+1 yılOlmaz elbette. Seninle olmadan önce, senden daha iyisini bulurum niyetiyle seninle sevgili olmuş birisi bu diyebiliriz. Aklındaki seçeneklere de arada göz atan biri yani güvenilmez biri. Eş dahi olmaz bu insandan ki ileride hamilesin diye başka kadınlarla olma olasılığı da yüksektir bu tiplerin. Zor anında seni bırakmayacak biriyle ol. İyi ve kötü gününde hep yanında duracak biri olmalı bu.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bu soruyu kim düzenlemiş ben soruyu öyle sormamıştım "Senden daha güzelini buldum diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz" diye sordum otamatik mi düzelttiler anlamadım bu değildi benim sorum
- +1 yıl
Anladım kuzum da o erkekten olmaz.
Soran+1 yılAdam da olmaz zaten ondan
- +1 yıl
Belki ileride olur, onu bilemeyiz. Yani şuanlık bu kişi sana uygun değil. Rotanı değiştir.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu, kişisel bir duruma bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle bir ilişki sona erdiğinde her iki taraf için de duygusal bir süreç başlar. Eğer bir kişi bu şekilde ayrılmayı tercih ediyorsa, ilişkinin onun açısından tatmin edici olmadığını veya başka bir yerde daha mutlu olabileceğini düşündüğünü söylemek mümkün olabilir. Ancak, bu tür bir durumun her iki taraf için de incitici olabileceğini unutmamak önemlidir. İletişim kurmak, duyguları anlamak ve gerektiğinde profesyonel destek almak bu tür durumlarla başa çıkmada yardımcı olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılaldattiktan sonra af dileyen yuzsuz, bencil, özgüven fakiri erkekten yegdir inanın.
yaptıgı hatalarla delikanlıca yuzlesip bedelini kendi kendine ödemek yerine, yuzsuzce affedilmeyi isteyecek kadar bencillikten bahsediyorum...
defalarca aldattigi günahsız kadından af dileyerek, onun vicdanına oynayarak, onun bir ömür boyu kuşku icinde yaşamasına sebep olacak kadar bencil erkekten bahsediyorum.
o nedenle bu erkek, inanın daha delikanlı daha yeg daha yalansiz dolansizdir.
helal olsun ona.00 Yorumla
+1 yılAslında böyle bir erkekten olmayacağını sende biliyorsun ama psikolojik olarak onaylanıp rahat etmek istiyorsun. Tabiki öyle biriyle olmaz. Madem birini bulmuş sana söyleme gereğinde bulunmaz. İki ihtimal var. Ya aklı hala sende kalmış, ua da sana blöf yapmış. Bulduysa da bulduğun eylesin der yoluma bakarım.😀
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler eig için💜
Soran+1 yılRica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle bir şey yaşamak gerçekten üzücü olmalı. Sana bu şekilde yaklaşan bir erkek kesinlikle seni hak etmiyordur. Her şeyden önce, sen özel ve değerlisin. Bu tür bir insanın kararları senin özgüvenini sarsmamalı. Kendi güzelliğin ve iç huzurun başkalarının düşüncelerine bağlı olmamalı.
Bu deneyimi, kendini daha da güçlü hissetmek ve kendini daha çok sevmek için bir fırsat olarak görmelisin. Hayatına seni hak eden, sana değer veren birisini almak için en güzel zaman! Her zaman hatırla: Sen harikasın ve gerçek aşkı hak ediyorsun ❤️✨! boş ver gitsin, daha iyilerini bulacaksın! 🥰💖12 Yorumla
Soran+1 yılİşte değer veriyorsun ya vermeyeceksin askom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılKarma onu bulur o kiz da onu daha yakisikli ve daha zenginiyle aldatir diye düsünüyorum. kapiyi göstermişindir umarim ite
21 Yorumla
Soran+1 yılGösterdik bebeğim gösterdik işte bazi kişiler verdiğin değeri hak etmiyor
+1 yılDayı şaka olsun bu soru. Yani sağlıklı bir insanın sormaması gereken bir soru bu 😃
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bu soruyu kim düzenlemiş ben soruyu öyle sormamıştım "Senden daha güzelini buldum diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz" diye sordum otamatik mi düzelttiler anlamadım bu değildi benim sorum
Soran+1 yılBenim sorumu kim değiştirdi ya böyle değildi
Sonra daha güzelini bulup onunla olur. Bu soruları kafanız güzelken mi yazıyorsunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar sorum böyle değildi sorumun orijinal hali "Senden daha güzelini buldum ve senden ayrılıyorum diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz?" şeklindeydi hatta 2 saat önce tam olarak bu şekildeydi sorum popüler olunca değişmiş herhalde neden böyle oldu ki
Soran+1 yılSorumu değiştirmişler salaak mıyım böyle soru soracam
+1 yılSakin kal hiç bozuntuya vermeden, umursamaz bir yüz ifadesiyle:"Isabet oldu oğlum, ben de bitirmek istiyorum zaten, çünkü benim de karşıma senden iyisi çıktı de😉.. Taktikler her zar zaman işe yarar🙂
10 YorumlaBunun cevabını bilmiyormusun sen sırf yorum alsın diye soru sormayın
11 Yorumla
+1 yılSenden daha güzelini bulmuş ve ayrılmış olduğunu düşünürüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir cevap
- +1 yıl
Başka bir şey söyleyemem. Çünkü yaşanmışlıklar seninle onun arasında. Asıl senin ne söylediğin çok daha önemli.
Tek kriter güzellik olmamalı. Böyle biri ilişki içinde de gözü dışarıda olur daha güzelini görünce sıkılır hemen. Hiçbir kızın yüz vermemesi gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılBenimle yatamadı yatacak birini buldu olarak anladım ben bunu
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
- +1 yıl
O yüzden salla gitsin ne hali varsa görsün deyyus 😀
Soran+1 yılO kız da umarım terk eder onu yaşattığını yaşasın
- +1 yıl
İstediğini almadan terkedilsik bari
Soran+1 yılİstediğini alır bence
- +1 yıl
Alamadan terkedilsin amin eli şeyinde kalsın kurusun
- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk ben halk adamıyım millete gönülü hizmet veriyorum diye feryat ediyor sen bide gelmiş olur mu diye mi soruyorsun. Çocuğun yollunu açın doğaya salın.
10 Yorumla Tamam mutluluklar derim, bir şey düşünmem o durumda. Bunu pişkin pişkin gururla diyen insana fazla söz kullanmak, zamana yazık olur. Erkek soyu da kurumadı, ilerle geç.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam senden ayrılıyor sen hala olur mu diyosun :d sence olmuş mu?
23 Yorumla
Soran+1 yılSorum aniden popüler olunca düzelmiş böyle değildi kesinlikle canım mıyım böyle soru soracağım ondan adam olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yıl:d olur öyle arada
Aslında ona dicksn ki benden daha güzel buldğn kız gün gelir senden daha yakışıklısını buldm diyip sana tekmeyi basar elbet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 931 cevap paylaştı. Bu soruyu kimse olmaz diyecek kim olur der ki? Direkt ayrılırım zaten de benden daha iyisi buldu diye ayrılacak. Defolup gitsin.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılarak zaten olmamış bir erkek olduğunu gösterir ve kendisinden de kurtarır, artık karaktersizliğiyle kimin başını yakacaksa, o kişiye de yazık ha
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Ondan daha güzelini de bulunca onu da bırakacak bir doyumsuz g. vattir net. Böyle bir adamın gerçek yüzünü gördüm diye sevinmek gerekir
10 YorumlaGüncellemeye cevap verim o tarz erkek hakkinda pek bisi düsünmek istemiyorum sadece karakteri yok o kadar ayriyetten soru basligina da cevap verim tabikide hayir öyle diyen bi erkekten kesinlikle olmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılOlmasın olmasın olmadığı da iyi olmuş ondan daha güzelini bulunca da onu bırakır
10 Yorumla
+1 yılSenden ayrılıyorum diyen erkekten olmaz yani ayrılmış senden?
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen birisi buna büyü yaptırmıştır. Kız da Habeş maymunu gibidir. Her halükarda umrumda olmaz.
10 YorumlaOlur bebeğim neden olmasın adam gibi adam bu devirde zor bulunur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olmaz, zaten başkasını bulmuş bide senden daha güzel demiş daha ne olsun olmaması için
10 Yorumla
+1 yılOlur mu sence a... m... k. Dalga mı geçiyorsunuz siz ya
11 Yorumla- +1 yıl
Soru değişmiş sonradan yazını farkettim srfsz olduğunu düşünürüm ne düşünücem.
Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Ben de senden daha büyüğünü buldum dersin olur biter
10 Yorumla
+1 yılAsla. Öyle biriyle yeniden bir araya gelmek mi? Tövbe.
10 YorumlaOlur veya olmaz tartışmaya gerek yok zaten yol vermiş, amaç nedir sorarken?
Olacak bir şey bırakmamış ki arkadaş02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar sorum böyle değildi sorumun orijinal hali "Senden daha güzelini buldum ve senden ayrılıyorum diyen erkek hakkında ne düşünürsünüz?" şeklindeydi hatta 2 saat önce tam olarak bu şekildeydi sorum popüler olunca değişmiş herhalde neden böyle oldu ki
+1 yılOnu kabul eden kız hakkında bir fikre sahibim
110 Yorumla
Soran+1 yılNe fikri
- +1 yıl
İçi boş anlamsız değersiz biri kalitesiz fikirsiz öyle biri ile sevgili olduğuna gore
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Yazık sana
Soran+1 yılBana mı neden😭
- +1 yıl
Düşün sevginin kıymeti yok yaşamında senn hayatında değerli bir şey yok kalbin berbat düşüncen hayata bakış açın değersiz işlerle meşgulsun ne diyeyim
Soran+1 yılDeğersiz işlerle meşgul falan değilim lütfen birini dinlemeden böyle şeyler demeyin. Hiç hoş değil. Ben ilk defa birini sevdim. Bana o kadar iyi davranıyordu ki ilişkimiz o kadar iyiydi ki sonra birden bana bunu dedi ve bıraktı beni.
Soran+1 yılO kadar iyi oyuncuymuş ki bunu görmüş oldum o beni sevmemiş bile değersiz biri için değerli vaktimk harcamışım
- +1 yıl
Konuşmak istersen bana yaz
- +1 yıl
Dertlesiriz dürüst samimi içten yalansız
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden daha zenginini buldum ben de ayrılmanı bekliyordum deyip götetmesi var onu
20 Yorumla
+1 yılOlur mu hiç, saçma bir soru olmuş bu. Hiç bir kadın için uygun değil böyle ahlaksız tavır sergileyen erkek
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Sana böyle diyen birisi için soru bile açılmazdı. Kurtulmussun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin bulduğunda senin gibi malin onde gidenidir denir
10 YorumlaSadece başlığı okuyarak kesinlikle olmayacağını söyleyebilirim.
11 YorumlaOlur mu diye şaka yapıyorsun herhalde tabiki OLMAZ
21 Yorumla
+1 yılSenden daha güzelini bulmuş olsaydı bunu ispatlama gereği duymazdı. Ayrıca bahane.
00 Yorumla
+1 yılDe ki Zamanlaman çok iyi ben de yakışıklısını bulmuştum ama senden nasıl kurtulacağımı düşünüyordum
00 YorumlaSeni araç olarak kullandığı için Allah belasını verir umarım
00 YorumlaYani mantığı kalp bile olmaz diyor dürüstlükte bir yere kadar bu onur kırıcı da
00 Yorumla
+1 yılNe olsun daha harika olur tövbe tövbe estağfurullah ya
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Tabii ki olur aaa neden olmasin ki dkfkfkf ne saçma bi soru bu ya şaka mı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur mu derken zaten adam gidiyo huhuuu yani
Hem demekki takılmalık bi ilişki istiyomış ayrangönüllü03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe düşünürüm biliyor musun?
Demekki o çocuk seni gerçekten sevmemiş sevseydi güzellik falan bahaneo yüzden üzülme salla
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyliyim aşk insanın gerçekten gözünü kör eder ben bir kere uzak mesafe ilişkisi yaşadım ve hiç buluşmadık ama bende bir bağ oluşmuştu yani gerçekten sevmiştim onu kendimden taviz verecek şekilde hatta ve bu yanlışmış öğrendim kimseyi kendinden daha çok sevmeyeceksin
Yol ver ablacım 7 kıtadan engelle onu jdjd bende senden daha yakışıklısını zenginin buldum de ve engelle
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılOlmayacağını bildiği şeyleri niye sorgular insan.
11 Yorumla
+1 yılAyrılıyorum demiş. Sence Oluru kalmış mı?
11 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Eee olmamış zaten çok belli değilmiş?
12 Yorumla
+1 yılSence olur mu bence olmaz da
11 Yorumla
Sence olur mu dostum :D
12 Yorumla
+1 yılBoş bir insandır. Öyle bir insanla konuşmuş olmak bile kendime yaptığım saygısızlık olur diye düşünürüm.
10 Yorumla
+1 yılAdam ayrılmış senden daha neyi olur mu dye soruyosun🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılabla sen olur desen de sence öyle konuşan bir çocuk seni ister mi allahaskina
10 YorumlaKnk bu soruyu sorman normal mi ama neyse söyliyim ondan bir bok olmaz
10 Yorumla
+1 yılTabiki olmaz, en son herkesi kaybedip yalnız kalıcak.
10 YorumlaHiçbir şekilde kesinlikle dönme dönsede vur tekmeyi
10 YorumlaSen daha yakışıklı ve zengin bulsan sen de ayrılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞükürler olsun Allahım beni kurtardın diye düşünürdüm
00 YorumlaBir kadını o kelimeyi diyen adam ta a... na ko... yum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKavgada bile söylenmez tabikide olmaz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenden daha zenginini buldum benden ayrılmanı bekliyordum diyeydin keşke
Zaten o sende olmamış olanı bulmuş hala neyin oldurmasını istiyorsun
01 Yorumla
+1 yılOlur mu sence? Olmaz ya
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. Karaktersiz, öküzün biri.
10 Yorumla
+1 yılOlsa ne olur olmasa ne olur? Terk etmiş sonuçta
10 Yorumla
+1 yılBir kere bırakan hep bırakır
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih