Düzgünce ayrılmak istediğini söylediğimde çirkefleşen ve düşman olan erkek?

Arkadaşlar benim Avrupa’da yaşarken iki tane yabancı erkek arkadaşım oldu. İkisiyle de sadece 2-3 ay ilişki yaşadık. Biri 30 diğeri 36 yaşındaydı. Bunlar bana çok aşık olduğunu öldüğünü bittiğini evlenmek istediğini ya da hayatını benle geçirmek istediğini söyleyip duruyordu. Ben de hoşlanıyor seviyordum ama az seviyede. Hani sadece eğlenmek arkadaşlık olarak ve bunu açıkça söylüyor belli ediyordum ama onlar hep görmezden gelip kendilerini kandırmayı seçiyorlardı. Neyse ben zaten birkaç hafta boyunca gayet uygun olmadığımızı ve benim mutlu olmadığımı ve bitirmeyi düşündüğümü ara ara diyordum ama onlar hep abartılı romantizm hediye ile filan resmen bana rüşvet verir gibi yine olayın üstünü örtüyorlardı. Neyse sonra ben ayrıldım bunkardan. O an zaten şaşırmadılar ve sakin sessizlerdi ama birkaç saat ya da bir gün sonda ikisi de delirdi ağladı bağırdı çağırdı herkesin önünde kendilerini rezil ettiler. Beni tehdit ettiler günlerce mesela onlarda kalan eşyalarımı vermemekle filan. Araya insanlar girdi öyle aldım. Ama değer mi ya? Neyin kafası abi bu? Kaç yaşında insansın yani? Türkiye’de mesela hiç böyle bir rezillik yaşamadım. Normalde tersini bekleriz haberlerden.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de bunlar inatla ayrılığa inanmak istemiyorlar çevrelerine yok işte biz sadece tartıştık kavga ettik ayrılmadık diye konuşuyorlardı. Kabul edemiyorlardı. Halbuki hiçbir tartışma kavga yok ben onları açıkça sevmiyordum ve çok bilinçli bitirdim ilişkiyi. Hani bir hareketlerine bozulup Naz yapmadım ki. Neyini anlamıyorlar bunun?
Düzgünce ayrılmak istediğini söylediğimde çirkefleşen ve düşman olan erkek?