Sevdigim adam beni terk etti, takintisi yuzunden hakkimda olmadik dusuncelere girdi ve oyle oldugunu iddia etti, halbuki gunahimi aldi cunku ondan baskasi asla olmadi. Terk etmesine ragmen beni ozler mi? Aklina gelirmiyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demekki bir şekilde şüphelerinğ arttıracak tavırların var ahh severşm böyle gizemli kadınları. Ve evet özler ama geri dönmez
Asla supheli tavirlarim olmadi, ona hep ilk gunden seffaf oldum yalansiz dolansiz. En kotusude bu belkide bu yuzden kafama cok takiyorum cunku gercekten masumum hak etmedim kabullenemiyorum. Herseyimi biliyordu gun icinde ne yaptigima kadar
Madem herşeyş biliyordu nasıl terkedildin ki? Sen kendş açından konuşuyorsun. İllaki sana söylediği şeyler vardır tatmin olmadığı konular ve muhtemelen o konularda yeterince iç rahatlatıco tavırların yoktu
Benden onceki sevgilisi bunu aldatmis ve benimde arkadaslarimda hala ekli olunca suphelendi o kadar anlatmama ragmen kanit istedi ama konusma yok ki ortada neyi gosterebilirim? Zaten her tartismada neredeyse guvenmiyorum diyodu elimden gelen herseyi yaptim tekrar guvenmesi icin ama basaramadim demek ki. Ya bide ben ilk gun nasilsam oyle olmaya devam ettim suphelendirici davranislarim yoktu disardi cikarken haber ediyodum arabaya bindigimde indigimde, herseyi ama eksiksiz herseyi hatta gonlu rahat etsin diye snap bile atiyodum daha ne yapabilirim ki
Ahh bak ana noktayı söyledğn. Bak herşeyi yaptım gönlğ rahat etsin diye dedin ya merak ettim ilk yapman gereken şeyi yaptın mı o çocupa takıntı yaptı diye, tamam canım istemşyorsan hemen çıkarıyorum arkadaşlıktan zaten yazışmıyordum da sorunndeğil diyip sildin mi eski sevgilini. Çünkğ tek yapman gereken buydu.
O kisi eski sevgilim degildi yanlis anlasilmasin sadece arkadas asla oyle ask mesk konulari olmadi aramizda. O gun ss istediginde cikardim zaten. Ama benim anlamadigim onceden haberi vardi yani arkadasim oldugunun ama konusmadigimin hepsini biliyodu gizlemedim. Bana baski yapmadi sadece tamam ama cok uzatma kisa kes muhabetti dedi bende zaten konusmuyorum artik yazsada kisa kesip atiyorum yazmiyo artik dedim. Buna ragmen boyle yapti bana gereksiz yere sonrada aldattigimi dusundu iste
Olay sadece bundan ibaretse aranızda iletişim kopukluğu var demektir. Henüz tam olmamışsınız ve yaşadığınız bşr sorunda konuşmak yerine gitmeyi tercih ederek hata etmiş demektirç
Gercekten bundan ibaret o kadar dil doktum bana diyo ki sozun bir hukmu yok bana kanit lazim. Ama olmayan birseyi nasil kanitlarim ki ona oyle degilmi? Bir senedir asla birakmamisti ne derece kavga edersek edelim ama son uc dort aydir cok soguktu yazmiyodu gorusmuyoduk vs onunda etkisi olmus olabilir mi terk edecek kadar hemde?
Hayatında başka birisi yolsa bu terketme bahanesi değil.
Hayatinda biri oldugunu hic sanmiyorum o tarz bir insan degil o konuda guveniyorum ama dedigim gibi takintili bir insan sorunlu yani o yuzden asamadigini soyledi cunku onun icin yapmis olma ihtimalim vardi oyle demisti
Tamam de farzet ki bir şey yapıyorum. Sence bunu göstere göstere mi yaparım?
Onun icin mi diyosun? Hayir tabi
😊 Neyse anlaşırsınız siz
Imkansiz
Ok
Neyle suçladı
Ihanet! gozuyle gormedigi halde sirf sosyal medyamda arkadas ekli diye beni boyle igrenc bi sekilde sucladi
sosyal medyanda ne gördü
Nadiren konustugum bi arkadas vardi. Ama onunla iliskiye baslamadan soyledim boyle boyle diye sonra birlikte olunca ben arkadasca bile olsa konusmamin yakisi kalmaz diye konusmadim hic bi sekilde ama hala arkadaslarimda ekliydi aradan bir sene gectikten sonra ss atmami istedi konusmalarimizin ama konusma olmadigi icin atamazdim ve ekli oldugu icin yanlis anlar dusuncesiyle atmak istemedim. O gun bugundur o tur bi insan oldugumu dusundu en sonda terk etti beni
Sen de 1 seneni harcadığın insan sana böyle refleks göstermişken özlesin geri gelsin mi istiyorsun
Iki bucuk senelik bir iliskim vardi bir ay oncesine kadar.. haksiz yere boyle yapti bana kabullenemiyorum ben hak etmedim bunlari. Evet geri donsun istiyorum cunku tamamen sucsuzum yalansiz sevdim onu
İsteme. yine kırılırsın.
Biliyorum.. ama boylede kirilmadim mi zaten
böyle düşünmen üzücü.
26 yasindayim ilk defa boyle sevdim sevildim bu agir geliyo belkide kabullenemiyorum cok ozledim
Telaşlanma geçecek. Şu an nedeni sorguluyorsun. Senin bir kabahatin yok. Senin suçun değil.
Evet gercekten hic bir sucum yok Allah sahidim ! Bir insan nasil bu kadar kolay vazgecer hic mi ozlemiyo engeli kaldirmak gelmiyo icinden? Tamam yazmasin ama engeli kaldirsin.. onu gormemi bile istemiyo uzaktanda olsa. Boylesine guzel giden iliskimizi bir hic ugruna harcadigimiza hala inanamiyorum
Senin tahayyül ettiğin gibi güzel değilmiş işte. Nefes aldığımız her an tecrübe etmeye devam ediyoruz.
Olmadik birsey icin kaybettim onu ne kadar aptalim
Yahu şaka mısın? Kendini niye suçlu görüyorsun
Cunku olmadik birseyi ona olmus gibi gostermeyi nasil becerdim anlamiyorum ya da o oyle anlamak istedi. Dedigim gibi onceden darbeyi yemis benide o torbaya koydu en ufak birseyde
Erkekleri anlamak zor her sey olabilir
Bide kadinlara diyolar asil erkekleri anlamak cok zor
Mutlu değilsem sebep sunmam giderim
Olabilir, ama ozlemesine engel mi
Orası umrumda olmaz
Sevseydinde mi olmazdi mesela? O beni seviyodu biliyorum
Ben ilişki Bitince tiksiniyorum
O zaman kalbin yok senin tuhaf. Keske dedigin kadar kolay olsa ve insandan insana degisen birsey bence bu. Biz gercekten sevdik birbirimizi biliyorum severek ayrildik aslinda
Acı çekmemek için iyi bir şey
Basarabilirsen elinde olan birsey degil ki
Elinde aslında bu
Kalbine soz dinletemiyo insan. Bana son zamanlar cok kotu ve soguk davrandi onlari dusunmek istiyorum nefret etmek icin ama olmuyo hep iyi gunlerimiz geliyo aklima..
Bunu Yapman uzun sürer başarmak o kadar kolay değil
Hemde hic degil bir aydir yasayan bir ölü gibi geziniyorum
Sana öğreticem seni terminatör yapcam 😂
Nasil olucak ki o benden bu gidisle bir halt olmaz kafama cok takiyorum gucluyum sanirdim megerse hic degilmisim
Herkesin bir zaafı vardır zayıf olduğu
Onun zaafi bendim oyle derdi onceden
😂😂😂😂
Komik mi
Evet 😂😂😂😂
😤
Benim kalbim bunu sen dedin 😂😂😂😂
Anlamadim
Kalbim yok sen dedin
Ah evet yok gibi
Keder dert acı bana göre değil çok çektim artık hissetmiyorum 😂
Mutlu olabilmek icin en dogrusunu siz yapiyosunuz ama onu henuz kontrol edemiyorum ahah
Bu seviyeye gelmek güzel değil mutlu olmak istersen ruhsuz olduk
Hayat acimasiz
Acımıyor be
Oyle valla 😞
Terk etmek başka, özlemek başka..
Evet ama ozleme ihtimali var mı terk etmesine ragmen
Var tabi ki.. Özlersin ama gitmek istemezsin.. Bazen de tam tersi, dönmek istersin dönemezsin..
Ama ozlese bir hamle yapamaz mi insan, hele ki onu sevdigimi ve bekledigimi bildigi halde? Ama engelliyim iki haftadir ozlese kaldirirdi oyle degilmi..
İhtimal dahilinde. Dönmek istemiyor olabilir bunu da düşün.
Biliyorum istemiyor, istese yapardi her kapilar acik onun gibi kapatmadim hic birseyi
Üzme kendini, Toparlan. Döneceği varsa döner merak etme. Zor Bi durum ama başka çaren yok..
Sen suclu degilsen niye suçlu gibi tavirlar sergiliyorsun? Engellediyse niye acik kapi birakiyorsun sen de engelle de böyle b. ktan yere gitmemeyi ogrensin
Cunku yediremiyorum kendime, onu nasil sevdigimi biliyodu boyle yapmayacagimida bilmesi lazim. Ailemi tanidi ben onun ailesini tanidim, bunlari hak etmedim sucsuz oldugum icin tekrar mutlu olmak istiyorum eger bir gram suclu olsaydim elimden geleni yapmaz bosverirdim
Ya sacma sapan konusma ne alaka yeterince çabaladın herif seni engelliyor hâlâ acik kapi biraktim diyorsun. Bu sekilfe suclu konumuna düşüyorsun ne gurursuzsun kendine gel sana gram guvenmemis
Evet cok cabaladim boyle yapmakla suclu gorunebilirim ama tamamen sucsuz oldugum icin bir an once duzeltmeye calistim olmadi sadece bu yani ama haklisin katiliyorum yapmamam lazim gurursuz gozukuyorum boyle
Ya gurursuz gozukmeyi birak bir erkeğe her zaman onu kabul edeceğini belli edersen seni cepte gorur ve yedekte tutar ne gerek var? Ayrıca suçun yok, özür diledin acikladin yine de suçlandin inanmadı dimi? O zaman sen de engelle s. et egoisti gelirse konusursun kendinden emin ol sevgini de gosterme
Biliyo zaten ne zaman gelirse gelsin kabul edecegimi vazgecmeyecegimi belkide bu yuzden takmiyo beni biliyo burada oldugumu. Evet o kadar anlattim sucsuzken bile ozur diledim yanlis anlasilmaya yol actigim icin. Ama onun icin ben o potansiyelde bir insanmisim arkasini donse o tarz sey yaparmisim. Kabullenemiyorum bu sozlerini agir geliyo. Engellemelimiyim bende bu durumda sence?
tekrar döner
Bir ay oldu.. donme gibi bi caba icersine girmedi, hatta ulasmadi engelli kaldirmadi uc kez ben ulastim ucuncude direk engelledi. Seviyo biliyorum ama gururuna yediremiyo donmez asla
sen süreye niye takılıyorsun sen uğraştığın için kaçıyor bıraaaak yazar döner illa ki ne oluyor der sen bırak gurur falan alakası yok engel atmak atmamak önemli değil kendini ortaya atma ben burdayım diyorsun ona
Cunku beni aklina getirseydi bir sekilde dayanamayip yazardi ya da en basiti engeli kaldirirdi. Bu bir kere kaldirdi iki gun sonra geri engelledi yazmadigim halde. Gercekten cok gururlu bir insan ve cok net onun icin kafada bitmisse kalbinin ne dediginin bir onemi yok.. cok iyi taniyorum onu. Bende gururluydum ama onun icin ayaklar altina aldim. Herseyimi dondurmustum ama geri actim hayata devam ettigimi gorsun belki birgun kaldirirsa, o zaman pisman olursa bilemem
bırak ya saçma sapan uğraşma alıştır kendini zaten otomatik oluyor sen kendine bak giden her zaman kaybettiğine yanar tatlım
Alisiyorum zaten yavastan cunku gelmeyecek birini beklemekte aptallik, o hayatina devam ediyo benimde unutup devam etmem lazim. Umarim senin dedigin gibi olur canim