çok rahatsız oluyorum aslında ama her defasında aynısını söylüyor, iyi bir şey demek istiyor herhalde diye bir şey demedim...
2 ay
Erkekler neden kadınlara 'sen adamsın' der?

O samimiyetten aslında rahatsız olabilirsin bende arada söylüyorum bence bu b erkek kız arasında ilişki den kaynaklı mesala bu ilişki cinsel olursa başka şeyler söylenir adamsın yerine sevgili olursa başka abi kardeş arasında başka ama arkadaşlik durumu biraz zayıf diğer 3 ilişki genel çoğunluk ama arkadaslik kısmı daha keşfedilmemiş bir yer gibi bu durumda erkeğe karşı bir şey yaparsin erkeğin hoşuna gider ve der adamsın orada onun yerine koyacak kelimenin az olmasından kaynaklı orada kıza karşı söylenecek belli ya da adamsın der geçer ya da kurban olurum ya da ağzını öpeyim bunlar yanlış anlaşılmaya düşürür diye en tehlikesiz olanı seçer adamsin der
Öyle olduğunda ben adam değilim kadınım ya da kızım flan de teşekkür etsen yeter flan de ama biraz şakaya karışık yap anladı. Sen maksat üzülmesin
Süper olur ama böyle sana yardım falan ettiği zaman çok net bir şekilde sen var ya sen kadınsın de o zaten huylanir 😂😂 sonra sendensen adamsin derken ben bişey demiyorum de
😂😂😂 tamam iyi günler sana
Görüş
10Görüş
Güçlüsün, iyisin, kralsın demek istiyor olabilir. Bizde kendi aramızda adamsın deriz iyi bir şey yaptığı için
Dalga geçmiyoruz çoğumuz samimiyetten söylüyordur yani ben öyleyim kız kardeşim bile eyvallah diyor bana Alıştık
Erkek egemen toplumda adamlık büyük payedir. Oysa altı boş kuru bir yığından başka bir şey değildir. Kadına adamsın demek rahatsız edici.
karakterinden dolayı olabilir
iyi anlamda mı söylüyor peki?
Ona sormalısın ben bilemem.
Ta**ğına kurban demek istiyor
Boynuma dola demek
senin gibiler anlayamaz
senin gibiler derken, benim nasıl biri olduğumu nerden biliyosun?
bilmeye gerek yok belli eden ediyo
bence sen kafadan hastasın, önyargıların hat safhayada. nasıl başarabildin bunu?
boş yapma ben dicemi dedim
bak dalgana
boş yapma
Paşam
Kadınlık görevini yapmasan tabi ki
aslanım benim ya :SDGS
bence komik değilse sen gülme ben gülerim kankam
güleriz aslanım
Adam insan demek. O yüzden kötü bir laf değil
sen adamsın sen
En İyi Görüşler