Hep derler ya "insan sadece 1 kişiyi sevebilir"diye.
Sizce bu bir gerçek mi yoksa, topluma empoze edilmiş bir yalan mı?

Hep derler ya "insan sadece 1 kişiyi sevebilir"diye.
Sizce bu bir gerçek mi yoksa, topluma empoze edilmiş bir yalan mı?
İnsanlar aşk ve şehveti birbirine karıştırıyor sorun burada. Özellikle de erkeklerde daha fazla bu durum. Güzel bulduğu bir kızı sevdiğini sanıyor. Hâlbuki bu sadece şehvet başka bir şey değil. Bir insan birden fazla kişiye şehvet hissedebilir ama birden fazla kişiye aşık olamaz. Hele ki erkeklerin aşık olma imkanı hayatta bir defadır. Bilemedin iki. Fazlası değil.
Teşekkürler.
İnsanın eli ilk ateşe dediğinde aklında kalır ya. İşte o ilk ateşin tecrübesidir akılda kalan.
Eyvallah
Görüş
12Görüş
Evet seviyorum çocuklarımı kardeşimi anne babamı eşimi çok seviyorum.
Arkadaşlarım var çok çok değerli ve onlarida seviyorum.
Hayır kalp tek kişiliktir işi pisliğe çıkarmamak lazım.
alçaklıktır.
ki aslında alçaklık olan şey iki kişiyi sevmesi değil,
iki kişiyi de sevdiğini sanması insanın ve ikisini de idare etmesidir belki de.
çünkü insan iki kişiyi birden sevemez,
birini sever, diğerini de sevdiğini sanır sadece.
belki sadece alışkanlıklardır diğerinde sevgi sandığı.
bir kalbi ortadan ikiye nasıl bölebilir ki insan?
diyelim ki böldü,
nasıl adil bir şekilde paylaştırabilir ki iki kişiye?
Ben bir kere aşık oldum Aşkın sadece bir kere yaşanacağını düşünenlerdenim. Elbette ki birkaç kez sevebilirsiniz. Ancak her sevginin dozu ve kalitesi farklı olur. Zamanla yorulursun ve belki ilki gibi sevemeyebilirsin. Her ilişki birşeyler alıp götürüyor maalesef...
Ben açık ve net içimden geçeni yazmak istiyorum. İsteyen istediği gibi düşünebilir. Birden fazla kişiyi sevmek benim gözümde genişliliğe giriyor maalesef. Ve hoş olmayan bir durum. Anneni, babanı, arkadaşlarını, kardeşini... Bu kişileri seversin ama aşk konusunda birini severken, başkasını sevmek kötü görünen bir şey. Kimse bunu bak etmez. Kimse böyle insanlara güvenmez. Ben şahsen hiç güvenmem. Bu benim düşüncem..
Birden fazla sevmek olmaz , birden fazla kişiyi sevdiğini düşünenin hissettiği sevgi değil. Sevgi parçalara ayrılamaz. Kalbime bir kişi sığar ve bir tek kalbime gireni severim.
Ilk aşk unutulmaz. Ama insan kalbi attığı sürece sevda hakkı saklıdır.
Grup olur mu diye soruyorsun sen kanka. Doğru mu anladım 🤪
İnsan olan bir kişiyi sever başkasından hoşlanamaz bile hayvanlarda sınır yok tabi
Aynı anda birden fazla kişi sevilebilir herkesin yeri ayrı. Sevgilimin, nişanlımın, kocamın yeri ayrı hep
Ve tabi ki biricik flörtümün
Valla sadakat önemli bir konu ama ben tek erkekle yapamam. Tek erkeğe bağlı kalmam için erkeğin bana göre olması şart 😒
Evet sevilebilir, bu bir aldatma isteği değildir...
Erkek adam çapkın olur, bütün kadınları sever, bir tek kadına bile zarar vermez, hatta üzmez...
Tek kadın seviyorum diyenler, kadına zarar verip öldürüyorlar...
Erkekler sever, kadın olmadığım için bilmiyorum.
Aynı anda imkanı yok ama şöyle bir durum var bazen sevdiğini zannedersin.
Volkanlar var ama hayır kalp tek kişiye açık olmalı...
Birden fazla kişi sevilmiyorsa bir yanlışlık vardır bence seviliyor.
Çok önemli bir soru, bende merak ediyorum bunu ve daha ziyade insan bir kere sevse ve kavuşamasa bir başkasını da sevebilir mi tekrardan...
hayır sevilemez. ama karakteri olmayan sevebilir tabi ki
Bence sevilemez ama bi yandanda dinimizde çok eşlilik diye bişey var oluşabilir ama bence mantikli değil
Dinimizde olan çok eşliliği yanlış anlamışsınız.
@istanbulite yoo ikisinide aynı ilgilenmek şartıyla günah olmadığını biliyorum
Hayır 💀💀
En İyi Görüşler