AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sorunlarını anlatabileceğin biri varsa onunla konuş
Yok öyle biri
güvenip anlatmak istersen dinlerim
olur vaktiniz varsa
tabiki
O zaman özele gelebilirsiniz
xper seviyem yetersiz maalesef önce sizin yazmanız gerek sanırım
Benimde yetersizmiş
başka bir platform üzerinden konuşalım isterseniz twitter? discord?
Twitter olur
nickim melicicle eklersiniz ordan
Ekliyorum
Psikiyatriye git. Sana yardımcı olacaklardır.
Gittim uzman psikiyatriste hemde 2 seans ama fayda göremedim
Bir sporla ilgilen. Yaşın çok genç. Hakemlik kursları var. Antrenörlük kursları da var. Spora yönlendir kendini. Spor, sosyalleşmeni de sağlar hem.
Kafayı toparlasam yaparım da yok olmuyor mahvoldum
Kafayı toparlamak için önce ailenden destek almalısın.
Ailemden manevi destek göremiyorum aile ilişkilerim de çöm sağlıklı sayılmaz maalesef
Ailenden sana en yakın olan kişiye durumunu anlat. İyi olmadığını söyle. Elbet biri mutlaka yardımcı olacaktır.
Sanmıyorum kardeşim hiç kırılan bir bardağı onarsak eskisi gibi olur mu?
Ne yapmayı planlıyorsun, toprağın altında ömür boyu boş boş yatmayı mı?
Benim için makul
Öteki tarafın huzurlu olursa makul tabii ki ama huzurlu olmazsa gerisini sen düşün.
Ölümün ya da kendini öldürmenin basit bir şey olmadığının farkındayım zaten içinizden kafayı sığırmışta diyebilirsiniz lakin ben artık bu insan denen varlıklar yüzünden üzülmek istemiyorum rabbime vereceğim hesabım olucak ama ne yapayım
Allah sevgili kullarını sınarlar, vereceği tepkiye göre ya gücenirler ya da takdir ederler. Sen takdir edilmeyi bekle.
İnşallah yanlış bir şey yapmam ama yapmaya çok yakınım
Bu insanlar için ahiretini riske atmaya deyermi? Deymez. Aç kurani kerimi kuran oku. İçin rahatlar. Anlayabilmen için turkçe mealini oku
@Lale12390 değmez tabiki de ama onlara katlanmak zorunda da değiliz
Valla bende bilmiyorum
Yahu insan şu yaşta ölmeyi ister mi reva mıdır bu bana😔
Bu devirde ister. Doğa doğa bu devirde doğmusuz. Devir kotu manaton hayat her gun ayni geçiyor. Insanlar kötü benimde delirmeme ramak kaldı
Çoğu insan artık çok mutsuz😞
Aslında hayat geleye rağmen çok güzel hayatı kötü kılan biz insanlarız kim daha güzel veya yakışıklıysa ya da kim daha zenginse artık devir onların devri
Aynen öyle eskiden varmıydı öyle güzel olma çabası. Yoktu yani insanlar hep tarlada orada burada çalışırdı. Artık millet takıntı haline getirdi güzel olmayı çünki biliyorlarki güzel olmayınca kimse kimseyi istemez. Parayı bulanada çok öfkeliyim zaten
Şu anda bi giriyorsun sosyal medyaya sanırsınkı herkesin hayat mukemmel herkesde bi ben daha iyim çabası.
Yani parayı icat etmiş niye etmiş yiyeceğmizi eskiler gibi kendimiz ekseydık ne olurdu sankı
“Modern dünya” adı altında bizi birbirimizden uzaklaştırdılar. herkeste bir gösteriş merakı güzel olma merakı son model telefonlar arabalar ne bileyim ülkem adına endişeliyim ve bu durum benide etkiliyor sadece ben değil herkesi
Evet tüm dünyayı etkiliyor tabi. Otobuse biniyorsun herkesin elinde bir telefon. Artık sosyalleşmek diye bir şey kalmadı. Günümuzde zaten sosyalleşmek zor oldu
Kelimeler kifayetsiz ama nerde zalim kötü şerefiz insan varsa Allah onların belasını versin
Amin. Allah herkesin gönlüne göre versin. Umarım sende en kısa zamanda yeniden iyi hissedersin.
Bende öyle umuyorum ama çook zor gibi iyi olmam hayırlısı
Allahtan umit kesilmez. Duanı yap Allaha sığın ancak Allah anlar seni. Kime anlatsan anlamaz çunki senin yerinde değiller anlayabilmeleri için sen olmaları gerek ama Allah öyle değil o her şeyi biliyor. Ona anlat
bakalım zaman ne gösterir benim için yolun sonu ya ölüm ya da hayatta tutunup hayallerin peşinden koşmak..
Allah’a sığın
Yapmadığım şeymi Canımı al diye dua ediyorum artık o raddedeyim
Bence yanlış şekilde sığınıyorsun. Yani derdinin çaresi bir tek onda var. O biliyor, o tanıyor seni. Sen kuranını oku namazını kıl. Ferahlık getiren kalbi rahatlatan sureleri oku. Nasıl Allah yardım ediyor gör. Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Bu şekilde eline bir şey geçmiyor çünkü. Sonumuz zaten ölüm. En azından yaşarken anlamlı yaşayalım
Yaşarken anlamlı yaşayalım demişsiniz nasıl olacak peki o dediğiniz kimsenin kimseye tahammülü kalmamış