Aşk İlişkileri Sevgiliniz için ailenizden ve arkadaş çevrenizden vazgeçer misiniz? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insan aileniz ile anlaşamıyor aynı zamanda arkadaş çevreni de bırak sadece beni gör diyor sevgiliniz için bunu yapar mısınız?#Demir666 Sevgiliniz için ailenizden ve arkadaş çevrenizden vazgeçer misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Büyük konuşmamak lazım.. yoksa yaşamadan öpmüyorsun. Sevdiği için ailesini silenler ileride mutlaka pişman olur!Sevgili/ eş gider amaa ailen asla seni bırakmaz, menfaatsiz sever her zaman 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Seni taktir ediyorum her ne kadar kötü olsa bile ailen o senin benim seveceğim kadında ilk arayacağım özellik ailesine saygılı olması Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgilim için kimseden vazgeçmem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet vaz geçerim 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Sonsuza kadar sevebilcek birisiyse evet. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Duruma göre değişir. 1 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır yapmam 1 1 Yorumla 126Pınar +1 yıl Bana ne anlaşmanın bi yolunu bulsunlar. Yorumla
En İyi Cevaplar