Karşı cinsin hoşlandığını, sevdiğini söylemden ziyade sizlere nasıl hissettirmesi gerekir?

Karşı cinsin hoşlandığını, sevdiğini söylemden ziyade sizlere nasıl hissettirmesi gerekir?
seni seviyorsa ve hep sevecekse sonsuza kadar ilgi bekler... sevgini anlatmak istersin; sözcükler ve kelimelerin yetersiz kalır. yine ilgi açlığını dolduramazsın. sevgini belli edecek şekilde ve biraz da abartarak sarılırsın, bu sefer de ''ayy... yavaş, nefes alamıyorum, kemiklerimi kıracaksın!'' der. hep onu düşünmelisin, yoksa yersin triplerin en okkalısını. ruju gereğinden koyu mu? fark edeceksin! saçlarını mı kestirdi? fark edeceksin!😂😂😂
kadın neden sürekli ilgi bekler? kadın candır, narindir...🌺🌺🌺
Benim hakkımdaki küçük önemsiz detaylari bile unutmaması ve onemsemesi sevgisini hissettirmesi için kesinlikle çok etkili. Mesela bi defasında tarihi bi dönem filmi izlerken filmdeki kadının kıyafeti hakkında aa kıyafeti ne kadar güzel demiştim. Öylesine ve anlık bi yorumdu sadece. Erkek arkadaşım sırf o kıyafeti beğendim diye aynısını bulmak için tüm internet alemini, farklı ülkelerdeki arkadaşlarını falan seferber etmiş. Hayatımda bundan daha mutlu ve değerli hissettigimi hatırlamıyorum. Ya da mesela bişey oluyo "sen sevmezsin/çok seversin onu" diyo. Cok küçük önemsiz bi detay aslında ama dikkat etmiş unutmamış. Benim için sevgi tam olarak bu davranışlarda ya
Dokunmasıyla ama her şey seks değil maalesef mesela beni bir kere ağlattı sevgilim kafedeydik bizden başka kimse yoktu sınırlı bir şekilde benden peçete istedi bende verdim don bakiyim bana dedi akan makyajımı sileceği hiç aklıma gelmezdi ona bir çocuk gibi davran naif zarif bir şekilde davran seks konusundada önce nazik sonra sert davran sertten kastım ben ne dersem öyle olucak ama sadece seks esnasında yap bunu
Yanımda olduğunu hissettirsin yanımda olsun o çabaya girsin planlarına beni de dahil etsin ince dusunceli olsun yanımda keyif aldığını hissettirsin böyleyse seni seviyorum demese de olur
Cevap
9Cevap
Hiç aşkı yaşamadım. bundan sonra beklentim de kalmadı
Kardes resimdeki duygunun adi hissettirmek degil ki.
Değdirmek 😄
Saka bir yana hem varligi hem sozleri ile hissettirsin iste. Ben erkegim bu konularda fazla detayli yazamam 🙂
Tamam öyle de diyebiliriz😁😁
Adı üstünde his. Bir şeyler yapabilir ama hissetmiyorsam bir önemi yoktur. Yani samimiyetsiz geldikten sonra istediği kadar gül alsın, zerre kıymeti olmaz. Ama bazen bir bakış, bir gülüş bile çok şey hissettirebilir insana
Saygılı ve sakin bir şekilde
Nasıl ama tarif et?
En uç şekilde iliklerime kadar hissetmek isterim. Aşk buna değer. Gerçek bir ilişki böyle olmalı. 😎
Çok vıcık vıcık bir ilişki istemem, yerine göre sıkmadan beni düşündüğünü sevdiğini belli etse benim için yeter.
Dengeli olursa güzel olur. Sürekli böyle sevgi kelebeği gibi gezmek sıkabilir. İlişkiye aksiyon lazım
fedakarlık yapmalı benim fikirlerime saygı duymalı
Beklemediğim ummadığım anda beni düşündüğünü belli etmesi.
Belli etsin, ben gizem sorusu çözmek istemiyorum. Açıkça göstersin herşeyi, her düşünceyi..
İliklerime kadar hissetmek isterim
Bütün vaktini bana ayırarak
Fahiş fiyatlı hediyelerle 🤪🤪
Seviyeli bir sekilde
Saçlarımı koklarsa anlatım
Bakışları, sözleri ve sesi.
İçten hissediyorum
Saygı merhamet ♥️
Bütün vaktini bana ayırarak
Hal ve hareketleri ile
İliklere kadar hissetmek ve hissetmek
Ve *hissettirmek