1 hafta once ayrildigim kisiyle 2 gun once barismak istedim sonra konusalim dedi geri dönmedi hala neden? Ve bu kisiyle biraz kısa sürdü evimin adresini ogrenmiş numarami ne yapti etti bir sekilde aldı bulusmak istedi iki kere bitirmek istedim istemedi beni yolda gorup tanismak istemisti bu arada neyse sonra benimde zamanla ona karsi ilgim olusti son bulusmadan sonra soguk oldu mesajlarima bakmiyordu buluşmak istemuyir gibiydi vs beni begenmemesine imkan yok cok kez canli gorup begendi zaten gayette iyiydik son bulusmada ama ne olduysa bulusmadan 1 gun önce bana demistiki sen ne yapmayi dusunuyorsun evlilil dusunuyormusun evet dedim kimimle benimlemi dedi guldu zaman gosterir dedjm konuyu dagitti soguk oldu son bulusmada iyiydi sonra o hallerine burunmusti bitirmek istedim oda peki dedi 2 gun once yazdim birbirimjze şans istedim saatler sonra gece 1 de sonra konuşalım yazdı olur yazdım dünde bugunde dönmedi ama gitmemide istemiyor gibi madem boyle yapicakti israrla niye numarami aldi evimi ogrenmeye calisti vs
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
25 yaş altı cahil kalıyor galiba hiç bir sıkten anlamıyoruz biz. Zihniyete bak mk
Ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak dur. bırak sal gitsin. hayatına dahil olursan hayatın belirsizlikler içerisinde çıkmaza girer. kurtul bir an önce
Sildim zaten numarasini gelsede ölsem donmem
Hayatinda net biri var ama o zaman bana neden sardiki sonra sogul yapti bitirdim barismak istedigimde geri donuş yapmiyor ama kesmiyorda
Bu durumda cepte tutmak istiyor seni çünkü kendine güveni yok. hele böyle bir insanla hiç muhattap olma
Sildim numarasıni birkaç gune yazar bulusalim yuz yuze konusalim diye ya da evimjn oralarda dolanır ya da elinde kimse kamadiginda gelir yani bir sekilde gelicek 1 gun sonra 1 ay 1 yil bir sekilde geleceginden eminim ama o zaman brni bulamiyicak bile numarami degisicem hicbir yerden ulaşamasin diye
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledimOhhhhh icimin yaglari eridi 😀😀😀 simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
En güzelini yapmışsın. Hayatına bak
İnsanları anlamak zor. Ciddi düşünmüyordu heralde sen ciddi düşününce uzak durmak istedi senden. Belki bu olabilir sebebi
Net hayatinda biri vardi kisa sureligine ya da uzun bilmiyorum ama bugun bunlari yazip her yerden sildim. Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledimOhhhhh icimin yaglari eridi simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
Ama iradeli ol lütfen. Sakın engeli kaldırma.
Biz evlenecek kız bulamıyoruz, millet evlenmeyi düşünen kızı üzüyor. Hayat garip
Tabikide kaldirmam yazmam olsem donmem. Hayatimdaki ikinci kisiydi bakimsizda degiljm kendimi begenmislik olarak ya da kibir olarak algilamanizi istemem ama pesimde cok kisi var makami yuksek disi guzel olan vs ama kalbim afedersiniz dingonun ahirı degilki herkes girsin sadece ona sans vermek istemistim yolda gormus bizim evin orada calisiyor instagram adresimi istedi verdim sebebi ise hesabjmj istemedwn bir gecw once ruyamda birinin benimle tanismak istedigini gkruyordum kagidi yirtip atiyordum denk gelince anlam yukledim. Kisa sureli beraberdik ama beni begeniyordu bulustugumuzda da gayet iyiydik başka biri var kesin umrumda degil o yuzden
Anlıyorum, işte keşke hep kendimize uygun kişilerle denk gelebilsek. Beni takip edermisin rica etsem. Tanışmış oluruz.
Bu axon bir mesele.
Paradigma olarak yanlış.
Seninle bunu detaylı görüşelim
Dediginizden pek bir sey anlamadim
Gel anlatıyım
Ne duymak istiyorsun 😂
Bilmem merak ediyorum ne tur manyak
Hayatinda net biri var ama o zaman bana neden sardiki sonra sogul yapti bitirdim barismak istedigimde geri donuş yapmiyor ama kesmiyorda
. seks
Oyle biri olmadigimi biliyordu
Sevisme
başka kızbulmuştur. sende bana gel sjsjs
Hayatinda net biri var ama o zaman bana neden sardiki sonra soguk yapti bitirdim barismak istedigimde geri donuş yapmiyor ama kesmiyorda
kesmiyor yedekte bekletiyor işte. yedek olma yedekle sende :D gel banasjsjsj
Sor gelince cevaplarım.
Aciklamayi okur musunuz
oyle dedi
Nettt hayatinda biri var bugun bunu yazip engelledim her yerden sildim..
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledimOhhhhh icimin yaglari eridi simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
aşağılık insan çokk
Engelledim simdimya hayatimda yetti bu bana
yaşınız kaç
25 oda 25 yasindaydi sizce ne dusunmustur
Hic beklemiyordur
bazen dik başlı olmak lazım
Aslinda hic oyle degilim ama ilk defa boyle bir sey yaptim
afarın wallhi
adın ne senin
Yol ver gitsin
Numarasini sildim
Donermi sizce
30 üstü
Aciklamayi okur musunuz
Boş ver
Numarasini sildim zatem Hayatinda net biri var ama o zaman bana neden sardiki sonra sogul yapti bitirdim barismak istedigimde geri donuş yapmiyor ama kesmiyorda
Kapı açık kalsın girmek istersem girerim
Donermi sizce
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledimOhhhhh icimin yaglari eridi 😀😀😀 simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
selam ıyı gunler musaıtsenız buyrun
Aciklamayi okur musunuz
Olurr yazdım
Aciklamayi okur musunuz
pek anlamadım
Barismak istedigim eski sevgilim cok uzunda birlikte degildik ama neyse barjsmak istedim ben bitirmistim sonra konusalim yazdi olur dedim daha yazmadj neden
erkek değil mi belki başka bir yazdığı yazmıştır seçenekler arasında o daha çekici gelmiştir hepsi olabilir
hayatında başka birisi olduğunu biliyorsun bunu kabul ediyorsun ona rağmen mi yazmıyor?
Hayir emin degilim inşallah farşh olur bir bilsem oldugunu her yerden engelliyicem
Herkes oyle soyledigi icin tavirlarida onu gosterdigi icin bende acaba birimi var dedim
anladım muallakta kaldın ama boş ver ya erkek mi kalmadı hem exten next olmaz salla gitsin İzmir'de isen gel sana kahve ısmarlayım
Donermi sizce
dönerse senindir kebabsa benim
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledim her yerden
Ohhhhh icimin yaglari eridi 😀😀😀 simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
AFERİN
Gormus mesaji simdi kivanip durur😂😂😂 asiri rahatladim asiri banada ulasamiyicak her yerden silip engelledim evimjn onunde yolumu keserse keser ondanda yuzune dahi bakmiyicam
Ne dusunmustur
Evet 30 yaş üstüyüm
Aciklamayi okur musunuz
Sor bakm
Aciklamayi okur musunuz
Amacı seks adamın
Bugun yazdım
Cunku hayatında biride var nett
Muhtemelen cok da skınde olmaz ama ya evlıdr ya ciddi ılıskısı vardr senı de arads goturmk ısyemıstır
25 yasinda evli degil ondan eminim. Ciddi iliskisi varmidir bilmiyorum ama takip ettigi kisilsr hep asiri acik kadinlarla dolu ve dansoz felan takip ediyor habire takipcisi 2 3 tane eksilip cikiyor
O zamn kesın seks😀
Peki sizce niye bitirecek olmasina ragmen numarami almak istedi ve evjmjn adresini felan arastirmis hikayelerime bakmis felan
Evimi buldu
Yuz bulamamıstr senden
Yüz bulamadı oncedende ama yolda karsilastigimjzda gulumsuyordu bana
Yani teklif etse cınsellık ksbul etmezdın demı
Tabikide hayır kendimj ona neden satayim
tamam işte adam da bunu hıssetmiş demkkı sende
En son buluşmads ben elimi uzattim o cekindi elini uzatmaya ama sonra uzatti
Hiç koymamişmidir her yerden engelledim ve bana birsey soylemesine bile firsat vermedjm
Eee sende istıyomussun ya kıbar davransa bıraz daha olur mus
Amacı seks sw koymamıstır aczık bile dygusallık varsa baska
Bana karşi heyecani vardi begeniside vardi
Dedim ya heycan ve istek hepsı bu sonu da seks😂😂
Kuman olabilir
😀😀😀
Sildim numarasini zaten
Şüphe varsa kesin bişey vardır
Aday adayı vardır diğer adayı baskın çıktı sen kaybettin yarışmacı arkadaşlara başarılar dile :)
hadi ordan
Kim cocukmu
Aynn
Bence boş ver yazma salla gitsin tabi benim görüşüm
Yok ölsem donmem gelsede gitmem sildim numarasini ve anlamadigim neden numarami almak icin can atti bitirmek istedigimde bitirmedi o zamanda biri vardi hayatinda kesin
Kesin birisi vardır hayatında ya da amacı bel altı afedersin 💯💯
Ama kesin donucek bana ve her yerden silicem
Donermi sizce
Dönmez çünki korkuları var demekkı sevgilisi var eger kaybetmeyi göze alırsa sevgılısını döner
Ama sevgilisi varsa neden benimle bulusmak istedi iki defa bitirmeme izin vermedi ve numarami almak icin can atti
şu an ona yazicam hayatinda biri vardi madem neden benimle gorusmek istedin diyip her yerden engelliyicem
Hevesi gecmiştir ihanet yaptıgı aklına gelmiştir
Mutlaka birisi var yoksa gitmezdi inan şu an yanında olurdu
Madem hayatında biri vardı neden izin verdinki bana. Bana gerek yoktuki o zaman niye boyle bir şeye gerek duydun ki. Yazip engelledim
Ohhhhh icimin yaglari eridi 😀😀😀 simdi oyle bisey varsa nerden duydu diye kivranip dursun bir daha asla donmiyecegimide anlasin
En güzelini yapmışsın kalekter çok önemli hayatında başkası varken başkasına yürümek nedir anlam veremiyorum benim sevgilim olsa kesinlikle yürümem kimseye yakışık almaz ama amacı bazı seyleri elde etmek az çok ayıktın
Icim cok rahattttladııi :)))) asiri mutluyum şimdi bana bir sey soyleme firsatida vermedim ona bana ulasamiyicakta aklini kurcalayip durucak
😂😂😂en güzelini yaptın
Simdi habire dusunmem yazicakmi vs diye yedektede bekletemiyicek artik tek kalemde sildim omuzumdan yuk kalktı
Gerçekten en iyisini yapmışsın boş ver böyle insanları silin hayatınızdan
Yuk ve stresten baska bir sey degiller gormus mesaji ne dusunmustur
Sevindim güzel insann🙏🙏