Aşk İlişkileri Buradaki 35 ve üstü kişiler ya evli ya ayrılmış mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu yaş olanlar gerçeği yazsın bari bu sefer sıkmayın kafadan...😉 Güncellemeler+1 yıl Öyle mi sizce de? Buradaki 35 ve üstü kişiler ya evli ya ayrılmış mı? Cevapla Ayrılık Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ben daha 32 yım evlenmedim vede boşanmadim daha gerçi üç yilim daha var ☺️😇😇 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Buradaki 35 ve üstü kişiler ya evli ya da Abazalıktan ölmek üzere 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bekarım hiç evlenmedim sadece takılıyorum burada 1 0 Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Olmaya bilir neden böyle düşündün ki 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru mu diye işte, soruyoruz bakalım Yorumla Selin0788 +1 yıl Hepsi değildir tabi Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 22 yaşındayım olur mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cıkkksss Yorumla volralder +1 yıl Üzdü gidiyore Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben evli değilim evlenmedim ama öyle olanlar vardır. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye evlenmedin? Yorumla Drakula3584 +1 yıl Kısmet olmadı. Yorumla Soran +1 yıl Bu klasik. Gerçeği yaz, tip mi çok sıkıntılı ya da alan mi olmadı nedir yani? Yorumla Drakula3584 +1 yıl Karşıma çıkanlar yalan oldu. Yorumla Soran +1 yıl Boş yere olmaz mı, vardır gerçek sebebi Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl ne evli ne de ayrılmışım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nesin peki😀 Yorumla Highline +1 yıl kıdemli bekar 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Müzmin bekarı kıdemli yaptın demek Yorumla Highline +1 yıl yakında genel kurmay bekarları başkanı olacam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evliyim evlilik sayılırsa. Ya sen? 1 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Niye sayılmıyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adı evlilik sadece o kadarı kaldı Yorumla Soran +1 yıl Aldatma var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok özel olmadı mı?🙂 Yorumla Soran +1 yıl Sadece adı kaldıysa akla gelen bu oldu sorry Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sorun değil topluma açık bir alanda sormak yerine özel sormak daha iyi olabilirdi anlamında özel dedim🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırdım mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevindim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya cevap istersen özelden verebilirim😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi dediğin ne? Yorumla Soran +1 yıl Güncel ve soruyu birleştir 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄😄 Evliyim diye yeniden cevap vereyim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bunu ilk yorumda yazmıştın🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişik bişey mi yazaydım. O günden bu güne boşanmış olsam olurdu.😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada gizliden çıkmamı ister misin? Belki yazmak gelir içinden Yorumla Soran +1 yıl Hayır iki günde zaten bitti desen de inanmam ama neden bu kadar yazmamı istiyorsun😅 çık o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım o zaman Yorumla Soran +1 yıl İlla yazacağım demedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki. Çık deyince yazacak sandım çok pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bu kadar yazmamı istiyorsun çık o zaman cümlesi başka nasıl anlaşılabilirdi bilmiyorum artık Yorumla
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çoğunluğu evli 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi doğrudur Yorumla imbroz +1 yıl 35 yaş üstü Çoğunluk evli evli Yorumla Soran +1 yıl Sende mi Yorumla imbroz +1 yıl Yatak hayatları berbat ve arayış içinde çoğunluk Yorumla Soran +1 yıl Sende durum nedir? Yorumla imbroz +1 yıl Çok farklı değil 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmak varken neden arayış? Yorumla imbroz +1 yıl Herkesin bir hikayesi vardır.Herkesin hikayeside farklıdır Yorumla imbroz +1 yıl Burada taslanmak istemem.İlla taslayacaksaniz. ilk taşı günahsız olanlar atsın Yorumla
nabercanlar1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çoğu öyle gibi peki ya senin yaşın doğru mu 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru, seninki doğru mu Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Evet doğru Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Peki sen evli misin yoksa boşandın mı Yorumla Soran +1 yıl Yorum yok Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Niye 😅 Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Yoksa sende mi bekarsın Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 35 üstü Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Hmm Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Sohbet etmek ister misin Yorumla Soran +1 yıl Ettik yeterli Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Neden bu kadar sertsin ya Yorumla Soran +1 yıl Değilim gerek yok sadece Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Maksat zaman geçirmekdi Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla nabercanlar1234 +1 yıl Öyle işte Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Evliyim ben 1 0 Yorumla
birbilen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl 33 bekarım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Besbekar mı 😅 Yorumla birbilen1 +1 yıl Evet Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evliyim sakıncası varmıydı 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşanık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kart zamparalar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübe mi konuştu😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka mk Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim mk. Yoksa niye böyle yazasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana genç gelmiyorlar canm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben daha 32 yım evlenmedim vede boşanmadim daha gerçi üç yilim daha var ☺️😇😇
Buradaki 35 ve üstü kişiler ya evli ya da Abazalıktan ölmek üzere
Bekarım hiç evlenmedim sadece takılıyorum burada
Olmaya bilir neden böyle düşündün ki
Doğru mu diye işte, soruyoruz bakalım
Hepsi değildir tabi
22 yaşındayım olur mu
Cıkkksss
Üzdü gidiyore
Ben evli değilim evlenmedim ama öyle olanlar vardır.
Niye evlenmedin?
Kısmet olmadı.
Bu klasik. Gerçeği yaz, tip mi çok sıkıntılı ya da alan mi olmadı nedir yani?
Karşıma çıkanlar yalan oldu.
Boş yere olmaz mı, vardır gerçek sebebi
ne evli ne de ayrılmışım
Nesin peki😀
kıdemli bekar 🤣
Müzmin bekarı kıdemli yaptın demek
yakında genel kurmay bekarları başkanı olacam
Evet boşanmış biriyim
Evliyim evlilik sayılırsa. Ya sen?
?
Niye sayılmıyor?
Adı evlilik sadece o kadarı kaldı
Aldatma var mı?
Çok özel olmadı mı?🙂
Sadece adı kaldıysa akla gelen bu oldu sorry
Hayır sorun değil topluma açık bir alanda sormak yerine özel sormak daha iyi olabilirdi anlamında özel dedim🙂
Kırdım mı?
Hayır tabiki
Sevindim 😊
Soruya cevap istersen özelden verebilirim😊
Öyle mi dediğin ne?
Güncel ve soruyu birleştir 😅
😄😄😄 Evliyim diye yeniden cevap vereyim o zaman
Bunu ilk yorumda yazmıştın🙄
Değişik bişey mi yazaydım. O günden bu güne boşanmış olsam olurdu.😄😄😄
Bu arada gizliden çıkmamı ister misin? Belki yazmak gelir içinden
Hayır iki günde zaten bitti desen de inanmam ama neden bu kadar yazmamı istiyorsun😅 çık o zaman
orada mısın
Evet
Çıktım o zaman
İlla yazacağım demedim
Peki. Çık deyince yazacak sandım çok pardon
Neden bu kadar yazmamı istiyorsun çık o zaman cümlesi başka nasıl anlaşılabilirdi bilmiyorum artık
Çoğunluğu evli
Değil mi doğrudur
35 yaş üstü Çoğunluk evli evli
Sende mi
Yatak hayatları berbat ve arayış içinde çoğunluk
Sende durum nedir?
Çok farklı değil 😂😂
Ayrılmak varken neden arayış?
Herkesin bir hikayesi vardır.
Herkesin hikayeside farklıdır
Burada taslanmak istemem.
İlla taslayacaksaniz. ilk taşı günahsız olanlar atsın