AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Ask bir hormonsa ilk goruste yavas yavas pompalanmaya baslar bence. Sonra zamanla daha cok pompalanir tanidikca
Asık olursan birgün, fark etmezsin sadece seversin. Ama kaybedince anlarsin asık oldugunu, askın ne oldugunu. Senin hayatındaki eksikliyi kendin bulmalısın.
ilk görüşte aşka inanmazdim tabi sevgilimi tanıyana kadar karşına ilk geçtiği an gözlerinde anlarsn aşkı
Aşkı bulduğu zaman farketmemek mümkün mü? Ben bundan 10 yıl öne bir karşılıksız aşk yaşadım.. belam s*kildi bak o aklına geldiğinde bile sanki kalbine iki çubuk sokulmuş elektrik aktarıyorlar, mış gibi oluyor .. hayatın anlam kazanıyor müziklere anlam geliyor kendine daha iyi bakıyorsun saç baş kıyafet gibi hayatına ışık saçılıyor kısacası.. şimdi kalbim boş uzun zamandır rahatım karşıma yine keşke öyle birisi çıksa..
Evet öyle.
Bence vardır.
Göz göze geldiğin anda anlarsın :)
mümkün.. bir ögretmenimiz şey demiştii
"sanki yıllar boyunca tanısıyor gibiydik.. Her yönden uyumluyduk.. Hissediyor insan"
Düşünme böyle seyleri ya , nasibin elbet bigün gelecek o zaman düşünürsün aşk mk meşk mi , bak dalgana
Anlarsin tabi onu gorunce düşününce yanindayken miden bulaniyor kusacak gibi oluyorsan kabin yerinden cikicakmis gibi atiyorsa asiksindir bende böyle oluyo şahsen :)
Teşekkürler cevap için :)
onu gördüğünü anlamazsın. tüm vucudun organların, duygularınla herseyinle kısacası hissedersin.
Aşk değil beğeni ve sevgi var benim düşüncelerim bu :)
Sen mutluluğun eksikliğini hissediyorsun.
Ben aşkla tanıştım ve inan tanismadan önce daha mutluydum. Tabiki çok mutlu olduğum anlarda oldu ama şu an kimsenin tahmin edemeyeceği kadar acı çekiyorum. Aşık olmak demek adı duydugunda kendinden bir parça Daha kopması, hani derlerya kalbinin ciz etmesi. Onu kalbinle hissedebilmektir. Eğer hissedemiyorsan çok çabuk unutursun. Henüz tanismayanlarinda çok şanslı olduğunu düşünüyorum.
tabikide anlarjm. zaten bir kadin 10 saniyede aşık olurmuş :d
neticede kalbim.. bunu hisseder saniyorum..
olumlu birsey olursa.. ve hersey istedigim gibiyse
Kesinlikle anlarsın aşık olacağını herkesden farklı hissettiğinde anlarsın zaten
İlk bakışta olan aşka inanmam ama her bakışta olana taparım.
kalbin yerinden fırlıcak gibi atar mesela :) bir kez aşık oldum, ilk gördüğüm an oldum hatta, nefes alamıyorum sandım :)
hıssedıyorum
mutlulugun ve huzurun kokusu gelıyor
aşk bir bulmacamıdır kolay bulunurmu cevabı
ya da bir nehirden su içmekmi dindirirmi susuzluğu
tatına doyum olmazmı yoksa acımıdır tadı
aşk dediğin zhir olsa içilirmi...
Yanında her saniye kendi kalp atışını duyuyor ve onunla heyecandan konuşamıyorsam adı aşktır
Çok hoşlanmak aşk zannedilebiliyor bazen, ve aşk diye yanılıyor insanlar.
Hayir bu askin eksikligi dgil. Hic yasamadigin bir duygunun eksikligini hissedemezsin.
Bence baska bir sorunun var.
Bunu söyleyen ilk kişisiniz :) Zaten sorun orada, hissetmediğim bir şeyin eksikliğini hissediyor gibiyim.
Bende sorunun bu olmadigi taraftariyim. Baska bir sorun var ama yuzlesmekten korktugun icin bu bahanenin arkasina siginiyorsun.
Yok işte, gerçekten yok.
Okul bitti, ailemin yanındayım, bugün bir işe başvursam yarın başlayabileceğim bir mesleğim var ama bir şey eksik. Arkadaşlık desen o da var. Bende artık buna bağlamaya başladım.
Bu sorunun cozumu zor. Kendini buna baglamak yerine baska bir sorun bul, cozebileceginden olsun.
bu zamanda aşk kalmadı diyorumartık millet birbirine para gözüyle bakıyor ne yazıkkieski aşklar yokki...
Her gün yeniden aşik olabilme ve unutabilme kapasitesine sahibim ama ask güzel bisey tavsiye ediyorum şiddetle aşik olmani öneririm :))
İnşallah :) İsteyince olacak bir şey gibi de gelmiyor ama maalesef.
Dert ettigin şeye bak ben bulurum sana istersen :))
:) Sanaldan sevgili istemiyorum :)
Sanaldan ben bile istemem cok haklisin sana izmirden bulmak lazim hem bende aslen izmirliyim :)) hatta aklima birisi geldi bile karşiyakadan :))
:) :)
aşka bende inanmıyorum aşık olduğum insan benim düşüncelerime uymalı karakter olarak filan
Hissetmeden bulduğunu nerden anlıyon onu anlamadım? Paradoksal bir sorun var zannımca :)
bulunca hissettiğini sanarsın beşeri aşklar bir amaç değil İlahi aşka ulaşmak için bir araçtır
Evet anlarsın herkesin bir aşkı var ve onu zaman belli eder
Onu gördüğünde elin ayağın birbirine dolaşır kalbine ağrılar girer dilin tutulur konuşamazsın.
Ambulansı ararım ben o sırada o zaman :)
Biz ona erkeklerin odunlugu diyoruz :D
aşka inanırım fakat ilk görüşte aşka inanmam. ben bir kıza zamanla bağlanırım sonra bu duygular aşka dönüşürs dönüşür
Karsina ilgi duydugun biri cikarsa ve onu gorup heyecanlanip gozlerine bakmaya utanirsan sorunun cevabini alirsin
Reud'un bu konuda güzel bir sözü vardır:insan depresyondan çıkmak için sever. ya da buna benzer birşeydi. Aşk bence daha güzeli/yakışıklıyı bulunca kadar devam eden hormon düzensizliği..
Belki de :)
Reud ne ya :) *Freud
:) Tamam
evet elın ayagına dolasyo saatlerce salak salak guluyorsun.
tuhaf bir şekilde kendini çok iyi hissediyorsun. hayallere kapılıyorsun.
Öyleki artık o olsun yeter durumuna geliyorsun :)
:) İnşallah başıma gelir o zaman :)
kesinlikle bulutların üzerinde yürüyormuşsun gibi daha enerjik daha pozitif oluyorsun:)
bildiğin senialıp başka yerlere goturuyor yalnız dikkat et telefonun uzak oldugunda mesaj atarsa maraton koşar gibi koşabilrsin dikkat et ben dün düşücektim o yuzden :) inşallah bulursun ya da o seni bulur :)))
:) Teşekkürler cevap için :)
ric ederim :) inşallah bulursun :)
Ilk görüste aska inanmiyorum ben; ilk askima ben gicik oluyordum tanistigimizda; sonra arkadas olduk; sonrada bir baktim sabah aksam onu dusunur olmusum..
sen askı bulamasın
o seni gelir olmadık yerde bulur ;)
Tam beni anlattın.. Sanırım bende aşkın eksikliğini yaşıyorum bir şeyler eksik.
Hissettigim halde ayrılmaya teşvik ettim onsuz yasamak istemiorum
Bilmem daha hic yasamadim ki anlarmiyim anlamazmiyim :)
hayır hissetmiyorum artık hissizleştirdiler sağolsunlar
Ewet hıssedılır tam dogru ınsanı buldursan asık olmusssundur
bu aşk olayları bende hep kısa sürdü...
olan bana oldu ve ben yıprandım
aslı olmayan imkansız şeylerdii
Aslinda ani durumda sayiliriz yani ben hic asik olamadigim icin bilemiyorum
bence takıntı ve alışkanlıktır o. aşk diyee bişeey yokk :)
Bencede sevginin , aşkın eksikliği var. Çoğumuz da var gerçi. Inşallah bu kadar beklediğimize değer.
Birinden hoslandıgında kalp carpintısı olur tabide gercek olup olmadıgını anlamak lazim benimde kalbim bos yani kimseden kolay kolay asık olmam
Aşk zaten geçicidir hissedersin ama terkedişdeki o his.. o beş çocukla kalmış hissi...😝 Neyse sevgi hissetmek daha önemli 😓
bende aşkın varlığından şüpheliydim
yunus emre -mevlana - celaleddin rumi
aşkı gerçekten yaşamış ilim sahibi insanlar. okudum gördüm inandım
abi o aşkı bir bulamadım mevlana ( aşk acısı taşımayan yürek ya deliye aittir ya ölüye) der inş düzgün biri hayatımıza girer yoksa 24 olduk 25 e az kaldı
İnşallah bulursun sende :) O değil de şimdi ölü olmadığıma göre deli miyim ben?
Hiç mi aşk acısı çekmediğnizi düşünüyorsunuz? Ben mesela hiçbi kız için ağlayamadım bugüne kadar ve hissiz olduğumu düşünüp kafama takıyorum bugünlerde arkadaşım. Ama çevremdeki çoğu kişi mutlaka bir kız için bir kez olsun gözyaşı döküyo burada da soruyorum burdada o şekilde senin de benim gibi mi?
benim tanıdığım çok var evlendiği kadından başkasının elini bile tutmamış adam ama bu olay yerine göre ve çevrene göre deişio mesala ben çok seçiciyim bir anda aşık olamam güzelmiş şöleymiş die seni bilmiorum ama
bende oyle dusunur oldum. cevabi bulursan soylersin
Tamam :)
aşk çok değişik bir duygu ya sankı asık oldugum kısıye gore vucudum calısıyo ters bı cevap fılan gelırse karnıma agrılar gırıyor bence hissedersin aşkı
ben aşkı hiçbir zaman bulamayacağım için hissedemem. bulsam da inanmam ztn
Kalbin kim için hızlı atarsa ve karşılık olursa o aşktır
Gordugum anda taniyacagimi dusunuyorum 😁 Bu yuzden hala ask la karsilasmadigim kanisindayim.
al cevabın bu şarkının içinde..
Evet hayatımız düzende bile olsa o 'aşk'ın eksikliği kendisini hissettirir
Evet hissedilir ben bununla evlenicem dediysem gördüğüm an aşık olmuşumdur
Aşk hayatta ki en güzel şey olsa gerek.. ilk görüşte aşka inanıyorsan bilmiyorum da ben inanmıyorum..
Aşk var bence daha aşık olmadım ama bence sen onu bulamazsın aşk seni bulur ama o seni bulduğu zaman hissedersin :)
Onu ilk gördüğünden beri gözün onu arıyorsa her yastığa kafanı koyduğunda onu düşünüyorsan, onun her kelimesini incelikle dinleyip onu umursamıyormuş gibi davranmaya başlıyorsan
evet hıssedersın, çünkü hiç bir zaman hiçbir şekilde hissedemeyeceğin hisler oluşur kalbınde ve beyninde, bunun cok farklı bırsey olduğunu anlarsın !!!
Umarım sorularımızın cevabını bize aşk verir
:) :)