Arkadaşım beğendiğim çocukla flörtleşmeye başladı. Hissettiklerimi söylemeli miyim?

4 gün önce arkadaşımla konsere gittik yanımda bi çocuk vardı ve o da arkadaş grubuyla gelmişti ben çocuktan hoşlandım ve arkadaşıma enişten diye espri falan yaptım daha sonra konserin devamında onlar yakınlaştılar ve birbirlerinin instagramını alıp konuşmaya başladılar şu an flörtler ve buluşcaklar. arkadaşım ben istersem bitirebileceğini söyledi ama arkadaşım bi ayrılık yaşadı ve ondan sonra ilk kez biriyle yakınlaştı aralarını bozmak istemiyorum ama bu durum beni üzüyor sizce arkadaşıma düşüncelerimi söyleme miyim

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çocuk arkadaşımı engellemiş
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yeni güncelleme arkadaşım engellendikten sonra çocuğun bi tane kız arkadaşı vardı arkadaşım ona yazmış buluşcaklarmış. arkadaşıma niye yazdın diyorum kendimi ifade edemedim diyo bende muhatabın çocuk arkadaşı değil dedim ama yine dinlemedi bilerek bende geliyim mi seninle buluşmaya dedim gelme yanlış anlaşılır dedi
Arkadaşım beğendiğim çocukla flörtleşmeye başladı. Hissettiklerimi söylemeli miyim?