Sizce ben mi hatalı davraniyorum. Veya ben mi acımasızca davranıyorum. Gereksiz bir tepki mi olmuş oldu?

Esimle evlendigimiz ilk günden beri ve öncesinde ailesinin ne maddi ne manevi hiçbir desteğini görmedik. Başım açık olduğu için beni hiçbir zaman istemediler. İstemeye bile ortak arkadaşımız geldi. Ailesi gelmedi. Sonrasinda nikah yapıp evlendik. Ve ikimiz çalışıp ev eşyalarımizi aldık vesayire. Ailesi sadece para lazım olunca onu bir şekilde kandırıp kendi taraflarına çekip hep para istediler. Eşime bu zamana kadar ses etmedim içimde tuttum. Her şeyi onun insiyatifine bıraktım. Ben yeni doğum yaptım. Ailem uzaktalar gelemediler. Tek başımayım. Esimin uzaktan akrabası vefat etti. Ailesi onu aradı. Ben eminim ki cenaze masrafı şudur budur bunları ödesin diye çağırdılar. O da beni bırakıp günlerce gitti orada hizmet ediyor her şeye kosusturuyor. En sonunda dayanamadım. Ben kötü durumdayım. burada ne ailen ne ailem yok. Anliyorum kayıp var ama günlerce eve gelmeden bu şekilde değersiz olduğumuz bir yerde kosusturmak nedir diye konuştum. Senin ailemle alıp veremediğin ne diyerek sert çıkıştı ve eve gelmiyor. Sizce ben mi abarttım veya ne tepki vermeliyim? kendimi oldukça yalnız ve çaresiz hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Sizce ben mi hatalı davraniyorum. Veya ben mi acımasızca davranıyorum. Gereksiz bir tepki mi olmuş oldu?