Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar, cocuga yazdim. biraz mesajlastik. neler yapiyorsun filan sordu bana... neyse bende bulusalim mi filan dedim. O da bana bir gün sonra cevap verdi. su an cok yogunmus ama sene basinda bulusabiliriz dedi. sevinirmis bulusmamiza.. sizce gercekten dogru mu? bende gec mi cevap vermeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Donmesede sıkma tatlı canını boş ver
Ama inşallah yazar diyelim
İnşallah yazar ama sen kendini kötüye hazırla iyisi olursa daha mutlu olursun kötüye hazirlarsan en azından hazırlıksız yakalanmazsin 😅
Evet haklısın.. zaten artık sadece beklemek gerekiyor.. whatsapp duruma bir şey koyunca hemen bakıyor ama bu pek bir şey ifade etmiyor sanırım
Duruma bakicak kadar vakti varsa mesaj da atabilir
Hmm oda doğru ama o olay onu soğutmuş olabilir belki en başından ciddi ilişki istemiyordu
Olay neydi ki
Sevgilisi olduğunu sanıyordum. Yani ortak arkadaşlardan öyle çıktı ortaya ama yanlış anlaşılma oldu ve sevgilisi yokmuş. Kendisine söyledim seninle görüşemem. Sevgilin olduğunu öğrendim filan. Birde bunun üzerine ortak arkadaş çocuğa sordu sevgilin yokumuydı diye senin. Tabi ben zor durumda kalmış oldum. Sonrada buluşmayı iptal etti
Sevgilisi yokmuş. Çoktan ayrılmışlar zaten
burada senin bı hatan yok çevredekilerin tamam görüşme ihtimali var ama
Nasıl yani? Çevredekiler mi onunla görüşüyor sence?
Yok o senle görüşür sana sevgilisi var diye söyleyen sonuçta çevredeki insanlar bı yanlış anlaşılma var
Aynen bende ona yazdım çevredeki insanlarla alakam olmadığını.
Benimle alakası yokmuş dedi zaten. Biraz düşünmesi gerekiyormuş. Benimle ilgili köyü enerjisi yokmuş yani hoşlanmış benden.. bakalım artık zaman ne gösterecek
Hadi bakalım hayırlısı
ben ona yazdim.. biraz mesajlastik bu günlerde. bulusalim mi dedim.. o da sene basinda bulusurz dedi. sence oyaliyor mu? cok yogunum dedi
O zaman da bı bahane bulur bak ben sana soliyim
hmmm kötü olmus... ben ne yapmam lazim simdi? mesajina gec cevap versem? ne desem?
Kovalama geç cevap ver biraz o seni kovalasin
Gatip olay be ama
ne gibi? yani istemiyor mu diyorsun? üstüne düsmemek lazim
O tuhaf olay ne onu soylemedin? Neden o oalydan sonra uzaklasti senle ilgisi ne o olayin?
sevgilisi oldugunu ögrenmistim ama degilmis. sevgilisi yok... sonra ben en iyi arkadasima cocuga sormasinlar dedim tekrar ama arkadasim beni dinlemeyip cocuga sorusturmuslar sevgilisi var mi diye... yani biraz karisik... benden onun icin sogumus olabilir ve arkadasima da kirginim... sonucta söyleme dedim adimi bile vermisler... tam bulusacaktik cocukla o günden beri bulusmayi filan iptal etti... simdi sansimi bir daha denemek istiyorum cnkü benim bir sucum bile yok
Cocuga yaz bana yaptigin aciklama gibi durumu anlat. Eger girusmek istemezsen bende bileyim nokta koyayim de ama seni tanimak istiyorum de
ama konuyu tekrar acmak kötü olmaz mi?
Hayir net olursan iyi olur. Ondan hoslandiginida belirt gerekirse vazgecebileceginide. Bu durus saygiyla karsilanir. Olur yawa olmaz ona kalmis
bir ay önce ona yazmistim, dedim ki ona benim bir sucum yok bu olay icin cok üzgünüm ama eger benden hoslanmadiysan tabi ki söylebeilirsin bende biliym dedim... o da yanit olarak olay icin düsünmesi gerektigini ve tuhaf buldugunu filan dedi ama bu sene sonuna kadar bulusalim filan dedi.. bende bunun üzerine o zaman bulusurz belki filan demistim... yani daha önce aslinda konuyu biraz acmistim..
simdi ona bir daha yazdim o da ses kaydi filan atti bir kac gün öyle gectti... bir daha konuyu acmak pek istemem aslinda... görüstügümüz zaman konuyu acmak benim icin sanki daha dogru gibi geliyor tabi bulusursa
Zaten gereken aciklamayi yaotim diyosun haklisin. Becede adim atma eger yil bitene kadar sesi cikmazsa bence sen bu sefer sil onu. Sana yakisan bu omur
ya da bilemiyorum açıklama yapsak mı? İçimi öyle kemiriyor ki anlatamam.. çünkü gerçekten arkadaşımın bana karşı haksızlığını tahammül edemiyorum.. bana iyi noeller diledi geçen başka da bir şey yazışmadık.. hikaye paylaşıyorum hemen bakıyor ama bakmasının sebebi anlamsız olabilir... eğer ona açıklamada bulunursam çok mu ezik gözükürüm arkasından koşuyormuş gibi
Sadece böyle benim suçum olmadığını ve arkamdan iş çevrildiğini anlatmak istiyorum ona.. üzerimde kalmaması için
Bi girdim sen yazmissin ilginc.
Bence yazma evet pesinde kosuyo gibi olacak gerekeni yPmissin sen
Tesadüf :)
Of ama hiç bir zaman benim suçum olmadığımı bilmeyecek
Bit yandan yazmak istiyorum ama diğer yanında ben erkeğin peşinden koşan kız değilim diyor
Sence peki neden böyle oldu? Çok mu soğudu?
Sen aciklamissin biliyo zaten. Ya yeterince seni onemsemedi ya da guvensizlik olustu. Yazsa yazardi yazmamis sende unut.
Resmen arkadaşımın yüzünden böyle bir şey oldu okadar üzgünüm ki çok haksızlık bana karşı
Ama olan oldu nasip degilmis kabull3nmelisin kendini uzme daha fazla
Evet demek nasip değilmiş.. arkadaşın gerçekten ne kadar çok arkadaş olduğunu öğrendim bana karşı
Çocuğu silsem mi numarasını? Buna gerek bar mı? Dursun mu?
Silersen kafandada silmene yardimci olur silmezsen ister istemez dusunursun aklinda kalir sil bitsin
Yazmaz artık diyorsun
Bazı durumları hikayeme koyacaktım görsün diye silersem göremez bir daha
Bu yuzden sil. Silmedikce onu dusuneceksin yapma sana zarar
Birde arkadaşıma çok kızgınım.. resmen tahammülüm kalmıyor ona karşı.. sanki benim mutluluğumu kıskandı yoksa insan neşen böyle bir şey yapar
Peki bu hafta daha geçsin sileceğim
Arkadaşı ne yapsam?
Arkadasin art niyetle yapmadiysa bisey yaoma
Yinede söylememesi gerekiyordu.. sonuçta o ay görüştüğü çocuğu bana anlatmadı.. anlatması gerekmiyor bana ama o zaman ben söyleme başkasına dediysem o da anlatmaması gerekirdi.. art niyet yoksa neden insan söyler?
Bu kadar masumsa ve art niyet düşünmüyorsa neden bana anlatmıyor madem birisiyle görüşüyorum diye
Kusura bakma şu an bile gözlerim doluyor sinirim bozuldu çok fena.. çocuktan ziyade ben arkadaşıma sinir olmuşum galiba.. en iyi arkadaş olunca insan inanamıyor
Peki hesap sordunmu neden yaptin diye? Gerekirse arkadasligini bitir. Bende zamaninda tek dostumu sildim. Aci ama gercek
Kötü niyetim yoktu dedi sadece
Sebep yok aslında
Kendisi merak etmiş demek
O zaman ne icinden geliyosa onu yap. Ama bu konuyu kapat sana zarar veriyor bak
Gerçekten zarar veriyor bana.. sürekli düşünmem gerekiyor.. ama çocuğa açıklama yapacağım tekrar sadece bilmesini istiyorum. Tam her şeyi bilmediği için içimde bir huzursuzluk var
O huzursuzluk degil kabullenememek. Onu istiyosun. Ama zaten yapmissin aciklamani. Bidaha yapip bidaha olumsuz cevap alirsan dahada uzuleceksin. Ama boyle kalmaktansa napiyosan yap ve noktayi koy.
Ona ssöyledim hepsini anlattım. O da bana buluşmamız güzeldi sempatik kızsın ama şu an gerçekten ciddi düşünmüyorum dedi.. sadece şu an öylesine takılmalık istiyorum dedi.. bunun üzerine bende dürüstlüğün için teşekkür ederim filan dedim bitti gitti... çok üzülüyorum şu an belki bir gün yinede bana yazar
Bu cocugu adam sandik ama senin zaafini gorjnce, sen bu kadar ustune dusunce resmen seni kullanmak istiyorum demis. Bosversene bitsin zaten
Bence gerçekten baştan ciddi düşünmedi. Sonra tanıdık çıktı anlayınca korktu ve benim ciddi olduğumu anladı.. beni beğenmiş olabilir ama Tinder gibi bir uygulamadan tanıştığımız için zaten başta takılmak istedi. Yinede arkadaşıma çok kızgınım daha bir daha bir şeyimi anlatmam
Hoşandığımı belirtmedim ya unuttum :(
Evet haklisin. Bastan niyeti belliymis muhtemelen. O daha iyi kurtulmus oldun.
Evet belki yine de aylar sonra bana döner kim bilir ama konu kapanmış oldu içim rahatladı
Donmez unut hala kendine acik kapi birakiyosun. Kabullen artik bitti.
Neden whatsapp hikayelerime hemen bakıyor? Fikrin var mı
Sen hala mi 😃
göruşür
Öyle mi dersin
evet öyle olmasaydı mevzuyu tamamen kapatırdı
Belkide gerçekten kafasını dinlemesi gerekiyordu.. bakalım umarım yazar
yaslar kaç acele etme sonunda yazar muhtemelen
Ben 29 o 28
hım ne iş yapıyor o
Diş doktoru neden
Okadar ilgiliydi ki.. birden puf oldu bir konu yüzünden
nerde tanıstınız hastanedemi belki buluşmadan soguk durduysan ondanda olabilir
Bumble diye bir dating uygulamadan.. yok hayır soğuk durmadım
sarılma öpüşme oldumu buluşmada aynı sehirdemisiniz
Ayni şehirdeyiz.. sarılma öpüşme olmadı. Zaten bir kere buluştuk bu kadar hızlı öpüşmem..
Yemeğe davet etmişti beni
ben ona yazdim.. biraz mesajlastik bu günlerde. bulusalim mi dedim.. o da sene basinda bulusurz dedi. sence oyaliyor mu? cok yogunum dedi
Oyalayacagını pek sanman öyle olsa 1 ay gecmiş buluşmayalım derdi bu saatten sonra direk
Hayır
Neden
dudagından öp onun
yazar yeniden
Umarım..
İnşallah
Gerçekten yazar mı diyorsun? Whatsapp durum filan koymuştum hemen bakmıştı
Sen bana güven
Allahım dua ediym de dönsün.. eğer zaten bana karşı kötü hisleri olsaydı belki kısa cevap veriridi değil mi?
Değerlendirmek laım
Bakalım.. umarım yazar iletişim kurar
Yazar sen bana güven
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? :D
kitabını yazdım
Peki benim be yapmam gerekiyor bu durumda?
Zamanı gelince anlatırım
Nasıl haha
Ne bilim
Sevimlideli anladım
Neyse anladın umarım
Benimle dalga mı geçtin
Senle neden dalga geçeyim iyi misin. Sen
Kısa cevaplarından dolayı öyle geldi bana
Sevgilim değilsin ki uzun konuşayım
Hmm peki
Okey
Başkası var
Hm sence neden
Erkek hoşlandığı kişiyle iletişim kurar, onunla vakit geçirmek ister, arayıp akşamlar konuşmak ister. Eğer mesafe koyuyor veya zaman diyorsa, ya konuştuğu zaman ayırdığı başkası vardır ya gaydır.
Of neden erkekler bana bir zaman sonra mesafe koyuyorlar? Neden ilişkim olmuyor bir türlü
Yanlış adamla olmasındansa, olmaması daha iyi emin ol.