6 gün önce beni aradı doğum günüm için hediye baktığını ama ne alacağını bilmediğini söyledi. Bende gerek yok falan dedim o da o zaman sende bana doğum günümde bir şey almazsın dedi o söylediği çok zoruma gitti sinirlendim o an ben söz vermiyim sana alırım ama sen alma içinden gelmesi lazım çünkü zorla almanı istemem dedim. Bir kaç elbise bakmıştım onları atmıştım onları aramış bulamamış sonra onların linkini istedi yok dedim kapandı konu öyle. Dahada açmadı hiç. Normalde de ara ara çiçek gönderiyor fakat insan doğum gününde özel hissetmek istiyor. Maddi zorluğu vardır diye düşündüm ama 2 gün önce 1200 tl vererek valorantta oyun hesabı satın aldı. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz şu an izinde çıkıp gelmedi bile. Evde oturup oyun oynuyor. Sizce ne yapmalıyım bugün doğum günüm ama çok mutsuzum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle doğum günün kutlu olsun.. Ve seni çok iyi anlıyorum.. Erkek arkadaşım beni arayıp doğum günün kutlu olsun bile dememisti bana ne yapıyorsun demişti ailemle doğum günümu kutluyoruz demiştim ve çok bozulmuştum.. insan illaki sevgilisinden bişey bekliyor bende bütün gün iş yerime çiçek beklemiştim ve belki gönderir fotoğraf çekerim diye makyaj yaparak gitmiştim.. ama olmadı hala o konuda ona çok kırgınım.. onunda durumu var ve biz aynı sehirdeyiz beni yemeğe cikarabilirdi basit bir balon alabilirdi ve birlikte dilek tutabilirdik.. ama sadece cinsel ilişki isteyince görüşüyoruz ve artık ben bu durumdan bıktım.. seni çok iyi anlıyorum.. boş ver olmuyorsa ayrıl çünkü ben artık ayrılığı düşünüyorum beklentiler tamamen zitt
01 Yorumla- +1 yıl
Sizinde ilişkiniz çok sağlıksızmış... ayrılmayı geç düşünmüşsün ama bence direkt konuş pişman olma ayrık
En İyi Cevaplar
Öncelikle doğum günün kutlu olsun ancak bu şekilde bir ilişki ve iletişim hiç sağlıklı gelmedi bana. Benim sadece kız arkadaşım varken bile ona çiçekler alıyor yolluyor mutlu olmasından, gülmesinden, eğlenmesinden aşırı keyif alıyordum. Hiç kimse beni sevgilisi olarak görmese bile, tanıdığım bildiğim tek arkadaşıma aşırı değer veriyor ve seviyordum. Doğum günü ki bence çok özel bir gün. Üstelik siz sevgiliymişsiniz. En özel zamanlarında seni yalnız hissettiren, tercihlerini senden yana yapmayan biriyle ne kadar sağlıklı bir bağ kurulabilir ki. Bu durum beni korkuttu açıkçası. Bir video oyununa kıymet verip, sana öncelik tanımaması hangi Ilişki türünde var ben anlamadım. Benim arkadaşlık anlayışımda bile böyle bir şey yok. Sevgililiğin için de birbirinize emek ve değer vermek yok mu. Yaşadığınız şey benim sevgililik görüşüme hiç uymadı. Uzak akraba ilişkisi filan gibi bir durum bu. Böyle bir şeye izin verip vermemek senin kendine hangi hakkı benimsediğin ile ilgili. Ben kendime bu kadar soğuk bir tavrı asla yakıştıramazdım. Çünkü bu yasamak istediğim sevgi anlayışının içinde yeri olmayan bir durum. Gercekten üzgünüm ama bunu da bilmek görmek ve hayal kırıklıklarına zamanında yüzleşmek zorundasın. Yoksa hangi hakkı kendine elde edersin bilmiyorum. Sevgi bence böyle bir şey değil. Kaldı ki sevgiliyiz diyorsun. Ben böyle şey görmedim. O kavramların içini dolduran insanlarla sevgiyi yaşamalısın bence. Gercekten üzüldüm. Doğum günün kutlu olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
@Nurkw teşekkür ederim. Hissettiklerin ve yaşadığın bu durum için gerçekten çok üzgünüm. Bu nedenle kendini, sahip olduğun değer ve güzellikleri asla yargılamamasın. Çünkü bu seninle ilgili bir durum degil. Bu durum karşında ki insanın neye nasıl değer verdiği ile alakalı. Yaşadığın gercekten çok kırıcı. Bunu ifade etmelisin mutlaka. Çünkü boyle bir tavrı ilişkiniz hak etmiyor. Seni yaralayan davranışları, karşında ki insanla konuşmak zorundasın. Eğer anlamıyor ve telafi etmek için çabalamıyorsa, o zaman gercekten hak ettiğin değere göre yollarını net olarak çizmenin vakti gelmiş olabilir. Hissettiğin bu durum bir ilişkide gerçekten böyle yaşanmaması gerekiyor. Hissettiklerinde haklısın. Kendine hak verirsen, burada bunu sorgulamana bile gerek kalmayabilir. Lütfen hislerine, isteklerine, kendine daha çok hak ver. Kendi hakkınla hep yaşamı kucaklamayı amaçla. Çünkü kuracağımız ilişki ve iletişimler zaten bu ortaklığı geliştirmek için var. Karşında ki insan, ilişkimiz için kendisini sorumlu hissetmesi gerekiyor. Sen bunun farkındasın. Sen bunu biliyorsun. Video oyunları değil, senin hissettiklerin değerli. Senin paylaşmak istediklerin, beraber geliştirmeye çaba gösterdiğiniz değerler inşa etmek önemli. O kendisini bundan kayıramaz. Çünkü ilişkiniz tek taraflı değil ki. Senin ruhun burada. İki kişide birbirine o değeri vermek zorunda. Bunu beraber kuruyoruz. Bunu birlikte istediğimiz için ilişkimizin adını koyuyoruz. Birimize karşı sorumluyuz. Lütfen bunu hatırla. Yoksa devam ettiğimiz seyin adı ilişki olmuyor. Anlamını, değerini yitiriyor. Buna izin verme.
- +1 yıl
@Nurkw aaa evet, çok özür dilerim 🙊 çok üzgünüm. Hiç dikkat etmeden yazdım. Beğeniniz için çok teşekkür ederim. İnsanlar başkalarına sağladıkları özveri ve emeği kendi değer ve hakları için talep etme konusunda yetersiz kalabiliyorlar. Oysa biz ilişkilerimizi karşılık almak ve vermek üzerine, iki eşit dengeyi sağlamak adına beraber kuruyoruz. Sınırlarımızı birlikte çiziyoruz. İnsan kendisine hak vermeyince ne yazık ki burada da olduğu üzere hakkı olan duygusal değerlerinden vazgeçebiliyor. Oysa biz ilişkilerimizi kendi başımıza kalmak için kurmamıştık. İnsanın bunu hatırlaması gerekiyor. Birbirimizi anmıyor, anlamak için iki eşit çabayı göstermiyor, sevgi güven ve yakınlığa sahip çıkmıyorsak; birlikte paylaşıp geliştirmemiz gereken değerleri nasıl çoğaltabiliriz. Nasıl sürdürebiliriz. İlişki ve iletişimimiz içerisinde kendimizi bu şekilde hep ikinci planda, tek başımıza ve giderek yalnız hissedeceksek bu çok acı bir şey olmuyor mu. Sevgi acı verir mi? Böyle bir durumda insan, tek taraflı kaldığı, anlaşıldığını hissetmediği ilişkisini sorgulaması gerekiyor. İnsan kendi hak ettiği değeri en doğru yine kendisi belirliyor. O yüzden neyi hak ettiğimizi önce kendimiz belirlememiz, kendimiz buna sahip çıkmamız gerekiyor. Yoksa bu şekilde hiç anlaşılmamış, sanki başından atılması, unutulması, yok sayılması gereken biriymişiz gibi olmaması gereken şeyler yaşamaya izin verebiliyoruz. Buna izin vermemek durumundayız. Her şey çok güzel de başlayabilir ama her şey sonsuza denk sürecek değildir. Kendimiz için bazı kötü giden şeyleride sonlandırmayı bilmemiz gerekiyor. İlişkilerimizi, bize zarar vermesine katlanmak için kurmadık. Bunu iyi anlamamız gerekiyor. Birbirimize saygı sevgi ve değer vereceksek devam edeceğiz yoksa ayrılmayı bileceğiz. Kendimizden başka kimseyi düzeltemeyiz. Bunu kavramalıyız. 😊
Hiç uğraşma boş ver derim. Ben yanına gitmeyi bırak işi olduğunda başka ile gideceği zaman bile götürdüm. Hasta oldu götürdüm. Yolda otobüsü kaldı sonra tekrar arızalanır diye tekrar gittim aldım geldim. Daha neler neler. Yani zamanını boşa harcama. İnsan sevdiği zaman oyun vs hiçbir şey gözü götmez.
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun :) hediye almamış olsa bile bi pasta alıp çıkıp gelmesini beklerdim bende yerinde olsam. Sorun şu ki doğru bi ilişki içinde olduğun da niye yapmadı niye gelmedi diye kendini yipratmiyorsun çünkü seven değer veren insan sen istemesende yapıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılSana vermiş olduğu değeri anla gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılSen hayır alma dersen ben de almam bunun kuralı budur. Zaten birine hediye almak hem maddi olarak hem de beyin fırtınası olarak zor bir eylem birisi hediye istemem dediğinde neden ısrarla o kişiye hediye alayım ki. Sadece yapman gereken ''heyecanla bekliyorum'' deyip ortalığı kızıştırmaktı ama sen çekingen cevap vermişsin. Bu tür şeyler işe girerken reddedilme sebebin adamlar mülakatta bunlara dikkat ediyor. Çay ikram edildiğinde istemem vs dersen çekingen bir davranıştır ve bu tür şeylere hayatında her alanında dikkat etmelisin. Ne çok rahat ne çekingen durmalısın.
32 Yorumla- +1 yıl
"Hayır, alma" dememiş ki. O sırada başka bir şey deme ihtimali de yok. Yani birisi size gelip "ya doğumgününe ne alacağımı bulamadım." derse siz de muhtemelen "he yok, gerek yok zatenn" dersiniz.
Evet şu çekingenlik konusunda haklısın. Ama bu konunun işyeri ile çok büyük bir farkı var. Bu romantik bir ilişki. - +1 yıl
Cok mantıklı bir yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski sevgilimde bana hiç bir şey yapmamıştı mesela. Maddi durumu gerçekten iyi değildi anlıyordum o zaman onu. Ama doğum günümden 10 gün sonra maaş almıştı mesela. Maaş almadan önce hep diyordu sana hediye alacağım diye. Maaşını aldı hediye konusuda kapandı. Bir çöpünü görmedim mesela onun. Arada instadan ucuz ev yapımı takılar göndrriyordum belki bunlardan falan alır diye ama nafile bildiğin dağ ayısı vardı karşımda. Bu umursamazlıkları beni çok yığratıyordu ve en sonunda ayrılmağı başardım. Şu an kendi kendime diyordum hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey ondan kurtulmak oldu. Bence ayrılmağı denemelisin.
Bu arada doğum günün kutlu olsun🌸 o gerkesiz kişi içinde doğum gününü mahvetme derim. Sonra pişman olursun gerçekten.20 Yorumla
+1 yılAbi bu sevmeyen cimri öküz erkek modeli ve erkeklerin çoğu böyle zaten. Kadın için hiç kendini yormak ve bir şey yapmak istemiyorlar. Kadının gönlünü hoş tutmayı bilmiyorlar sonra da yakınlaşmak istediklerinde kadın istemediğinde niye ya nooldu diyorlar. Yani sen kadına çiçek alacaksın güzel hediyeler jestler yapıp yemek ısmarlayacaksın Kadın da seni sevecek. Me o öyle domuz gibi takıl hiçbir şey yapma sonra da kadının sana aşık olmasını bekle. Maalesef çoğu erkek böyle ya. Hani yapmamak etmemek için bahane arıyor ve kadın da soğuyor bitiyor ilişki işte.
02 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı Cevap Yazmışsın
Lakin Her Erkek Her Bayan Aynı Değil
Seven Sevdiğine İlgi Alaklıdır
Kimi İnsan Menfaat İçinde Olan Kişiler Vardır
Kişiler'e Göre Değişir... 👍 - +1 yıl
Biliyorum benim son sevgilim seviyor ilgileniyor hediye sürpriz yapıyordu zaten.
Tam diyordum ki maddi durumundan alamıyor olabilir. Valorant'ta hesap satın aldığını okuyunca; sana hediye almak istemediğini düşündüm. Valorant insanda bağımlılık yapıyor. Üzgünüm ama çok kötü bir şeyi aranıza almışsınız. Umarım bir an önce oyundan hevesini alır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBariz tinlamamis… Kirildigini ve ondan ince ruhlu bir hareket beklerken bu soylediginin seni cok incittigini soyle. Acik ol. Ben sana gerek yok diyorum ama senin biraz ozen gostermen gerekirdi demelisin. Bu kadar kendini yok saydirma ya. Adam olsun su erkekler
10 Yorumla
+1 yılUzaktan ilişki olması zor ve adamın da bu işine geliyor. Önemserse seni günler öncesinden zaten birşeyler alırdı, sizin ilişki yorulmaya başlamış, adamı kendi haline bırakırsan olacağı o, neler istediğini net bir şekilde de ifade etmen gerek, erkekler çoğu şeyi kendi düşünemez, o yüzden ne istediğini önceden belli etmen gerek, bu sadece hediye için değil, nasıl bir ilişki istediğini de net ifade et, anlamıyorsa zorlama bırak
00 Yorumla
+1 yılAdam bakmış düşünmüş bulamamış. Sana ne istediğini sormuş. Sen de gerek yok diyince sırf hediye almış gibi görünmek için saçma sapan bir şey almak yerine almamayı tercih etmiş. Adam uğraşmış vakit harcamış, çaba göstermiş ama bulamamış. En son pes ettiği için sana sormuş. Bunu neden kötü algılıyorsun hediye seçmek çok zor, karşımdakinin beğenmeyeceği bir şey almaktansa ben de almamayı seçerdim. O kadar istiyorsan söyleseydin sen de, adam alacakmış zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok demissin bir kere oda iyi bak böyle şeyleri takan değil almasamda olur demiş olabilir. Aslında mütevazi davranman gerčekten çok hoş tabi ama hediye almasını istiyorsanda şöyle diyebilirdin Pahalı bir şeye gerek yok İnce bir hediye yeterli olur dersen İkisi arası en iyi noktaya çekmiş olurdun. Pahalı olmasada duygusal açıdan çok değerli hediyeler olabilir. Mesela şu Kuzey Guney dizisinde Kuzeyin Cemreye aldığı Pusulalı kolye gibi İnce düşünülmüş bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de uzak mesafe ilişkisi yaşadım, o işyerime bir hediye gönderdi, ben de jest yapayım diyerek herhangi bir özel gün olmamasına rağmen iki hafta sonra internetten çalıştığı yerin adresini bulup çiçek ve çikolata yolladım seni seviyorum notu ile birlikte, ona çiçek gönderdiğim tarihten 3 buçuk ay sonra başkasıyla evlendi.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya? O adamla ne kadardır tanışıyorlarmış ailesi mi istemişti? Sana seni çok seviyorum diyor muydu ayrılmadan 3 ay önce?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞovalyeBey özelden gelebilirsin
- +1 yıl
Gizli kullanıcısın ama?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞovalyeBey çıktım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum gününüz kutlu olsun efendim..
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsan sana nasıl hediye verebilirdiki.
Sana para yollasaydi ne istediğini sen kendin alsaydın kabul edermiydiniz efendim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Onunla fazla ilgilendigin için onun umursamaz halleri sizi üzüyor. Sizin değilde bu durumu arkadaşınız size anlatsa ne söylerdiniz? Önemli olan hediye değil siz ilgi beklemişsiniz ama size onuda vermemiş
00 Yorumla
+1 yılBiz zamaninda aldik ta ne oldu, hayat bize adil olmadi , insana ne kadar az deger verirsen o kadar fazla degerin oluyormus anladik
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben böyle beklentileri anlamsız buluyorum. İçten gelerek yapılmalı, samimi bir cümle de yeterli olur. Kimsenin neye ne kadar harcadığı bir başkasını ilgilendirmez. Yanlış düşünüyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılKendi içinde tefrikaya düşme derim. Gerek yok alma demissin oda sana tamam o zaman sende bana alma ben sana alamıyorum sende alma demek istemis.. Kendi kafamızda çok fazla soru soruyoruz bu soruların cevabinida karşı tarafa sormadan almak istiyoruz bu nasıl olacak?
00 YorumlaErkekler hediye seçme konusunda gerçekten kötüler emin ol bilememiştir ne alacağını. Uygun bir zamanda çiçekleri sevdiğini söylersen çiçek çikolata tarzı bir hediyenin yeterli olduğunu anlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta yeni yaşınz size sağlık huzur mutluluk getirsin kaç arkadaşınızı arayın gönder olsa bir doğum günü kutlayın veyahut onlara biraz içinizi boşaltın ve rahatlarsınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıııız! İyiki doğdun canım 🥰. Dengesizin biri değer bilmedi diye gününü zıkkım etme! Ondan bi cacık olmaz! Keyfine bak kutla eğlen ve ona mutsuz olduğunu sakın belli etme!
00 Yorumla
+1 yılhediye seçmek zordur. Özellikle doğum günlerinde. Ama sen elbise görseli göndermişsin. Bir özensizlik var gibi.
Ama bir de şöyle düşün. Gün daha bitmedi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun, ne olursa olsun bir şey alması gerekirdi. bazen bir buket gül dahi yeterli oluyor, başka bişey almasına gerek yoktu...
00 Yorumla
+1 yıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu maddi şeyler benim midemi bulandırıyor beklemem öyle bişey ama ufacık değerli bir söz bir mesaj beklerim onda haklısın
01 Yorumla- +1 yıl
Maddi şeyler neden mide bulandırıcı olsun? Özellikle karşıdaki bi erkek ve o erkek sevgilinse... Erkekler sevdiği kadına harcar net. İsterse kadın milyoner olsun yine de ona harcama yapar seviyorsa. Her anlamda varlığını ortaya koyar maddi, manevi. Kadın taraf bu konularda böyle pasif olursa erkek o kadını basit görür değersizleştirir. Üzgünüm ama erkekler değeri bunlarla biçer... Ve yatırım yaptığı kadını da bırakamaz asla.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaptığı şey düz düşünmek erkekler genelde böyledir zaten alma gerek yok dersen almaz
10 Yorumla
+1 yılİyi de alma demişsin. Alma dediysen almamıştır. Abartıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Önüne çıkan ilk şanslı erkekle sevişmelisin.
10 Yorumlaİlişkide sana verdiği değer ortada olmuş oldu böylelikle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEN GEREK YOK DEMİŞSİN? Gerek vardıysa gerek yok demeyecektin. Alman dürüstlüğü arıyor çocuk. Ne bilsin senin istemiyorum diyip istediğini :DDDDD
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey yapmicam napcan ki benimkide iyi tonlarca para harcıyor kendisine ve ailesine ama bana gelince hiç bir şey almadı bugüne kadar 4 yıldır sevgiliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBu odundan bir halt olmaz, zaten uzak mesafe imiş, bugün kendine hediye ver onu def et...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem gerek yok diyip hem almadı diye tribe mi girdin
011 Yorumla- +1 yıl
@xdoganx27 tebrik hdhd
- +1 yıl
Nezaketen gerek yok demiş
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr onu diyorum bende, aslında gerek yok diye reddediyor ama içten içe istiyor, bu hep böyle olmuştur
- +1 yıl
Öyle tabi. İnsan ufakta olsa bi hediye ya da en basiti bi pasta ile deger gördüğünü hissetmek ister 👍
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr @xdoganx27 @AşkBirRüya arkadaşlar kendinize bir sohbet grubu kursanız? Hani ben kendi düşüncemi belirttim siz gelmiş altında goygoy yapıyorsunuz
- +1 yıl
Teşekkür ederiz bizi bu kadar düşünmene gerek yoktu biz burada daha cok keyif alıyoruz ☺️
- +1 yıl
Hdhdhdhd
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr ben sana daha çok keyif alacağın yerler gösteririm.
Seni üzgün hissettirmiş olabilir ama onun umurunda bile değil sen gerek yok demişsin çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Durumu iyiymiş sonuçta en azından çiçek bile alabilirdi. Biraz düşüncesiz bir davranış.
00 Yorumla
+1 yılÇok kafaya takılacak bir şey değil. Sende ona almazsın olur biter.
00 Yorumlayine guzel notla bir cicek vs gonderseydi de olurdu. bence buna bozuldugunuzu belli etmeyin karsi taraf yanlis anlayabilir sizin ondan maddi bi beklentiniz oldugunu dusunebilir. fakst iliskiyi gozden gecirmenizi tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsineye çekme, sorun çıkar, burnundan getir. Öyle yapanlar yaranıyor valla bak. Aza kanaat eden kadınların değeri yok 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum günün kutlu olsun
Israrla hayır alma dediğin için vazgeçmiştir hediye bakmaktan02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu çok düşüncesizce değill mi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖküzün biri ya ağzım açık okudum resmen. Ayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmaan değmiyo valla kuzu o kadar soğudum ki erkolardan lez olacam artık skdkmsms
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz çocuk ruhlu bir sevgilin var gibi geldi bana nedensee hdyxfvxhs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ben derdini s! ki. m derde bak vay be dert ettiği şeye bak dünya meselesi ya
00 YorumlaÇoluk çocukla çıkma ne iş yapar bu adam oyun oynuyor diyorsun
10 YorumlaBir gül bir iban at sonra bir 5'likle git kendine istediğini al sorun yok.
Gülecen ama s*ktir et sevgilini00 YorumlaBir erkek arkadaşım olsaydi şimdiden ayrilirdim. Ondan şimdi okuzsse 30 yıllık sonra hangi yaratığa dönüşür bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yıluzulme canim almak isteyen bisey bulur illaki ne bileyim bi sweatshirt alir en basitinden cok sacma ayril gitsin iyi ki dogdun fistik
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun öncelikle , hediye almaması biraz kötü olmus yani üzüldüm adına
00 YorumlaTaviz tavizi doğurur. Hediye alması şarttır.
00 Yorumla
+1 yılalmasini istiyorsan al de bence bazi insanlar düz mantik oluyo
00 Yorumla
+1 yılHala erkek arkadaşmmı diyorsun. Ben ne isterse alıyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğum günün kutlu olsun
Yazı olarakta yazmadıysa ilgisizse sana karşı yol yakınken bırakabilirsin ama insanlar deişir
Senin kararın00 YorumlaÖküzlük seviyesi 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılSen de ona hala sevgilim diyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alma demişsin almamış 😅
00 Yorumla
+1 yılSeni çokta önemsemiyor demektir
00 Yorumla
+1 yılDüşüncesiz biri demek ki rahatsizligini belli et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmuş olabilir ya da çok meşguldür.
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapma önemli değilmiş gibi yap
00 Yorumla
+1 yılUmrunda degilsin gibi
00 YorumlaNe mi yapmalısın. Bi düşün bakalım
00 Yorumla
+1 yılSeni önemsemiyor belki sevmiyor da olabilir
00 Yorumla
+1 yıl22 yıldır hediye alayan ben sad
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!