Aşk İlişkileri 27 yaşındayım daha bir kız eli tutmadım çok mu itici bir durum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor deneyim yok utangaç vede tipisizim itici bir durum mu sadece fizigim iyi :/ Güncellemeler+1 yıl canım sııkıldı cidden 27 yaşındayım daha bir kız eli tutmadım çok mu itici bir durum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. bende kız eli tutmadım hiç 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Büyük bir eksiklik ilk gördüğüm eli tut hemen yapış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dalga geçme Yorumla
Lenneyapıyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Furkan üzüldüm la haline azıcık kızlarla sohbet awq sende kızlar sana gelmez sen onlara gideceksin 0 0 Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olum yine iyisin sen ya ya trolsun ya da a ptal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Psikoloğa görünün öz güven sorununuz var galiba sürekli böyle soru açıyorsunuz sizi etkiler durum destek almakta fayda var 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Özgüven sorunum yok tipsizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle demeyin neyin eksik noksan değilsiniz şükür Yorumla Soran +1 yıl Öyle sende yalnız olsaydın sevilmedeydin anlardın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birinin beni seni sevmesine gerek yok sen kendini seviceksin ki başkası sevsin Yorumla Soran +1 yıl Klasik laflar Yorumla Soran +1 yıl Bana bu laflarla gelmeyin arkadaşım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımda hiç erkek arkadaşım olmadı yokluğu bende bişey ifade etmiyor Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın erken bende o zamanlar öyleydim arkadaşların evlenince senin hiç sevgilin olmayınca anlarsın 27 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutsuz evlilik olmasından'sa bekâr olmak daha iyi bizim için hayırlı olan ne bilmiyor insan Yorumla Soran +1 yıl Bilemem saçma şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Diyecek bir şey yok çirkinim Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çünkü mühendislerin kaderi budur. Işın sonunda anasinin bulduğuma evlenir yaşar gider ot gibi 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bunları aşarsan belki olur sosyalleşmen gerekiyor 0 0 Yorumla
GüneyErkurt Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl tipin çok da umursandığını zannetmiyorum. her tip, iyi bir giyim + bakımlı bir yüz + etkileyici konuşma + doğru beden dili kullanımı ile toparlanabilir bence. 0 0 Yorumla
Fjorgynn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Allah'tan utangaçsın, utangaç olmasan altı da çıplak atacan 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İşte bazen ne yaparsan olmayınca olmuyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bir şey yapmadım ki :/ Yorumla Amanoof +1 yıl Bak samimi söylüyorum şurdan veya başka bir yerden bir sevgili edin, bunu duyayım sevinçten havalara uçacam. 🤣 Yorumla Soran +1 yıl komik değil Yorumla Amanoof +1 yıl Suss bee bıktım senin bu depresif hallerinden 😒 Yorumla Soran +1 yıl sende sevilmemiş olsan sende böyle olurdun Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşırı itici 0 9 Yorumla Soran +1 yıl haklısın Yorumla Gonca_hilal +1 yıl Ney itici? Yorumla _Daphnee_ +1 yıl @Gonca_hilal soru? Yorumla Gonca_hilal +1 yıl Çocuk itici mi? Yorumla _Daphnee_ +1 yıl @Gonca_hilal durumu itici Yorumla Soran +1 yıl @Gonca_hilal iticiyim Yorumla Soran +1 yıl Çirkin olduğum için iticiyim evet Yorumla _Daphnee_ +1 yıl @AskeriiMühendiss aferim her zaman beni böyle doğrula Yorumla Soran +1 yıl Sagol olanı söyledim Yorumla
venezuelapeyniri Takip Et Xper 4 Yaş: 96 +1 yıl Sen tipsizsen beni vursunlar awq 0 28 Yorumla Soran +1 yıl tipsizim Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Degilsin Yorumla Soran +1 yıl bakan neden yok Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Tipinden dolayi degildir Yorumla Soran +1 yıl neyden dolayı Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Ne bilimhskdhd Yorumla Soran +1 yıl :D nasıl ne bilim :( Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Tanimiyorum seni o yuzden bilememm Yorumla Soran +1 yıl hm anladım ama tiipten dolayı başka sebebi yok Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Saka misin ya hajsjdj olum tipin duzgun iste daha ne istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl nerde düzgün Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Fotolarda Yorumla Soran +1 yıl ee seven nedn yok Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Onu bilemiyorum iste Yorumla Soran +1 yıl o zaman tipsizim Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Tamam tipsizsin Yorumla Soran +1 yıl yani sevgilim olmadıgına göre kimse bakmadıgına göre çirkinimdir başka sebebi yok Yorumla Soran +1 yıl boşuna kendimi kandırmanın manası yok Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Aynen 👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl öyle sagol gerçegi söyledigin için Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Slakk cocuk cildirttin beni Yorumla Soran +1 yıl noldu Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Ne mi oldu Yorumla Soran +1 yıl moralim bozuk Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl Niye? Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla venezuelapeyniri +1 yıl 😔😔 Yorumla Soran +1 yıl 😞😞 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hoşuma gitti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ciddiyim itici gelmedi Yorumla Soran +1 yıl Ne itici gelmedi onu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakir olman bu yaşa kadar helal Yorumla Soran +1 yıl İyi değil temiz koz kalmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hâlâ temiz kız var Mesela ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bende kız eli tutmadım hiç
Büyük bir eksiklik ilk gördüğüm eli tut hemen yapış
dalga geçme
Furkan üzüldüm la haline azıcık kızlarla sohbet awq sende kızlar sana gelmez sen onlara gideceksin
Olum yine iyisin sen ya ya trolsun ya da a ptal
Psikoloğa görünün öz güven sorununuz var galiba sürekli böyle soru açıyorsunuz sizi etkiler durum destek almakta fayda var
Özgüven sorunum yok tipsizim
Öyle demeyin neyin eksik noksan değilsiniz şükür
Öyle sende yalnız olsaydın sevilmedeydin anlardın
Birinin beni seni sevmesine gerek yok sen kendini seviceksin ki başkası sevsin
Klasik laflar
Bana bu laflarla gelmeyin arkadaşım
Hayatımda hiç erkek arkadaşım olmadı yokluğu bende bişey ifade etmiyor
Yaş kaç?
23
Yaşın erken bende o zamanlar öyleydim arkadaşların evlenince senin hiç sevgilin olmayınca anlarsın 27 yaşında
Mutsuz evlilik olmasından'sa bekâr olmak daha iyi bizim için hayırlı olan ne bilmiyor insan
Bilemem saçma şeyler
Ne diyeyim
Diyecek bir şey yok çirkinim
Çünkü mühendislerin kaderi budur. Işın sonunda anasinin bulduğuma evlenir yaşar gider ot gibi
Bunları aşarsan belki olur sosyalleşmen gerekiyor
tipin çok da umursandığını zannetmiyorum. her tip, iyi bir giyim + bakımlı bir yüz + etkileyici konuşma + doğru beden dili kullanımı ile toparlanabilir bence.
Allah'tan utangaçsın, utangaç olmasan altı da çıplak atacan
İşte bazen ne yaparsan olmayınca olmuyor
bir şey yapmadım ki :/
Bak samimi söylüyorum şurdan veya başka bir yerden bir sevgili edin, bunu duyayım sevinçten havalara uçacam. 🤣
komik değil
Suss bee bıktım senin bu depresif hallerinden 😒
sende sevilmemiş olsan sende böyle olurdun
Yalancıyı s**kmiyorlar ya
Aşırı itici
haklısın
Ney itici?
@Gonca_hilal soru?
Çocuk itici mi?
@Gonca_hilal durumu itici
@Gonca_hilal iticiyim
Çirkin olduğum için iticiyim evet
@AskeriiMühendiss aferim her zaman beni böyle doğrula
Sagol olanı söyledim
Sen tipsizsen beni vursunlar awq
tipsizim
Degilsin
bakan neden yok
Tipinden dolayi degildir
neyden dolayı
Ne bilimhskdhd
:D nasıl ne bilim :(
Tanimiyorum seni o yuzden bilememm
hm anladım ama tiipten dolayı başka sebebi yok
Saka misin ya hajsjdj olum tipin duzgun iste daha ne istiyorsun
nerde düzgün
Fotolarda
ee seven nedn yok
Onu bilemiyorum iste
o zaman tipsizim
Tamam tipsizsin
yani sevgilim olmadıgına göre kimse bakmadıgına göre çirkinimdir başka sebebi yok
boşuna kendimi kandırmanın manası yok
Aynen 👍🏻
öyle sagol gerçegi söyledigin için
Slakk cocuk cildirttin beni
noldu
Ne mi oldu
moralim bozuk
Niye?
boş ver
😔😔
😞😞
Bende tutmadım