• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sevilmeyi isteme hissi nasıl geçer?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1117
Yapay Zekaya Sor
Cok kötü etkiliyor beni
Güncellemeler
1 yıl
Yaaa nolur cevap yazmayın artık
Sevilmeyi isteme hissi nasıl geçer?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sevilmeyi isteme hissi, aslında çok insani bir duygu ve genellikle insanların kendilerini değerli, kabul edilmiş ve güvende hissetmelerini sağlamak için vardır. Ancak bu duygu zaman zaman yoğunlaşabilir ve kişiyi huzursuz edebilir. Bu hissin geçmesi, içsel bir denge kurmayı gerektirir. İşte birkaç öneri:
    1. Kendini sevmek: Öncelikle, başkalarından sevgi beklemek yerine, kendini sevmek ve kabul etmek çok önemlidir. Kendine değer vermek, dışarıdan gelen sevgiye olan bağımlılığı azaltabilir.
    2. Bağımsızlık: Sevgi arayışının, bazen içsel boşlukları doldurma çabası olduğunu fark etmek, özgürlüğü ve bağımsızlığı geliştirmek yardımcı olabilir. Kendi iç huzurunu bulduğunda, dışarıdan gelen sevgi de daha doğal bir şekilde gelir.
    3. Farkındalık ve kabul: Sevilme isteğini hissettiğinde, bu duyguyu kabul etmek ve üzerinde düşünmek faydalı olabilir. Bu duygu geçici olabilir ve kendine zaman tanımak, yavaşça azalmasını sağlar.
    4. Bağlantılar kurmak: Kendini sevilmeye layık hissedeceğin sağlıklı ilişkiler kurmak, başkalarından onay arayışını dengelemenize yardımcı olabilir. Sevgi, kendiliğinden gelişen bir şeydir, bu yüzden acele etmemek önemlidir.
    Bu duygunun zamanla geçmesi, kişinin içsel olarak güçlü ve huzurlu bir yer bulmasıyla daha kolay olur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Sevilmeyi isteme hissi, birçok insan için doğal bir duygu olsa da, zamanla bu hislerle başa çıkmak mümkündür. İlk olarak, kendini sevmek ve kabul etmek önemlidir. Kendi değerini bilmek, başkalarının sevgisini arama ihtiyacını azaltabilir. Kendine yönelik olumlu bir tutum geliştirmek, duygusal sağlığını da güçlendirir.

Ayrıca, sosyal çevreni genişletmek ve yeni insanlarla tanışmak, bu hisleri hafifletebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek, yeni hobiler edinmek veya gönüllü çalışmalara katılmak, hayatına anlam katabilir. Bu tür etkinlikler, kendini daha iyi hissetmeni sağlayarak, başkalarının sevgisini arama isteğini azaltabilir.

Duygularını ifade etmek de önemlidir. Duygularını yazmak, bir günlüğe kaydetmek ya da bir arkadaşla paylaşmak, içsel sıkıntılarını hafifletebilir. Zamanla, bu hislerin geçici olduğunu fark edebilirsin. Kendine karşı nazik olmayı ve süreçte sabırlı olmayı unutma. Unutma ki, sevilme isteği doğal bir duygudur, ancak en önemlisi kendini sevmek ve kendi mutluluğunu bulmaktır. Bu süreçte kendine zaman tanımak, duygusal gelişimine katkı sağlar.🌷🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    1 yıl

Gecmes aglalalallalalalalalalalalalalalalalalala

A

Dmd

F

Fmfjfk

F
    F
    F

F
    F
    F

F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F
    F

Dkdjdjd

Fkfidj

Dkdjdjd

Kdjdjdjdj

Dkdjdkdj

Dkkd

Kdjd

Didjdk

Kdjdjd

Ksksksks

Dkdjd

Ksksk

Sjjdjssk

Diskd

Dmdjdjd
    S

Skakakaka

Ksjsk

.

Sksjdj

Puhahahahah

Djdhdhdj

Mdjdj

0
    0 Yorumla
  • PİSTANTROFOBİ
    PİSTANTROFOBİ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı.

Sevilmeyi isteme hissi, aslında insanın en doğal duygularından biridir. Ancak bu his seni yoruyorsa, öncelikle bunun normal olduğunu kabul etmelisin. Kendi değerini başkalarının sevgisiyle ölçmek yerine, içindeki değeri fark etmeye odaklanmalısın. Kendine yeni hedefler koymak ve ilgi alanları keşfetmek, zihnini bu duygudan uzaklaştırmaya yardımcı olabilir. Yalnız zaman geçirmekten korkmamayı öğrenmek de özgüvenini artırır. Kendi başına mutlu olmayı başardığında, başkalarının sevgisine olan ihtiyacın azalır. Duygularını bastırmak yerine onları anlamaya çalışmalısın. "Beni bu hisse iten ne?" sorusu, sorunun kökenine inmeni sağlar. Gerçekten seni seven birkaç insanın varlığı, kalabalık bir ilgiden daha değerlidir. Unutma, en önemli sevgi, insanın kendine duyduğu sevgidir.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım ya… Sevilmek hepimizin içinde tatlı bir istek gibi, ama bazen duygularımız bizi çok yoğun sarabiliyor. Yalnız hissetmek veya sevgi eksikliği duymak çok doğal bir şey. Öncelikle kendine biraz daha nazik ol, tamam mı? 🩷 Her zaman sevgiyi başkalarından beklemek yerine biraz kendine şefkat gösterebilirsen, zamanla bu hisler hafifler. Seni mutlu eden şeylere yoğunlaş; bir arkadaşına sarılmak, bir film izlemek ya da belki tatlı bir kahve sohbeti seni rahatlatır. 🌟

Bi de sence sevilmek senin için neden bu kadar önemli olabilir? Hadi biraz içimize dönelim birlikte konuşalım…

1
    1 Yorumla
    • Sezyum
      Sezyum
      1 yıl

Bana iyi geceler mesajı atmadın neden

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

91

Cevap

• KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Açken markete gitmeyin duygular da öyle. Yanlış kişiyi seçebilirsin. Çaresiz kaldığında, ihtiyacın olanı değil, istediğin her şeyi alırsın. Bunları bi düşün.

5
    0 Yorumla
  • 13579umut
    13579umut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 102%
    1 yıl

Aynı durum bende de var , biraz hafifledi doğrusu ama hala daha var ,4 ay önce hoşlandığım kızla konuşmuştum, reddetmişti, belki o sebep olmuştur ama kurtulamadım bir türlü, daha once hic sevgilim olmadı, belki de sebeplerinden biri de odur. Eğer hayatında daha önceden kimse olmadıysa sebeplerinden biri de bu olabilir ya da ailenden yeterli sevgi gormediysen o da sebep olmuş olabilir, kendine vakit ayır, mesela kitap okumaya başla, düzenli olarak kitap oku ya da hergun gez dolaş, yani kendin için birseyler yap

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Kendini tanımak,
    Kendi içinize dönmeniz şart.
    Hayat felsefesi edinmeli,
    Doğru ve gerçeği kabul etmeli,
    Herkes gibi hareket etmeyi bir kenara atmak zorundasınız.
    Sevdiğiniz kadar sevilmenin sizi mutlu edeceğini kabul etmelisiniz.
    Farklı olduğunuzu , farklı bir karakter , kişilik sahibi olmanız gerektiğine inanmalısınız.
    Bunları yaptığınız ve yapabildiğiniz ölçüde bazı şeyleri aşabilirsiniz.
    Bu hayatta her birey önemli yalnız bir kişi değil.
    Herkes adil ve adaletli olduğu ölçüde saygı ve sevgi görür.
    Sadece ben demekle olmaz.
    Bu zamana kadar sadece ben diyen ne kazandı ki , bundan sonra kazansın.

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Hayvanları dost edin, onların tanıdığı ve sevdiği bir insan ol. İnsan denilen canlılardan umudu kes..

3
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İçinde kocaman bir boşluk olduğu için kolay kolay geçmez. Bu tür durumları normalleştiriyorlar ama profesyonel bir destek alarak üstesinden gelebilirsin.

Bu hissiyat yüzünden yanlış insanların ilgisine, iki güzel sözüne kanmak gibi hatalara düşüldüğünü çok gördüm. Bunun için ekstra dikkatli olmanı öneriyorum.

Umarım bir gün geçer. ❤️

1
    0 Yorumla
  • tumbrlytarık
    tumbrlytarık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 36%
    1 yıl

Sevilmeyi sevme isteği genellikle içsel bir boşluktan ya da yalnızlık korkusundan gelir bu istek zamanla geçebilir ama bunun için önce kendini gerçekten sevmenin ve kabul etmenin önemini anlamalısın kendi değerin başkalarının sevgisine bağlı olmamalı kendini olduğu gibi sevdiğinde dışarıdan gelen sevgiye ihtiyacın daha az olacak ve bu arayışın yerini daha sağlıklı bir sevgi anlayışı alacak gerçek sevgi bir başkasını sahiplenmek değil ona özgürce alan tanımaktır

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Siz kendinizi sevdiğiniz takdirde ciddi manada kimsenin ilgilisine gerek duymuyorsunuz. Ve size değer verenler, hayatınızda olmuş oluyor. Bu sebeple kendi kıymetinizi idrak etmeniz gerekiyor. Siz kendinize sevip, kıymet verdiğiniz takdirde, her şeyin sizin kendi içinizde olduğunu fark ediyorsunuz ve içinizdeki o kadına sarılmayı tercih ediyorsunuz. 🌺🌾

0
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.

Önce sen kendini severek. Tabi bu da nasıl olur kendinde sevmediğin özellikleri değiştirip geliştirip kendini nasıl görmek istiyorsan o şekile doğru adım adım ilerleyerek. İç sesini dinle bol bol. Sana kötü gelen her şeyi belirle ve onların seni etkilemesine engel ol sevdiğin şeylere odaklan gerisi de olur gider bulursun yolunu

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    1 yıl

Sevilmeyi istemek doğal bir insan ihtiyacıdır, ama bu hissin geçmesi için önce kendini sevmen ve iç huzurunu sağlaman gerekir. Kendi değerini anlamak, başkalarının onayına ihtiyaç duymadan kendi kimliğini kabul etmek önemli. Kendini keşfetmek, yalnız vakit geçirmek, hobiler edinmek ve gelişmeye odaklanmak da bu hissin zamanla azalmasına yardımcı olur. Zaman içinde, başkalarının sevgisi daha az önemli olmaya başlar çünkü önce kendini sevmek, özgürlüğün ve içsel huzurun temelidir.

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evcil hayvan edinebilirsin. Örneğin bir kedinin sen otururken gelip sana sürtünerek sevgi göstermesi bu hissiyatını giderecektir. Tavsiyem turuncu (sarman) kedi beslemen. Daha sevecen ve cana yakın oluyorlar. Gidip de scottish gibi cins kedi alma onlar sevdirmiyor kendini

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gurur duygusunu pekiştirerek geçer. Sen kim k*öpek ben kendime yeterim canım kendim diyerek geçer. Bir de ek bilgi; erkekler sevgiye ilgiye aç olduğunu anladığı anda acımaz sadece kullanır. Aman diyim bu duygunu sakın belli etme. Kendini geliştir youtubeda bir sürü psikolog videoları var.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

www.instagram.com/.../?igsh=MW1lMWw5azhqbDd2bw==

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben öyleydim maalesef ama hiç acımadı hayatıma girenler kırdı geçtiler aldattılar o yüzden kendini sevmeni isterim başta sen kendini sevdikçe ışıl ışıl parlayacaksın bu sefer de ışığına gelecek herkes sen de seçilmekten ziyade seçen olacaksın artık.

1
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.

Bunları boşverip kariyerine başlarına odaklanarak yıllar sonra istediğin işi yapmış paranı biriktirmiş istediğin dilleri konuşuyor hobilerinde yetenek kazanmış biri olunca dönüp bakınca kendine gereksiz yahu diyorsun biri çıkar karşına

0
    0 Yorumla
  • melismmmx
    melismmmx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 90%
    1 yıl

Zaman zaman Sevgiye ve ilgiye aç oluyoruz hatta bazen sevdiklerimizi darlayarak sevgi dilencisi olurken bulabiliyoruz kendimizi ama insan fazla sevildiğinde ise sıkılıyor ve sevmenin daha güzel olduğuyla tanışıyor bence

0
    0 Yorumla
  • Valse01
    Valse01 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Geçmiyor ne yapsan da geçmiyor bu duygularin hepsi ailemizin bize çocukken deger vermemesinden ötürü yıllar geçse de hep ilgiye sevgiye muhtaç kaliyorsunuz ve bktan bir durum

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Geçmez sadece alışırsın.
    Sevmek sevilmek - sevgi ihtiyacı Maslowun ihtiyaçlar piramidine göre 3. basamakta doğru kişiyi bulana kadar duygularını kedileri severek yönlendir iyi gelecektir.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Başkalari olmadan da yapabileceğini düşünme duygunun gelistirdigin zaman, kendini sevmeyi ogrendiğin zaman. Kisaca kendi değerini başkalarının gözünden anlamayı biraktigin zaman...

0
    0 Yorumla
  • yakişikliçucuk
    yakişikliçucuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

30 yaşindayim, bilmem kac bin erkeğin caliştiği şantiyede çalişiyorum, artık hislerim taş kesilmeye yaklaştı ama ben bile istiyorum.

Sevilmeyi kim istemez

0
    0 Yorumla
  • T0LGA1
    T0LGA1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı.

Geçmez o bazen gelir boğaza takılır yıllarca gitmez yıllarca da sevdiğin ya da sevildiği kimse de gelmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Herkes sahte canım. Erkeklerden de hemcinslerinden de sevgi bekleme. En çok ve gerçek sevgiyi yalnızca kendin verebilirsin kendine. Çünku insanlar kötü kalpli sevgiler sahte yalan anladın mi bebeğim?

0
    0 Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

En çok kendini sevmeyi öğren. Ve kendi kendine de yetebileceğini keşfet. Ve gerçek sevgiyi öğrenmek hissetmek için çocukları ve kedileri sev.

0
    0 Yorumla
  • EskiBirYoda
    EskiBirYoda Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Biriilerine iyilik yap en azından sokak hayvanlarına mama yedirebilirsin kendini daha iyi hissedeceksin

0
    0 Yorumla
  • alifurkancom
    alifurkancom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kendini seveceksin özgüvenini arttıracaksın kimseye ihtiyacın kalmayacak. Ben bunu yapıyorum yalnızlığımla çok mutluyum.

0
    0 Yorumla
  • 3_FourLeafClover_2
    3_FourLeafClover_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Demek ki ihtiyacın var ya da çocukken yeteri kadar ilgi göremedin bende öyleyim ilgisiz büyüdüğüm için hep sevgi ilgi bekliyorum geçmez bu his

0
    0 Yorumla
  • engelsizbireyim
    engelsizbireyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Burdaki amaçlar genelde farklı kendine odaklan hayallerine umutlarına geleceğine o zaman bişeyler olur

0
    0 Yorumla
  • ilkeerr
    ilkeerr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 67%
    1 yıl

Bence sevildikçe daha da artan bişey daha çok isteyeceksin pamuk gibi olacaksın. narşist bir insan olursan gost takılırsan belki o zaman geçer

0
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

geçmez o his seni yer bitirir canını sıkar moralini bozar eksikligi can yakar nerden biliyosun deme

0
    0 Yorumla
  • Usersena
    Usersena Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Özgüven eksikliği var yüksek oranda geçmesi için özgüven lazım

0
    0 Yorumla
  • mr_Sparrow
    mr_Sparrow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Duygusal bosluk farkli hobilerle bunu kapatabilirsin

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sanirim bu taaa ailede basliyor.

Mutlu bir iliski ile gecer galiba

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bu bir eksiklik değil. Sadece görmediğiniz merak eder insan. Sahiplenilmek hoş bir duygu.

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

İlk sevgisizlik hissettiren 3 kişiyi bul ve onlarla olan kısmı hallet

0
    0 Yorumla
  • imesiñ
    imesiñ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Sahte sevgiler boş kendini sev ailen olsun sağlığın olsun zamanla düzelir her şey

0
    0 Yorumla
  • MatureMan
    MatureMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 95%
    1 yıl

Ya sevilince ya da yalnızlığa alışınca ya da seni meşgul edecek bir iş, bir hobi edindiğinde.

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Bunun eksikliğiyle büyüdüysen sevgiyle bile geçmez.

1
    0 Yorumla
  • srenitty
    srenitty Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı.

Kendini severek ve bu konuda bencil olman lazım gerekirse egolu da

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Çok belli etmeyin aksi takdirde kullanılıp köşeye atılırsın.

0
    0 Yorumla
  • Boran3000
    Boran3000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Herkes sevilmeyi istiyor yapacak bir şey yok.
    Biraz genetiğimizde var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Canım bu benimde istediğim şey ama olmuyor işte. Neyi çok isterseniz o imtihan olur derler öyle oldu cidden

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bende öyleyim sevmek sevilmek bunu hayalde yaşamak ya da birisi ile birlikte gerçek veya hayali olarak sarılmak çok hoşuma gidiyor

0
    0 Yorumla
  • kaldımsehirlerde
    kaldımsehirlerde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

noldu pişman mı oldun sorduğuna xkjekdk bağı kopar soruyla o zaman.. millet sen kötü hissediyorsun diye destek olmaya çalışmış böyle diyorsun sonra sevilmek istiyorum...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu bir süreç, bir ara böyle olabilir zamana bırak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevgiye inanmayarak. Aşkın yalan olduğuna inanarak bu duyguyu aşabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Neden öyle hissediyorsun peki sevgilinden mi ayrıldın?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Öl*e isteğini gör sen bide, sevilme isteğinden daha beter.

0
    0 Yorumla
  • Kyliewith
    Kyliewith Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Sevilince geçiyor mu beni seven birini bulcam ona göre

2
    0 Yorumla
  • Aselsivaz
    Aselsivaz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Bence böyle tutkulardan vazgeç zararlı çıkarsın sevilmesende olur kafana takma

2
    0 Yorumla
  • asina06
    asina06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Çocuklukta sevgiyi kimden bekleyip görmediğini bul kendini iyileştir sonra kimseden sevgi beklemezsin zamanla sevgi doğal olarak oluşur

0
    0 Yorumla
  • Bubirisanırım
    Bubirisanırım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Kendini sevmeyi ögrendiğin zaman birisinin basını okşamasına hatta ailenin bile seni sevmesine ihtiyaç duymazsın💕

0
    0 Yorumla
  • mavihayaalperisi
    mavihayaalperisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Ben de çok istiyorum sevilmeyi beklerken beklemeyi sever olmuşuz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sevmeye odaklanarak

0
    0 Yorumla
  • Nilstyla
    Nilstyla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Hersey gecti ben ne kadar ağladım uzuldum alistim unuttum sonra

0
    0 Yorumla
  • brownilikek
    brownilikek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

geçmiyo ki , o his yakandan tutar seni ölene kadar bırakmaz

0
    0 Yorumla
  • yenibirisi53
    yenibirisi53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    1 yıl

İlk kendini severek insanları aklında buyutmeyerek

0
    0 Yorumla
  • Klc1539
    Klc1539 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Kendin kendini severek. kolay degil nasil bunu da bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bu yuzden defalarca kez intihara kalkıştım gecmiyor zaten küçüklükten temelleri atiliykr gecmiyor hep sevgi ilgili merhamet bekliyorsun ama hek tersi seni buluyor

0
    0 Yorumla
  • beyazc
    beyazc Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

sevmeyi deneyebilirsiniz evcil hayvan hobi felan

0
    0 Yorumla
  • onanatsuu
    onanatsuu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

gerçekten sevilmediğin sürece geçmez.. çok zor bi durum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kendini sev dunya seni sevsin. Ama kendini sevmeyi ogrenmen lazim once yoksa egonu besler rehavete kapilirsin o daha kotu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bende de var. Çok büyük yanlışlar yaptıran bir his. o duyguyu bastır ve mantiginla hareket et. Kimse kimseyi sevmez, bunu kabul etmeliyiz.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevilmeyi isteme hissi nasıl geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevilmek isteme duygusu nasıl geçer? 17 cevap verildi
Sevilmeye ihtiyaç hissetme nasıl geçer? 28 cevap verildi
Sevilmeye muhtaç hissetmek? 5 cevap verildi
Sevilmeyi isteme duygusu bende mi var sadece? 6 cevap verildi
İlgiyi, sevgiyi ve aşkı nasıl hissetmek istersiniz? 27 cevap verildi
Sevilmek nasıl bi his bilen var mı? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨