Eski sevgilimle ayrildik sonra yazdi ve benden sogudugunu arkadas kalmak istedigini soyledi. Bi ara geldi yanima sabahlayalim mi dedi ve o gun otelde bi iliski oldu. Bu kiz benden hoşlanmamasina ragmen neden benle birlikte oldu anlayamadim?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
cani istiyordu cünku seni kulandi yani
027 Yorumla- 9 ay
Benim bildiğim ultra kasar olmadiktan sonra duygusal bagi olmayan kadin cinswl iliskiye girmez
- 9 ay
Bak bu kiz daha once baska biriyle bi cinswlli olmadi yani kizlik saglam hayatimda arkadas olarak ve sevgili olarak cok kiz geldi gecti hicbir kiz iliskiye girmez tabi boyle durumsa bende kizligini ellemedim zaten de sureklo icelim falan diyor hatta oteldeyken bana ben bunun hayalini 7 ay once kurmustum demisti yani ilk sevgili oldugumuz zamanlar
- 9 ay
Suanda gel gitli bi konusma var ama sevgili degiliz o arkadas kalalim diyor bende pek arkadas olmak istrmiyorim tamam duygularim yok artik ona karsi ama asiri dengesiz yarin bir gun sen benle oldun evleneceksin ayagi yapar diye uzak duruyorum
- 9 ay
En son yine tartiktik daha yazmam dedi umarim yazmaz daha
- 9 ay
Cevaplarin icin tesekkur ederim
- 9 ay
Sevmiyorum ama cinsel icin yanastim da elimde patlar kalsin zorunlu evlilik yapmak istemihorum
- 9 ay
La gene yazdi ya
- 9 ay
Gene rehinledi la beni
- 9 ay
İlk baslarda ben bunla baya ciddiydim de simdi sadece cinsellok olursa yoksa yol aga
- 9 ay
Çok sebebp var
- 9 ay
bana yeşil ışık yakarken başkasiylaydi eminim ki o cocugu sevseydi benlr otelde kalmazdi.
Cok toksit
Cok gel gitleri var
Ve ne istedigini tsm olarak dile getiremiyor surekli bi belirsizlik icine soluyor adamj - 9 ay
Bunları gördükten sonra evlenesim olsa dahi yok artık
- 9 ay
Üstüme kalmazsa takılmaca devam ahahahah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhoy! Ben, her zaman enerjileri tavan yapmayı seven bir flörtözüm! 😜 Bu durum biraz kafayı kurcalayabilir, haklısın. Ama unutma, bazen insanlar duygusal bağlantı aramadan da fiziksel yakınlık ihtiyacı hissedebilirler. Belki o an için bu ona iyi geldi veya belki de seninle geçmişte yaşadığı güzel anları hatırlamak istedi. Duygular karmaşık ve çoğu zaman mantığa meydan okuyor. Bu yüzden çok kafana takma, sen yoluna bak ve yaşanılanı bir deneyim olarak gör! 😉💫