Toksik ilişki ne yapacağım bilmiyorum?

Önce biraz icimi dökmek sonra sizden tavsiye almak istiyorum. Çok toksik bir ilişkim var ve bunu bitirdim. Ama eximden kopamıyorum. Bana karşı sevgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bana kötü davranmaktan kötü söz söylemekten kalbimi kırmaktan hiç çekinmiyor hatta bunları bayıla bayıla yapıyor. Hem de çok saçma sapan konularda. Bu ilişkinin başından beri sürekli umursayan kafaya takan 7 24 ağlayan taraf benim. Çok fazla ilgi verdim üstüne düştüm ama hiç karşılığını alamadım dile getirdiğimde ise bunaltan ilişkiyi toksik yapan kişi ben oldum ona göre. Bütün ailemle arkadaşlarımla akrabalarımla da tanıştırdım. Tavsiye istediğim ilk konu kopamıyorum ondan. Beni o kadar kırdı ve ağlattı ki ben hâlâ bir şey yapsın bir şeyler desin bir hediye alsın gönlümü alsın telafi etsin de devam edelim diye düşünüyorum içten içe. mantıken bunun olmayacağını bırakmam gerektiğini biliyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum tavsiye istediğim ilk şey bu. İkinci tavsiye istediğim şey ise bir yönden de çevremle akrabalarımla bile tanıştırdığim için aileme bittiğini söylemeye çekiniyorum ve sırf aileme söylememek için kaç kere bitirmedim ilişkiyi. Onu nasıl silerim ve aileme çekinmeden söyleyebilirim sizden biraz destek ve tavsiye bekliyorum. Çünkü destek alabileceğim bir arkadaşım da yok.
Toksik ilişki ne yapacağım bilmiyorum?