Arkadaşlar hersey böyle başladı ben siniftaydim kizlar hocaya dediki hocam cam açılmıyo dedi sonra cam benim tam yanimda camı açmaya geldi sonra bana bakmaya başladi gülmeler felan sonra aradan 1 hafta mı felan gecmisti sonra alanimi degistirmistim sonra o hocayla dersimiz vardı benim listede adım yoktu sonra hocam bi arkadaşımizin ismi yok listede dedi kimin dedi hocam benim listede adim yok dedim gel sen dedi ya gel sen dedi sonra listeye ismimi ekledi yardimci oldu yani bana sonradan da şöyle Bisey olmustu hoca defter kontrolu yapiyodu sonra ben tenefuste cikiyodum bi kizin ismini okudum bana gulumseyerek heycanlanarak senmisin dedi bende hayır dedim sonrasinda arkadaşımla aşağı iniyodum bana gülerek bakiyodu sonrasinda hep bakmalar felan en sonda telefonumla oynadim hep sevgilimle konusuyomus gibi yaptim sonrasinda bambaska birine dönüştü bana tavirli olmalar öyle işte sonrasında cikista hep hocaya soruyodum hocam nasilsiniz felan diye surekli iyi olmaya çalışıyorum felan diyodu bana en sonundada bana en son demistiki bak ben senin numaranı sildim sende sil hocaya derslerle ilgili bisey sormustum oyuzden numarasini sinif ogretmeni vermişti herkese bidaha çevremde dolaşma felan ve ondan sonra tekrar arkadasimla merdivenden iniyodum bana tekrar gülerek bakti bunlar okuldan önce oldu sonra şimdi okullar açıldı ve tekrar bana bakti hatta dudagima bakti bi bakiyo bi bakiyo ne yaptigi belli değil artik sinirimi bozuyo
Ve sinav puanimi sordum hocaya hoca 10 puan fazladan verdim dedi ve sonra 1 haftadır ona bakmiyorum ders anlatirken felan yanlış anlamasın diye sonra tavır yapıyor kendi kendine gülmeye de başlamış arkadaşım öyle diyor başından beri her şey böyle nolur sonuna kadar okuyun bana takıntılı mı anlamadim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mayyak mayyak işler. İşin yok mu senin yavrucum. İşine bak. Ne boş insanlarsınız.
Keşke bu yaşadıklarım yalan olsaydı bir rüya olsaydı keşke 😭😭😭😭
Bugün beni görünce yine güldü aptal aptal
takıntılı gibi duruyor anlattığın kadarıyla
Bugün yine beni görünce güldü
yani seni diğer öğrencilerden fazla seviyor desek ama ilk gördüğünden beri böyle davranması da tuhaf. sence tam olarak ne bu olaylar
Bikere bir kiz hocam en sevdiğiniz öğrenci şevval mi demişti acik olun demisti evet demişti benim ismim gamze benim ismimi niye soylemedi
Bende ışte onu size soruyorum tam olarak ne bu olaylar
Bugün beden dersimiz vardi çok güzel bir kazak giydim bana baktı yine Allahım kafayı yicem
O zaman sana ilgi duyuyor olabilir platonik olarak., tabii onun konumu farklı. sınıf arkadaşın olsa bir şekilde iletişime geçerek kafandaki sorulara çözüm bulursun ama sonuçta bu kişi ders hocan. onunla böyle bir şeyi konuşma imkanı çok zor. Eğer böyle bir şey varsa seninle de konuşması büyük risk onun açısından. bir şikayet olsa hakkında işlem başlatılır. pek çözümü yok gibi.
Ben zaten derslerimle ilgilenicem okuluma gidip geliyorum düzgün bir şekilde
bu da sonuçta kötü bir şey değil, anlattıkların. biraz kafan karışmış hocanın davranışı yüzünden. bir şey olma ihtimali pek yok, sonuçta sen öğrencisin o öğretmen. sizlere davranışlarıyla örnek olması gerekir.
Evet
Ama keşke gördüğüm farklı şeyler de oldu onlar olmasaydi keşke
bunu fazla düşünmemeye çalış istersen karşı taraf ilgi gösterilmediğini anlarsa bu davranışını kesebilir. bir de böyle dene.
Bugün yüzüne hiç bakmadım dersimiz vardı o hocayla ve kızlar hocamm diye seslendi öldü dedi hoca öldü dedi yani ben öldüm demek istedi galiba kızlarda Allah korusun hocam dedi
Hocanın durumu iyi değilmiş:) onun da kaderi böyle ne yaparsın
Senden yuz bulmus demek muhatap olma sende.
Bugün beden dersimiz vardi çok güzel bir kazak giydim bana baktı yine Allahım kafayı yicem benyaa
Hıhı aynen aynen hoca sana takıntılı 😆
Bugün beni görünce yine güldü aptal aptal
Keşke bu yazdıklarım yalan olsaydı keşke
Şikayet et gercekse madem
Bugün beden dersimiz vardi çok güzel bir kazak giydim bana baktı yine Allahım kafayı yicem benya
Sen olsan psikolojin bozulurdu ben geçen seneden beri iyi dayandim
He aynen kanka iyi dayanmissin
Bırakın artık hocaların bir tebessümünü saçma sapan yerlere çekmeyi. Tüm öğrencilerine gulumsuyor sana özel bisey değil kendi üstüne alınma. Kendin saçma sapan duygular beslediğin için öyle anlamak istiyorsun
Hatim mi bu kanka
Okudunuz
mu
3de1 ini
Okuduklarindan ne anlayabildin
Gerçekse hoca aşıkk ama sen takıntılı birisin gibi geldi
Ben sevgilim var rolü yaptım hep ondan sonra bana kötü davranmaya başladı ama bugün beni görünce güldü
Bugün beden dersimiz vardi tekrar bana baktigini gördüm kazak giymistim bitane çok güzel
Bakma de sende
Sende memnun gibisin
Valla bu böyle devam ederse artık napicagimi bilmiyorum
Ne memnunu psikolojim bozuk
Geçen seneden beri ne bu böyle artık yeter
Babama söyle sende
Babana
Eğer bi süre daha böyle devam ederse rehberlige şikayet edicem
Et bekleme
Bugün yüzüne hiç bakmadım dersimiz vardı o hocayla ve kızlar hocamm diye seslendi öldü dedi hoca öldü dedi yani ben öldüm demek istedi galiba kızlarda Allah korusun hocam dedi
Allah rahmet eylesin dd
Yüz vermedim diyemi o hale düştü
Guzelmisin
Bugün beden dersimiz vardi çok güzel bir kazak giydim bana baktı yine Allahım kafayı yicem artık yeter napim şikayet ediyim artık bi süre daha böyle devam ederse
Atsana resmini bakim direk sonucu soylerim sana
Yalvarma okumayız
Lütfen okuyun çünkü gerçek hayat hikayesi hızlı hızlı okuyun enazindan
Ya bi git a q kitap özeti gibi ne okuyacam ezikmisin 😂