Aşk İlişkileri Duygusal olarak bir şey hissetmiyorum diyen kadına ne denir nasıl davranılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım senden duygusal olarak bir şey hissedemiyorum dedi ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel… Duygusal olarak bir şey hissetmiyorum diyen kadına ne denir nasıl davranılır? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dahacokcalismamlazim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Santraç getireyim hem oynayalım hem mantığımızı konuşturalım ne dersin diyebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Manyak gibi bir şey ilk başlarda çok iyi gidiyordu sonra böyle olmaya başladı anlam veremedim Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Ayrılman gerekiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünmeye başladım bunu söyledikten sonra bi soğuma oldu Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Umursamaz davran ve biraz sert 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şuanda öyle yapıyorum bi kaç gün içinde de eğer sevmiyorsan arkadaş kalalım diyicem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Santraç getireyim hem oynayalım hem mantığımızı konuşturalım ne dersin diyebilirsin
Manyak gibi bir şey ilk başlarda çok iyi gidiyordu sonra böyle olmaya başladı anlam veremedim
Ayrılman gerekiyor.
Bende öyle düşünmeye başladım bunu söyledikten sonra bi soğuma oldu
Umursamaz davran ve biraz sert
Şuanda öyle yapıyorum bi kaç gün içinde de eğer sevmiyorsan arkadaş kalalım diyicem