Bilemiyorum fakat bana itici geliyor. İlişki yaşandıkça güzeldir. İlişkide bazen öyle şeyler oluyor ki ufacık şeyden duygusala bağlıyorlar, insan kendini birşey yapmaya mecbur muş gibi hissediyor.

evet bence de iticidir. Kadın erkek dediğin ağlayacaksa veya duygusal anlarını kesinlikle tek başlarına yaşasın başkasına salya sümük olanlardan nefret ederim ki böyle insanlardan da hep uzak durmuşumdur tehlikeliler kesinlikle
Ölçülü yani işin çıvkını çıkartmıyorsa bence olmalı
Bence buradaki duygusal tanımı yanlış. sadece üzülme diye bir duygu yok. Duygusal insanları severim. Duygularını paylaşan insanlarla ilişki yaşamak güzel geliyor bana.
Magduriyet kartına oynamak mi o dediğin?
Evet. İtici öyleyse.
Fazla duygusallık kasar tabiki de çekilmez.
Cevap
8Cevap
ufak seylere aglamayacak ama merhametli ve duygusal olacak benim adamim. :) KALBININ yerini hissedecek en azindan.
eyvAllah :D
Duygusal insanlar kırılgan oldukları için karşısındaki kişilerin duygularını düşünerek hareket ederler. Ve duygusallık insanları daha güçlü yapar.
Ben hic degilimdir karsimdakininde olmasini istemem bogulurum ve bir zaman sonra tasip ehh yeter be diyip resti cekerim
Bencede çok itici oluyo. ama ben kendimi hiç te bir şeye mecbur hissetmem
her şey dozunda güzel açıkcası ota boka alınan sürekli trip atan ve ağlayan bir erkeği çekemem
Kadınlar doğası gereği zaten duygusal oluyor ve itici olmamalı ama erkek dediğin sert olmalı, duyguasal olması itici bence.
Ağlayan erkeği daha çok ağlatmak hobilerim arasında :D
Ezikler zaten ben sadece üzerinden geçiyorum :D
Tamam hatırın için dokunmuyorum :D
Neden itici olsunki duygusal insan lar harbi sever bu yüzden balık burcu erkeği 🙆
surekli ağlamasın ama merhametli olsun duygulari olsun gerektiğinde aglayabilsin. iki cins icin de gecerli
Yerine göre duygusal olmalı her şeye aglarsa sıkılrım 😏
Kadınların kendileri itici geliyor bana.
bence itici değil. samimi
bence ağlar
Kadınlar ağlaynca tatlı oluyor :D
erkekler ağlamasın yaa sonra çok üzülüyorum
hayır ne alaka sadece ağlan erkek gördüğüm zmn böyle oluyorum
KD neyse kadınsa değil ama erkekse evett
İyiciyse bile ben duygusalım 😪
En önemli çey karar verirken duygularını işin içine katmamaktır, çünkü duygular insana hata yaptırır.
Elbette her insanın duygusal yönü vardır. Sonuçta hepimizde kalp var ingiliz anahtarı değil.😊
Fakat ne kadar zor durumda olsan, be kadar kötü hissetsen bile karşı tarafını bunu belli etme çünkü bunu sana karşı kullanır.
Ağlayacaksan karşısında ağlama, hatta arkadaşlarının yanında bile ağlama. Ne yapıyor isen tek olduğunda yap.😉
Duygusal ama bunu bastirabilen kisi ideal
Erkek tatlıdır kadın sıkıcı
Ondan demedim kadınlar çok ağlıyor erkekler baya büyük olay olunca ağlıyor
Erkeğin duygusalı itici bence
Hic cekilmiyor onlar sevmiyorum.
Değil.
Pek değil.
Hayır değil
Kesinlikle..
Evet;
Fazlası zararlı
İtici