30 yaş üstu ve 25 yasinda olan erkekler yazabilir mi?

1 hafta once ayrildigim kisiyle 2 gun once barismak istedim sonra konusalim dedi geri dönmedi hala neden? Ve bu kisiyle biraz kısa sürdü evimin adresini ogrenmiş numarami ne yapti etti bir sekilde aldı bulusmak istedi iki kere bitirmek istedim istemedi beni yolda gorup tanismak istemisti bu arada neyse sonra benimde zamanla ona karsi ilgim olusti son bulusmadan sonra soguk oldu mesajlarima bakmiyordu buluşmak istemuyir gibiydi vs beni begenmemesine imkan yok cok kez canli gorup begendi zaten gayette iyiydik son bulusmada ama ne olduysa bulusmadan 1 gun önce bana demistiki sen ne yapmayi dusunuyorsun evlilil dusunuyormusun evet dedim kimimle benimlemi dedi guldu zaman gosterir dedjm konuyu dagitti soguk oldu son bulusmada iyiydi sonra o hallerine burunmusti bitirmek istedim oda peki dedi 2 gun once yazdim birbirimjze şans istedim saatler sonra gece 1 de sonra konuşalım yazdı olur yazdım dünde bugunde dönmedi ama gitmemide istemiyor gibi madem boyle yapicakti israrla niye numarami aldi evimi ogrenmeye calisti vs
30 yaş üstu ve 25 yasinda olan erkekler yazabilir mi?