeceğini düşünmek istemiyorum
Kız az gözünü aç ben de ne kazık yedim beraber büyüdüğüm arkadaşlarımdan
En yakın arkadaş çıkarlar ters düştüğünde en yakın düşman olur bu tur seyleri niye bu kadar abartiyorsunuz. En cok deger verdikleriniz bile olsa bir adim mesafe şüphe olsun her an icinizde sonuçta insanoğlu bu yaratılış dışında insanlarin mükemmel bir özelliği yok çünkü kusurlu kendi iradesi yüzünden
Hahahah anlamıştır onun ne olduğunu niye engellemiş ki
ya ben arkadaşımla konuştum zaten yaptığın yanlış falan diye bana çocuğu merak ettiğini ama benim daha önemli olduğumu falan söyledi sonra benimle beraber çocuğa mesaj attı sonra çocuk engelledi
Sen bu arkadaşı dost edinme tek tavsiyem
yani karsidaki adam kizi begeniyorsa bu durumda senin söylemenin maalesef bir faydasi olmaz ama icim rahat olsun diyorsan söyle arkadasinla iliskiniz bozulabilir haberin olsun
eğer arkadaşım beni harcayıp 3 gündür tanıdığı çocuğa tercih edecekse etmesi daha iyi gerçek yüzünü görürüm
geç bile kalmışsın... keşke daha önce söyleseydin bunu
Söylemelisin yoksa gerçeklerin illa ki gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır.
Bence açık açık konuş. Yoksa ileride çok büyük problemler olabilir.
Kesinlikle söyle, onun ayrılığı mutsuzluğu falan seni ilgilendirmez.
Söyle pişman olursun sevdiğini gizlersen başkasıyla izlersin
Direk söyle zaman kısıtlı ölüm yakın sadece erkelermi söylemeli böyle şeyleri
Söylemezsen kendine haksızlık etmiş olursun.
Baştan soylemeliydin aetik soyleme
Sen onceden adım atsaydın
Söyleme saçmalama
Gözün aydın😅
Söyleme
Söylemelisin
Yut gitsin
Altına bile yat
normal yapmış