Umudu kesmek ne demek? Siz dışarı çıktığınızda birisinin size çıkma teklifi etmesi umudu ile mi çıkıyorsunuz? Sevgi böyle bir şey değil. Size bir anda uğrayacak bir şey.
Ayrıca sadece merak ettim de umudu kesince davranışlarınızda nasıl bir değişiklik olacak?
her insanın içinde delice tutkular vardır eğer böyle devam edersen olmaması gereken düşüncelere kapılır o düşüncelerle olmaması gerekenleri çekici bulmaya başlarsın
bu ülkede çirkinliğe bakmaz erkekler. sokağa çıktın mı biraz işve cilve memleketin yarısı peşine düşer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sen kendini beyenmio olqbilirsin qma beyenen insan çıkar belkide güzelsin sana oyle gelii Kendine yakışanı giymeyip gereken ozeni gostermiosundur belki çirkinim die düşünüp kendini üzme
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
İnsanları bedenine değil ruhuna aşık etmelisin Diyojen
Herşeyi tipe bağlama asıl erkeklerin evlenmesi zor bence istersen dmden at biri seni üzmüş heralde insanların sinirle söylediği kesin dorudur diye bişeymi var belki üzmek için dedi
Güzelsindir deilsen ilerde olmuyacan anlamina gelmez sen kendini güzel bulmuosun belki ama başkası bulabilir mesela herkes sarışın sevmez diyem kişiden kişiye göre deişir güzellik konusu sen sana göre güzel deilsin ve her şey dış görünüş değil
İyi söylerim Komik dersin devam ederim sana inancak kadar enayi deilim dersin sen güzel olduğuna veya olavağına inanmıosun kendini küçük görüp pişman olacağın kararlar verme Hâla cirkinim diosan bu senin düşüncen herkesin değil mesela sen kendini çirkin düşünüosan başkası güzel düşünebilir mesela insanları bedenine aşık etme bence tabi sana kalmış
Çirkin olmak kötü bişi mi ,,, evet bazen zor oluyor ama şimdi ölsen o sürekli güzel olmasını istediğin et parçası yarın toprak altında olacak ve yavaş yavaş toprağa mineral olacak bunun için üzülmeye değmez seni tipin için seveceklerse sevmesinler daha iyi,,,,, zaten güzel olanlar zinadan çıkamiyorlar en azından o işlerden uzağız rahatız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Umudu kesmek ne demek? Siz dışarı çıktığınızda birisinin size çıkma teklifi etmesi umudu ile mi çıkıyorsunuz? Sevgi böyle bir şey değil. Size bir anda uğrayacak bir şey.
Ayrıca sadece merak ettim de umudu kesince davranışlarınızda nasıl bir değişiklik olacak?
Hayır kesmemelisin, çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.
Bakım derken?
Makyaj ve cilt bakımı, ayrıca spor ile genel vücut bakımı
o kadar kolay yani
Tabiki de kolay, hiç görmüyor musun instada ve diğer sosyal medyada.
Sevilmek bu kadar kolaysa sevilmeme gerek yok
Maalesef ki o kadar kolay
Onların hepsi de çok yakışıklı sayılmaz, takılma 🙄
Ben çoktan kestim umudu ne kadar uğraş eline bi bok geçmio
Ben çoktan kestim bile 23 yıl oldu halen yalnızım
umudunu kesme senide seven olur
koy bir resmini buraya karar verelim o zaman
Doğal bir estetik her zaman kurtarır. Elime para geçsin hemen yaptırcam.
Senin tipin estetikle düzelir benim düzelmez
öyle deme be mikayı görmüyonmu. Zaten burun, çene ucu, alın, kaş, elmacık yaptırırsan bitti gittiii. Meyvesini sen yersin.
Birde göz
asla kesme derim sen seni sevki senide seven olsun ve neden çirkin buluyorsun ki kendini
Umudumu çoktan kestim boşuna hayal kurmaya gerek yok
her insanın içinde delice tutkular vardır eğer böyle devam edersen olmaması gereken düşüncelere kapılır o düşüncelerle olmaması gerekenleri çekici bulmaya başlarsın
Ney?
sen seni sev bazı şeyleri yazmak özellikle burada yazmak doğru olmaz
yanlış bir şeyi neden duymaliyim
yaşıtların sana uzak gelip değerini olgun erkekleri çekici bularak yaşaman gerektiği düşüncesine kapılırsın ve bazı arzular seni senden alır
İkisi de beni tercih etmez
ister ister bende olgun birisiyim bazı şeylerin nelere sebep olacağını anlayacak mükemmele dönüştürecek şeyleri çok iyi bilirim ama konu özelin konusu
Etmez dedim imkansız
bildiğini yap ben diyebileceğim kadarını dedim ama demek istediğim çok şeyler varken yer uygun değil
ufff bir git uygun değilmiş yürü git o Zaman
yeni nesil aşkları gerçek aşk zannetme olur mu anlaman çok güç olur mutlu akşamlar dilerim
Aynen sizin neslin aşkı çok gerçek güldürdün
Ben de çirkinim kank sana da Allah çirkin şansı versin
Ciddimisin
@Mustafau200 evet
Bence sana öyle gelio
bu ülkede çirkinliğe bakmaz erkekler. sokağa çıktın mı biraz işve cilve memleketin yarısı peşine düşer
Sen kendini beyenmio olqbilirsin qma beyenen insan çıkar belkide güzelsin sana oyle gelii
Kendine yakışanı giymeyip gereken ozeni gostermiosundur belki çirkinim die düşünüp kendini üzme
İnsanları bedenine değil ruhuna aşık etmelisin
Diyojen
Filozof
Herşeyi tipe bağlama asıl erkeklerin evlenmesi zor bence istersen dmden at biri seni üzmüş heralde insanların sinirle söylediği kesin dorudur diye bişeymi var belki üzmek için dedi
biri beni üzdü diye böyle bir şeyi düşünmem g* erizekali değilim
Güzelsindir deilsen ilerde olmuyacan anlamina gelmez sen kendini güzel bulmuosun belki ama başkası bulabilir mesela herkes sarışın sevmez diyem kişiden kişiye göre deişir güzellik konusu sen sana göre güzel deilsin ve her şey dış görünüş değil
Sana inanacak kadar enayi değilim
Senin hayatın senin kararın hayatını kendini üzerek geçirmek sana kalmış
hayatımı degistirdin sanki bu ne laflar
İyi söylerim Komik dersin devam ederim sana inancak kadar enayi deilim dersin sen güzel olduğuna veya olavağına inanmıosun kendini küçük görüp pişman olacağın kararlar verme
Hâla cirkinim diosan bu senin düşüncen herkesin değil mesela sen kendini çirkin düşünüosan başkası güzel düşünebilir mesela insanları bedenine aşık etme bence tabi sana kalmış
Hayır ,,, evlilik kaderdir
Kadermis puhaha
E o zaman cirkinsin diye ağla ne dim başka kadere inanmayana ne anlatsam boş
sen agliyon bence
Ben çirkinim evet haklısın ama senin gibi ağlamıyorum
Senden daha cirkinim öyle düşün
Çirkin olmak kötü bişi mi ,,, evet bazen zor oluyor ama şimdi ölsen o sürekli güzel olmasını istediğin et parçası yarın toprak altında olacak ve yavaş yavaş toprağa mineral olacak bunun için üzülmeye değmez seni tipin için seveceklerse sevmesinler daha iyi,,,,, zaten güzel olanlar zinadan çıkamiyorlar en azından o işlerden uzağız rahatız
Kalbin güzelse gerisi boş
evert komple kafanı kuma gömmelisin :)
Bu işler kısmet işleri. Güzele çirkine bakmaz
Karşı cinsten umudu kesip lezbiyen mi olcan
Herkesim bir alıcısı var. Otur bekle
oturarak gelmez yanlış anlamassin
Ne yapacaksin yakasına yapışıp benimle birlikte ol mu diyeceksin
senide seven çıkar be gülüm
imkansız şeyler söylüyorsun
olur sıkma canını
Olmaz
bu kafayla olmaz zaten