Hayatımda ilk defa birini 3 yıl boyunca tek taraflı sevdim ölecek kadar hep umut verdi o ve ailesi sürekli başkalarıyla izledim sonra birgün geleceğim dedi gelmedi sevdiği kız ile olan fotoları mesajları attı dünyam başıma yıkıldı sabaha kadar hüngür hüngür ağladım vazgeçtim 😭😭💔💔 1.5 yıl geçti bugün nişanlandı fotoğraflarını gördüm sevdiğim adam istediğim elbise istediğim saç ve istediğim konsept 😭 Hayallerimi başkası yaşıyor çok kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın 😭😭😭😭
Ondan sonra birini seveceğime inandım çok değer verdim yarabandı olarak kullandı 😭💔
Ondan sonra birini seveceğime inandım çok değer verdim yarabandı olarak kullandı 😭💔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen acı çekmeyi sonuna kadar hak etmişsin
Doğru hakettim sadece sevgi istediğim için çok değer verdim için çok sevdiğim için hakettim 😢
Kızzzz! Sen ağlarken onlar güleneyecekler ki fazla. Sen Allah’a bırak o işini bilir.
Zaten gülüyorlar durum atmışlar hepsini göreyim kıskanayim diye
Ya ben 6 yılımı verdim aynı şeyleri yaşadım ama boşuna ağlıyorsun bende ayniydim şimdi kendimden başka kimseye değer vermiyorum üzülme boşuna
Canımdan çok sevdiğim ölecek kadar herşeye rağmen istiyordum ama umut verdi gelmedi şimdide benim hayallerimi başkası yaşıyor üzülen ben tek değilim kardeşi gibi olan dostunun sevgilisiyle nişanlandı o çocuğuda sırtından vurdular benide bu kadar üzdüler verdiğim değere değmezmiş onun için ne kadar hasta oldum neler çektim Allah bilir 😢 ondan sonra seveceğime inandığım biri oldu meğer evliymis çocukları varmış ve yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti 😭
Bak bende hepsini yaşadım en iyi ben anlarım seni ama Allah'a havale et yoluna bak senin ahın onda kalmaz merak etme bende ah ettim ve çekecek bekliyorum Allah'a güven sadece
Güveniyorum inanıyorum ama çok zoruma gidiyor yani hayat hep onlardan yana gülüyor ben hiç mutlu olmayacakmıyım bu dünya kötülerin dünyası 😢💔 zaten öbürü aklıma geldikçe ağlıyorum beni yarabandı olarak kullandı hiç unutmayacağım bana yaptığını
Sabret geçecek hepsi
İnşAllah 😭💔 teşekkür ederim
Şöyle düşün o seni kaybetmiş sen onj değil üzme kendini bu insan için
Nasıl üzülmeyim sevdiğim adam ve hayal ettiğim elbise saç konsept 😭 dile kolay bide paylaşıyorlar göreyim kıskanayim diye
Sen gör kıskan diye yapıyorlarsa o erkeğin sana göre biri olmadını düşün
İnsanlara degeri fazla verme kendilerini bir şey sanmasınlar
Gitmiş evlenmiş olan olmuş kendini yipratma ondan daha iyilerkni bulcan belki
O erkek senden canından daha degerli değil yipratma kendini
Adam yapmıyor ki kardeşleri teyzeleri kuzenleri yapıyor
Bende 3 yılımı verdim neler çektim hastalandım ona üzülüyorum verdiğim değere değmezmiş ona üzüldüm
Belkide sen kıskan diye yapmıyorlardir normal paylaşmak icindir belki
Geçmiş olsun senden daha değerli değil o insan üzme kendini alt tarafı herkes gibi insan
Senden değerli değil
Doğrudur değmedigi için üzülüyorum zaten hiç bir zaman beni sevmediki hep başkalarıyla izlemeye alıştım onu tek üzüldüğüm. O kadar seviyordum yaptığı herşeye rağmen istiyordum ama yinede sevmedi umut verdi gelmedi şimdide benim hayallerimi başkası yaşıyor üzülen ben tek değilim nişanlandığı kız kardeşi gibi olan bir adamın sevdiği kızdı kendine ayartti ve sırtından vurdular onuda yani kısacası bu hikayede yanan biz olduk onlar ise mutlu mutlu paylaşımlar yapıyorlar 👉 ondan sonra seveceğime inandığım biri oldu oda meğer evli çocuklu yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti
Hayat devam ediyor insanlara fazla değer verme senden daha degerli deiller yıpratma kendini belki hepsinden daha iyi biri karşına çıkacak
İnşAllah bir umutla bekliyorum ama ne bileyim çok kırdılar beni 😢
En azından sevgilin olursa nasil davranıcan hakkında tecrübe edinmiş oldun
Fazla deger verme
İyi geceler🌠
Teşekkür ederim 😞 dedimya birini daha böyle seveceğime inandım oda bekarım diye kandırdi yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti hiç inancım kalmadı iyi geceler 💔 dünya kötülerin dünyası
Yara bandı olarak sadece sevgililikse boş ver daha farklı bir durumsa eşinin bosamaya hakki var sadece bu şekil kullandiysa hayatıni başına yıkabilirsin onun bosanırsa harbi pişman olur heralde ama yuva yıkmakta iyi bişey değil zor durum senin için
En azindan sana hesap vericektir heralde zamanı gelince
Yok be emin ol o kadar vicdansız olsam bugün bende mutlu olurdum şöyle oldu bir soruyla başladı böyle bir niyetim yoktu sosyal medyadan tanıştım söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra yine ver gitme bende gitmicem evleniriz vs dedi günler sonra ben evliyim çocuklarım var bir anlık refleksle böyle düşünmek istedim dedi yalvardım umursamadı şimdide tekrar eklemiş yazmış ama cevap vermiyorum çok kırıcı şeyler söyledi 😭😭 o kadar umut verdi güven verdi yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi zedeledi değmeyecek biri için yarabandı olarak kullandı 😭 bu arada ben 2 yıldır uzaktan zafım var tanıyorum ama o bilmiyordu bekarım dedi inandım
Sadece bekletmis galiba neyse değer verme istersen engelle gitsin bazı şeylerin değeri kaybedilmeden anlaşılmıyor deger anlasın azcik ama yinede affetme bence sana kalmiş
Affetmiyecegim benim derdim bana yeterdi zaten bu şerefsize üzülüyordum hastalık bir yandan geçmiş kırgınlığım bir yandan buda daha çok üzdü Allah'a bıraktım 😭
Dertleşmek ister misin
Geçmiş olsun
Allah razı olsun çok kötü sevdiğim adam ve hayal ettiğim elbise saç konsept 😭
Tamam inanma