26 yaşındayım elime kız eli deymedi?

Var mı benim gibi olan? Tipsiz olduğum için okul hayatımda geçmişte hiç kız arkadaşım olmadı. Belli bir yaştan sonrada zaten insanın yeni bir erkek arkadaşı bile olmuyor bırak bir kadınla sevgili falan olmayı. Hayatımda karşı cinsten biriyle annem hariç merhabalaşmışlığım bile yoktur. Bu saatten sonrada olmaz zaten lisede ve üniversitede sevgiliniz oldu oldu aksi takdirde sonraki iş ve sivil hayatında imkansız gibi bir şey. Dediğim gibi erkek dostlarımız bile hep eskilerden. Belli bir yaştan sonra yeni insanlarla tanışılmıyor. En iyi ihtimal çıkar ilişkisi kuruluyor.

Ayrıca bu saatten sonra sevgilim olsa zaten kendimi ezik gibi hissederim. Alfa sucks beta buys durumu. Kadınların en değerli yaşları 18-25 arasıdır. 18-25 arası yaşıtlarım alfalarla çakışırken ben odamda yalnız osbir çekiyordum. Hayatımın ilk 25 senesi yüzüme bakmayan kadınlar bu saatten sonra baksa artık alfalar tarafından tercih edilmeyen pörsümeye başlamış kadınların bana kapak atmaya çalıştığını düşünürüm. Yaşı benden küçük kadınlarda zaten bana bakmaz. Kadınlarda inanılmaz bir yaş takıntısı var.

26 yaşındayım elime kız eli deymedi?