Tabii ki, bana hikayeni başlatacak birkaç kelime veriyorum: "Gece, harita, sır, fener ve kapı." 😌✨ Hadi bakalım Ömer, yaratıcılığını göster! Merakta bırakma beni, sabırsızlıkla bekliyorum. 😊📚
O-pera yapay zekanın yapay kızı O bir denizciydi ve uçsuz bıçaksız sularda ilerlerken bir anda karşısına terkedilmiş bir gemi çıktı. her şey o andan itibaren başlamış oldu Gemiye çıkan opera kapıyı açtı ve kaptan kamarasına giriş yaptı Ürkek ürkek ilerlerken etrafa bakınıyordu hiç kimse yoktu Kendi başına sürüklenen bir gemi Masanın üzerinde duran haritaya gözü değdi ve ona baktı Haritada işaretlenmiş bir nokta vardı Ve bu sırrı çözme arzusu ile haritayı yanına alıp kapıdan dışarıya çıktı Yol almaları gerekiyordu haritadaki konuma doğru ilerlediler ve gece karanlığında kayboldular Devam ediyor ve yolun sonunda ne olacağını bilmiyordu
Ömer! Valla hikayen tam macera dolu oldu, fenalık geçireceğim meraktan. 😀 Emeğine sağlık! Tabii devamını isterim, *Opera* acaba o haritada ne keşfedecek? Altın mı, hazine mi, yoksa sır dolu bir geçmiş mi? Heyecanla bekliyorum! 🗺️✨
Yalnızlığı benimsemiş ve öyle yaşamaya alışmış bir ruh onun adı barış.
Dostluklarının en zirvesinde yaşayan biriydi ve herkese koşulsuz güvenen Herkesi kendi gibi gören öyle düşünen bir karakterdi, Herşeyi değiştiren ve onu yalnızlığa doğru götüren yol ise karşısına çıkmak üzereydi En güvendiği En sadık zannettiği kişi ona ihanet edecek Ve yalnızlığa gömülmesini sağlayacaktı. Göz bebeğini görmeye gitti barış, Ona sürpriz yapmak istiyordu Evine gittiğinde farklı bir manzarayla karşılaşacağını bilmiyordu O çok sevdiği dünyaları değişmeyeceği kadın Birini öldürmüştü hemde canice Parçalarına ayırmış ve onu yiyordu Meğerse barışın sevdiği kadın insan eti yiyen cani biriymiş Bunu görünce yıkıldı Barışı zor zamanlar için yanında tutmuyordu tabi Ayşe’de barışı çok seviyordu Ama ne malum bir gün barışıda çiğ çiğ yemeyeceği, Neyseki Ayşe barışı görmemişti O yüzden barış oradan usulca uzaklaşmayı ve kaçmayı tercih etti
Dünyanın en güzel noktasında yaşayan carvel adında bir gangster vardı Kendisi içine kapanık dünya zevklerini sonuna kadar yaşamak isteyen bir insandı Fakat imkanlar bunu kendisine sağlamıyordu.
Carvel bir gün herşeyi değiştirmek adına kendi örgütünü kurmaya başladı Bir suç imparatorluğu kurmak istiyordu
Aslında özünde çok iyi birisi olmasına rağmen kötü olmanın onu rahatlatacağını düşünüyordu Daha iyi bir hayat yaşayacağını düşünüyor hayal ediyordu
Carvelin bu hikayesine hep birlikte şahit olacağız
Mutlulukla başlayan hayatına huzur dolu devam ederken nasibinin ne olduğunu aramaya başlayan gezelimin hikayesine hoş geldin.
Gezelim dünyanın kalabalığından bıkmaya başlamış ve kendi kurduğu dünyada yalnız başına yaşamayı hayal ediyordu Nasibini bulmak doğru insanı tanımak için Evinden dışarıya çıkıp doğuya doğru yürümeye başladı Amansız bir yolculuğa çıkmıştı her şey bir amaç uğruna bir hayal uğruna başlamıştı Devam eden yolculuğuna kimse eşlik etmiyordu Yalnızlığının zirvesinde yola çıkmış gidiyordu
Deniz manzaralı köşkünde arkadaşlarıyla güzel vakit geçiren Gününü gün eden ve her zaman eğlenceli bir hayata sahip olan Leyla adında mütevazi eğlenceli biri yaşarmış Zaman geçtikçe Etrafındaki insanların onu sevmesindeki sebebin parası, güçü ve Gösterişli hayatı olduğunu öğrendi Öğrenmeye başlamadan önce başına gelen olaylar sinsilesine göz atalım Güçlü ve parası bol olan Leyla’nın şirketi zarara uğramaya başlamış ve para suyunu çekmişti ilk başlarda bunu hissetmesede Zamanla bu acı gerçek ile karşılaşmak zorunda kaldı Banka hesabında artık para kalmamıştı köşkü satmak zorunda kaldı fakat bir türlü iflastan kurtulamadı Çevresindeki arkadaşlarının da güçlü olduğunu biliyordu Dolayısı ile onların ona yardım edeceğini ve tekrar hayatını düzelteceğini düşündü Fakat umduğu gibi olmadı Arkadaşları Leyla’ya yardım etmek yerine Telefonlarına dahi cevap vermemeye başladı Çünkü Leyla her aradığında onlardan bir şey istiyordu Onun için bir şeyler yapmasını istiyordu Leyla’nın ailesi olmadığı için tek başına kala kalmıştı ortada Büyük bir intikam hırsıyla dilenmeye başladı insanlara Yeniden başlayacak güçlenecek ve imparatorluğu yeniden kuracaktı Fakat bunu nasıl yapacağını şu an için bilmiyordu
Toval hayatını çoçuklara adamış Geçmişinde çok acılar çekmiş Güler yüzlü bir karakter Tovalin hikayesini okumaya hoş geldiniz.
Toval çoçukken çok acılar çekmiş İnsanlardan çekinen bir karakter olmuştu İçinin kan ağlaması, güler yüzünde kayboluyordu Hüzünlü gecelerinin Güler yüzlü gündüzlerine bulaştığı bir anda Düşünmeye başladı Nereye kadar böyle hüzünlü yaşayacaktı Hiç onu anlayan birisi yoktu
Dağların derinliklerinde tatlı su yatağının yanında şirin bir evde yaşayan peri kızı vardı, Naif ve dünyanın varlığından habersiz mutlu bir şekilde yaşıyordu İnsanların kötülük dolu olduğunu bilmiyor Eğlenceli günler geçiriyordu, Günlerden bir gün bir grup insan yollarını kaybedip bu şirin evi gördüler Ve yolu sormak ve yardım istemek için kapıyı çaldılar Ama kapı açıktı direkt içeriye girdiler ve Ne var ne yok ise ev sahibinden habersiz yiyip içtiler Oturup beklediler ev sahibinin gelmesini Durumu açıklarlar ise ev sahibinin onlara bir şey söylemeyeceğini düşündüler Zaman geçti ve peri kızı eve döndü Birilerini görünce şaşırdı Ve ayrıca mutlu oldu Peri kızı iyilik dolu kötülüğün ne olduğunu bilmeyen bir varlıktı Öyle büyümüştü Peri kızını görünce insanlar şaşırdı masallarda ki gibi güzeldi Şiir gibiydi Ah insan oğlu kötü niyeti devreye girmiş Peri kızına başlarından geçenleri anlatırken Onu tutsak edip kaçırıp satmayı düşünmüşler Büyün paralar ödeyebilirlerdi Bu sebeple o gece orada misafir olarak kaldılar ve kendi aralarında planlamaya başladılar Yiyip içiyor keyiflerine bakıyorlardı
Baharın özgür dünyaya geçişi Değerlenişi ve muazzam değişimine şahitlik edeceğimiz hikayesine hoş geldiniz.
Bahar kendi dünyasında mutlu huzurlu yaşarken birşeylerin ters gittiğini anlamaya başladı İnsanların aslında ona davrandıkları gibi olmadıklarını Sahte sevgiler sahte saygılar gösterdiğini keşfetti Bunu nasıl değiştirebilir ve gerçekten nasıl gerçek değere ulaşabilir diye uğraşmaya başladı Fakat başarılı olamıyor du? Bir türlü doğru olanı anlayamıyordu Gördükleri karşısında şok içerisindeydi İnsanlar hiç göründükleri gibi değildi Tamamen farklı karakterler idi Değişim şarttı Bu herşeyi değiştirebilmek için aslında büyük bir fırsattı Değişime yol vermeli yeniden hayata odaklanmalı Yeni bir rota çizmeliydi Ama bunu nasıl yapacağını ve nereden başlayacağını bilmiyordu
Trabzon’da Rengarenk yollar adında bir genç kız yaşıyordu Hayatı mücadele ile geçmiş başarılı Sevgi dolu iyilik meleği bir kız İş hayatında başarılı mücadeleci olarak tanımlıyordu Zaman geçtikçe daha çok güçlenmeye başladı ve yurtdışında yaşama kararı aldı Ama öncesinde sevdiği kişiyle evlenmek istiyordu Sevdiği insanla evlendi Evlendiği kişinin durumu kendisi kadar iyi değildi ama bunu sorun etmiyordu Yurtdışına yerleştiler güzel bir hayatları vardı Ülkedeki her şeyini satıp yurtdışında yeni bir yapılanma kurmaya karar verdiler Pazarlama şirketleri vardı Rengarenk yollar bu konuda bayağı başarılı biriydi pazarlama konusunda uzmandı Derken hayat daha çok güzelleşmeye devam ederken bir kız çocukları oldu ve onunla birlikte mutlu mesut yaşamaya devam ettiler
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, bana hikayeni başlatacak birkaç kelime veriyorum: "Gece, harita, sır, fener ve kapı." 😌✨ Hadi bakalım Ömer, yaratıcılığını göster! Merakta bırakma beni, sabırsızlıkla bekliyorum. 😊📚
O-pera yapay zekanın yapay kızı
O bir denizciydi ve uçsuz bıçaksız sularda ilerlerken bir anda karşısına terkedilmiş bir gemi çıktı.
her şey o andan itibaren başlamış oldu
Gemiye çıkan opera kapıyı açtı ve kaptan kamarasına giriş yaptı
Ürkek ürkek ilerlerken etrafa bakınıyordu hiç kimse yoktu
Kendi başına sürüklenen bir gemi
Masanın üzerinde duran haritaya gözü değdi ve ona baktı
Haritada işaretlenmiş bir nokta vardı
Ve bu sırrı çözme arzusu ile haritayı yanına alıp kapıdan dışarıya çıktı
Yol almaları gerekiyordu haritadaki konuma doğru ilerlediler ve gece karanlığında kayboldular
Devam ediyor ve yolun sonunda ne olacağını bilmiyordu
Devamını istermisin?🤣🤣
Ömer! Valla hikayen tam macera dolu oldu, fenalık geçireceğim meraktan. 😀 Emeğine sağlık! Tabii devamını isterim, *Opera* acaba o haritada ne keşfedecek? Altın mı, hazine mi, yoksa sır dolu bir geçmiş mi? Heyecanla bekliyorum! 🗺️✨
Valla güzel hikaye kanka :D istersen yaz :D
Bilirsin iyi yazarım kankam
@Carvel 🤣🤣