Sevgilimle aramda 20 yaş var, normalde çok enerjik ve mutluyuz ama 2 gündür ilgisiz. Ayrılmalı mıyım?

Sevgilimle aramızda 20 yaş var ben 23 o 43 eşiyle ayrılalı 4 yıl olmuş 2 tane çocuğu var ama uzaktalar bizi ilerde rahatsız edemez 2 buçuk aydır beraberiz aslında yan yanayken enerjimiz her şey harika mutluyum sevmeye de basladım seviyorum ama Bikaç gündür değişik soğuk Antalya’ya sürekli gidip geliyo iş icin dünden beri soğuk yapıyo bende dedim ki ne oluyo oda hayatım vallahi yoğunum dedi ama bu bi sebep olamaz geceleri de yazmıyo hayatında biri olduğunu düşünmüyorum telefonu şifresine kadar herşeyi bende evine kadar girip çıkıyorum evlilik düşünüyoruz ama bu soğuk hareketlerine gelemiyorum dün üstüne yüklendim biraz oda basladı cocuk hareketlerinden vazgeç bir de ben bipolar hastasıyım bazen karşımdaki insanın fazlasıyla kalbini kırabiliyorum farkında olmadan bilmiyorum sizce ayrılmalıyım geceden beri tek mesaj yok en son bağırdı biri yok hayatım da işlerim yoğun ben patronum diye napsam sizce çok seviyorum yan yanayken de gerçekten mutluyuz gülüyoruz saatlerce konuşuyoruz?

Sevgilimle aramda 20 yaş var, normalde çok enerjik ve mutluyuz ama 2 gündür ilgisiz. Ayrılmalı mıyım?