Günaydın KS ahalisi 🙂 En değer verdiğimiz insanlardan biri hayatımızdan çıkınca haliyle durumu kabullenmek de zor oluyor. Özlemek, merak etmek pek tabii ama stalklamak normal bir durum mu yoksa psikolojik bir rahatsızlık mı?
Eski Sevgiliyi Stalklamak Normal mi Yoksa Bir Psikolojik Rahatsızlık Göstergesi mi?
Ortalama bir insan ömrü 60 70 seneyken neden dakikalarınız saatlerinizi size hiçbir şey katmayacak bir işle harcayasınız? Olay başka yerlere kaymadan kesiyorum. Sonuç olarak yapmayın arkadaşlar, çılgın mısınız?😂
Eski sevgiliyi stalklamak tamamen takıntı göstergesidir. insan hala unutamadığını ya da sevdiğini gösterebilir. bazen saplantılı bir durum olduğu gibi kişinin hala bir şeyleri kendi içinde bitiremediğini ya da kendisine söyleyemediğini de gösterir. ve insan stalklamaktan kendini alı koyamaz mutlaka onu düşünmeye devam eder yaptığı her hareketi kendine bağlar. çünkü bu kadar fazla düşünmek sinire ya da strese neden olur. genelde bunu terk edilen ya da aldatılan kişiler daha sık yapıyor maalesef. tamamen hastalık diyebiliriz çünkü insan geçmişi geçmişte bırakmalı diye düşünüyorum
Bence psikolojik bir rahatsızlık. Bunun çok sevmiş olmakla ya da aşık olmakla unutamamakla alakası yok. Şahsi fikrim salantılı hale gelmiş kişilik bozukluğudur.
Bu zamana kadar hiçbir eski sevgilimiz stalklamadım stalklayacağımı da zannetmiyorum ben biraz ilişkiyi ya da bu stalklama bakma Her neyse bunu ilişkinin içerisinde yapmayı doğru buluyorum bir şeyler bitmişken daha fazla uzatmaya gerek yok bana göre bana pek normalde gelmiyor psikolojik rahatsızlık demek çok ağır olur ama pek normal değil Eğer bir isteğim varsa açık açık yazarım ararım ona karşı söylerim Onun dışında öyle bir şeylerine bakayım edeyim bana saçma geliyor amaçsız zaten bakınca ne olacak ki bunun bana faydası ne olacak
Mutluysa üzülüyorlar, mutsuzsa keyifleniyorlar. bir insanın artık seninle alakası kalmadıysa kesin mutsuz olsun zaten. nasıl bir narsistliktir bu ya Rabbim.😂