Evli olan bu adam dengemi bozdu uzaklaşıcam ondan ama ona bir ders vermek istiyorum yardim?

Ben onu çok sevdim. Boşanmış sandim evliymis.1 yıldır sürdü ilişki. Genel olarak brn aradim yazdim ilişkiye de girdik. En son bana ayarla görüşelim dedi ama 2 gündür aradim acmadi msjlari gordu ben üst eledim sonra müsait değilim yazdı. Şu an izinde bana 2 iş yaptığını söylemişti. Ama insan bu kadar sorumsuz olur mu? Biliyorum bu durum uzaktan hiç hoş değil. Ben de herkesle olacak bir kadin değilim maalesef onu çok sevdim. Beni yargılayanlar yazmasın. Bende evli biriyle olmak istemezdim. Ama artık ağır geliyor. Madem biz beraber oluyoruz bir şekilde görüşüyoruz. Az da olsa ilgi beklemek hakkım degilmi? burada beni kinayanlari affetmiyorum. Kimse yaşamadan bilemez. Ben her gece ağlıyorum. Hem yaşadıklarıma hem yaşayamadıklarıma.. Adam 52 yaşında ben 35. Sizce ondan intikam almak için tarzımı değiştirsem dış görünüşü mu degistrsem. Onu hiç aramasam yazmasam biraz olsun degisirmi anlarmı? Çünkü ben artık devam edemeyeceğim bu yüke. Tek başıma üstlenmekte n yoruldum. Basta beni terkediyordu smdi onuda yapmıyor. Sizce sessiz mi kalmalıyım duruma?

Gerçekten cevap verip yardımcı olanlar yazsin. Kinayanlarin olay zaten başına gelir bende zamanında kınadım.

Güncellemeler
+1 yıl
Aynı kurumda çalışıyoruz karısına söyleyemem ortalık karışır. Yuva yıkmak değildi amacım. Sadece beni sevsin yanımda kalsın gittiği yere kadar istedim ama yürümüyor ben yapamıyorum boyle
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşıldı. Ben boşanmış sandim sonra ona evlimisjn dedim evliyim dedi. Yani adam saklamadi evli olduğunu zaten sonra arkadaş olduk sonra ilerledi
Evli olan bu adam dengemi bozdu uzaklaşıcam ondan ama ona bir ders vermek istiyorum yardim?