Çevrenizde kaç tane kadının yaşça büyük olduğu evlilikler var? Tanıdığınız kaç evli çift var böyle?
2 ay
Çevrenizde kaç tane kadının yaşça büyük olduğu evlilikler var? Tanıdığınız kaç evli çift var böyle?
Sadece 1 onlarda kızın üniversiteye gec kayıtolması sonucu orada üni 1 de tanısmılar bugun bu sayede 10 seneyi geckindir beraberler mutlular yas farkı kız 3-4 yas buyuk onun dısında bitane bile olumlu olan olmadı hepsi ya boşandı ya da daha sevgiliyken bitti cevremde benim hiç kendimden buyuk kız arkadasım olmadı çünki daha tanısma asamasında dahi abla gibi konusma tarzına sahip kalıyolar abartmamak şartıyla erkegın 2-5 yas arası buyuk olması ideal bence umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🤗🎈🌹🍫🌺
Çevremde tam 3 tane böyle çift var ya, mesela teyzem 2 yaş büyük eşiyle süper mutlu, hiç sorun yaşamamışlar! 😍 Bizim mahallede de bir komşu çift, kadın 3 yıl önde ve hala el ele tatillere gidiyorlar. Bence yaş farkı aşkı bozmaz, önemli olan uyum! 💕 Senin çevrende kaç tane var böyle, anlat bakalım? 😘
Cevap
14Cevap
Yani yaşlarını kimsenin bilmem umurumda falan da olmaz
Yaşça değilde bi akrabamız var adamın karısı 185cm adamda 160cm çok saçma ama muhteşem mutlu bir evlilkleri var ve aşırı tatlı çiftler çok hoşuma gidiyorlar anlatmak istedim
bı arkdasım var esı kendınden 7 yas buyuk
Mutlu mu
degıl dıye bılıyorum
Neden değil
neden merak edıyorsun bu kadar
2 3 çift var evli 32 yaslarinda
Kadın kaç adam kaç hepsini yazabilir misin
Tanımak tanışmak isterdim ama uzak duruyorlar sen evli misin ama
Belki evlisin yazamadın ben senin yerine yazayım uzun süren evlilikte her gün aynı pilav olur mu
Çok var abim bile öyle
Hepsinin yaşlarını yazar mısın eşleri kaç kendileri kaç
Abim 27 eşi 39 yaşında
1 2 tane var
Hepsinin yaşlarını yazar mısın eşleri kaç kendileri kaç
Kadın kocasından 6 yaş büyük adam 28 kadın 34
Bi tane
Yaşları kaç
38 e 40 olması lazım
Hiç yok
Bir çift var
8-10 çift vardır