Kadınlar birini rahatça bulabiliyorken erkekler bulmakta hayli zorlanıyor, ortalamanın üzerinde bir tipe sahip değilsen hemen eleniyorsun, kadınlara yürümeye mesaj atmaya da gelmiyor hemen her şeyde yanlış anlaşılıyorsun, adın anında sapığa abazaya çıkıyor, kadınlar hiçbir erkeğe şans vermiyor, ilişkiye gelince hemen kendini geri çekiyor, istemiyor. Bazıları da ümit verip sonra çekip gidiyor. Kadınlar neden bu kadar zor varlıklar? Yoksa erkekler mi çok basit?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü kadınların erkeklerin istekleri bitmiyor ve kadınlar zor mutlu oldukları için hatta mutlu olamadıkları için hep erkekler bir şeylerle uğraşmak zorunda kalıyor ama bir kadının sevgili bulması zor bir şey değil bir erkeğe ilgi gösterdim zaten erkek erkeğinin suya indiriyor o da üstü biz erkeklerin kadın düşman olmasından kaynaklanıyor
Sırf Bi kadın olsun kafasıyla ava çıkan her erkek net abazandır. Abazan damgası yemeye mahkumdur. Kurduğun cümleler bile komik. Birinden etkilenirsen duygu işidir bu. Duyguların doğrultusunda yansıtırsın efendice. Heray birine aşık olan tipler yalnız kalsın.
Aslında söylediklerine katılıyorum doğru yazmışsın ama benim söylediklerimin neresi komik bunu anlayamadım. Kendi fikirlerimi yazdım. Sen diğerlerinden belki farklı olabilirsin ama kadınların çoğu emin ol ki böyle. Sorun da duygularını açmak isteyen düzgün ve temiz tiplerin de reddedilmesi. Ayrıca ben her ay birine aşık olan tip de değilim.
Kadınlar da bulamıyor, her kadın sosyal medya fenomeni mi ki her erkek ona yürüsün
Kadınların sosyal medya fenomeni olmasına gerek yok kadın olmaları yeter ama erkekler sosyal medya fenomeniyse bir tık şansı artıyor.
Kadına sadece seks için yaklaşıyorlar sevdiği için değil
Emin ol sevgiyle yaklaşanlar kaybediyor seks için yaklaşanlar değil.
Sen de kötü ol zaman
Hmm olur tamam. Bak demek ki kötü erkekler seviliyor. Ama kadınlar sözde hep iyileri istiyor.
Bu senin beyanın
E kötü ol diyen sensin?
Seks için yaklaşanlar kaybetmiyor dedin, insanların düşüncesini nasıl değiştirebilirim. Kendini geliştirmemiş kadınlar daha çok düşüyor böyle erkeklere
Ahahah tabii ki erkekler neden kadınları çıkarları için kullanıyor bu soruma bi cevap ver bakalım.
Çok basit. Çünkü kadınlar, efendi tipleri (efendiden kasıt sünepe asosyal tiplerden bahsetmiyorum) dışladıkları, çıkarları için kullanmayı seven tipleri seçtikleri ve yüzüstü bırakılmaktan zevk aldıkları için. Peki kadınlar neden düzgün ve temiz erkekler varken böyle tipleri seçiyor sen de buna cevap ver bakalım.
Bak bu konuda ben o bildiğin kızlardan değilim efendim,. Ne bileyim soru yazdın bende cevap olarak hem soru sordum 😁
Zaten başka yorumda gereksiz bi ablamız benle boş beleş tartışmış yeminle başım ağrıdı
Hocam herkes aynı şeyi söylüyor zaten ama gerçekler de ortada :) senin sorunun cevabını yazdım ben de sorduğum sorunun cevabını merak ediyorum.
Peki cevaplayayım. Bak ben öyle saçma sapan bilmem ama kendi düşüncemi aktarayım:Benim bildiğim kızlar yakışıklı erkeklerden hoşlandıkları için yani kötüsü de var iyisi de var ondan olabilir mi ben ne bileyim aa sanki aşktan anlayan biriyim ahahajsj
Hmmm tamam anladım jsjsjjs
O kadar uzun bir konu ki yazsam manas destanını geçer 😂
Ege yıldırım diye bir çocuk var onun videolarına bakabilirsin.
Anlatabilirsin burada ne var ki sanki?
https://youtu.be/Dsw1jQCEInU