Kişilik & Karakter Erkekler neden kadın gibi davranıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Nerde o eril erkekler Güncellemeler1 yıl Hemen küsüp trip atan hiçbir şey olmamış gibi davranan istediği olmayınca kendini hep haklı gören erkekler yakışmıyor ya Erkekler neden kadın gibi davranıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hormonları bozuktur onların 0 0 Yorumla
paptya0077 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Testesteron hormonu gittikçe ölüyor az kaldı tamamen yok olacak ama ondan sonra zaten dünya diye bir şey ortada kalmaz maalesef 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın:') 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mesela nasıl olmalı ya da olmamalı ben bazen sevdiğim kıza çocuk gibi davranıyorum uf mu oldun sen tarzı yanaklarını sıkıyorum falan bunlar kadınlara iticimi geliyor 0 0 Yorumla
pikachu1101 Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Toplumun en büyük sorunlarından biri bence. Allah'a şükür hiç öyle olmadım olmam 1 4 Yorumla pikachu1101 1 yıl Güncellemene de katılıyorum Yorumla paptya0077 1 yıl Çoğu erkek erkek olmaktan çıktı bu yüzden her iş kadınlara kaldı Yorumla pikachu1101 1 yıl Aynen öyle valla Yorumla pikachu1101 1 yıl Erkek gibi erkek kadın gibi kadın olmalı Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Ahahahah prensesler çoğaldı 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Covid sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmadı 0 0 Yorumla
YaşarBuğra23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Nasıl davranışlar mesela örnek ver soruyu güncelle 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Prensesler djbdhd 2 0 Yorumla
akrep22_cm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl maco erkek severmısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herşeyime karışmayacak benim demek istediğim nazlanıp küsmek yerine çözüm üretmesi anlayışla yaklaşması lazım Yorumla akrep22_cm 1 yıl pekı herseye acıkmısın Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilgisizlikten 0 0 Yorumla
KralllArthur Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalmadi 0 1 Yorumla KralllArthur 1 yıl Yapmayın beyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hormonları bozuktur onların
Testesteron hormonu gittikçe ölüyor az kaldı tamamen yok olacak ama ondan sonra zaten dünya diye bir şey ortada kalmaz maalesef
Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın:')
Mesela nasıl olmalı ya da olmamalı ben bazen sevdiğim kıza çocuk gibi davranıyorum uf mu oldun sen tarzı yanaklarını sıkıyorum falan bunlar kadınlara iticimi geliyor
Toplumun en büyük sorunlarından biri bence. Allah'a şükür hiç öyle olmadım olmam
Güncellemene de katılıyorum
Çoğu erkek erkek olmaktan çıktı bu yüzden her iş kadınlara kaldı
Aynen öyle valla
Erkek gibi erkek kadın gibi kadın olmalı
Ahahahah prensesler çoğaldı
Covid sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Nasıl davranışlar mesela örnek ver soruyu güncelle
kalmadı bitti yaşasın dişillik
Demek ki sende dişil gibi davranmıyorsun
Dayak mı atak aw evcilleştik işte
🤣 🤣Fazla kullanmaktan öldü
Prensesler djbdhd
maco erkek severmısın
Herşeyime karışmayacak benim demek istediğim nazlanıp küsmek yerine çözüm üretmesi anlayışla yaklaşması lazım
pekı herseye acıkmısın
Bende anlamadm
ilgisizlikten
Kalmadi
Yapmayın beyler
Köşeye artıklarınız mi
Burada laağn
Teyzecim sana gelmez artık erkek bence