Erkek arkadaşımın maddi durumu çok iyi olduğu halde bana hiçbir hediye almıyor?

Merhaba öncelikle, başlıktada belirttigim gibi erkek arkadaşım benim gibi öğrenci değil ben üniversite öğrencisiyim erkek arkadaşımın ise kendi iş yeri var ve çok iyi para kazanıyor. Buna rağmen erkek arkadaşım doğum günüm hariç bana hiçbir zaman içinden geldiği için hediye almadı. Ben kendime bir şey alacağım zaman hemen onuda düşünüp onada alacağım şeyin aynısından alırım. Mesela geçen ay kendime elektirikli diş fırçası alırken onada aynısından aldım (öğrenci olduğum halde onu mutlu etmeye calışıyorum) fakat o bana hiç bir sürpriz yapmıyor. İlişkimizin ilk zamanları sepetin kutularin içine çikolatalar koyup getirirdi o bile beni çok mutlu ederdi ama artık gözümü çoktan boyadığı için böyle sürprizler yapmıyor. Çevremde gördüğüm ilişkilerde erkekler kızlara dysonlar pandoralar alıyor kendileri akıl edip. Benimki ise asla akıl etmez böyle şeyleri bana da pandora aldı ama resmen yüzsüzlük yapıp aldırdım bak çevremdeki kizlara ne guzel seyler aliniyor diyerek. Onun haricinde o doğum günümde bana airpod aldı diye kendi doğum gününde de benden airpod istedi ama öğrenci olduğum için onun yerine nikedan güzel bir tişört aldım ve kavga anında bana sende bana airpod alabilirdin diye bağırdı:D onun dışında ben İstanbul'da okuyorum ve o benim ailemin olduğu memlekette yaşıyor ve sürekli bana senin için o kadar benzin yakıyorum İstanbul'a gelmek için diyerek başıma kakıyor. bende gelmeseydin o zaman her hafta ben mi gel dedim sana diyorum. Ne yapmalıyım sizce? onun dışında ilişkimiz gayet güzel gidiyor 2 yildir beraberiz birbirimize sevgi ve sadakatimiz sonsuz.

Güncellemeler
+1 yıl
lütfen kizlar cevaplarsa sevinirim erkekler her zamanki gibi kadinlari anlamiyor
Erkek arkadaşımın maddi durumu çok iyi olduğu halde bana hiçbir hediye almıyor?