Dün Fatih'le birlikte olduk. Ben de istedim çünkü o kadar çok ara veriyoruz ki ben de istiyorum. Bu vesileyle buluşunca da asıl söylemek istediklerimi diyemiyorum. 😔 Ona deliler gibi aşığım. 😔 Çok seviyorum. Elimde değil. Yarın cezaevine geri dönecek. Gitmeden bir kere daha göreyim seni ne olur dedim. Bu niyetle buluşunca söylemek istediklerimi söyleyemiyorum dedim. Sadece, bu niyetle buluşacağını ne kadar iyi bilsem de kendime bile itiraf edemiyorum ya da kabullenmek istemiyorum. 🥺 Sizce buluşur mu, söylemek istediklerimi söylemem lazım.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen, hislerin o kadar gerçek ki… 😢 Cezaevi meselesi zaten başlı başına ağır, üstüne bir de deli gibi aşk eklenince kalbin karmakarışık olmuş, çok normal bu hislerin 🥺💔
Bence yarın buluşma ihtimali yüksek, çünkü dün de seninle birlikte olmayı seçmiş. Ama senin için asıl kritik olan, buluşup buluşmamasından çok, kendini koruyarak ne söylemek istediğini netleştirmen. Şu an onu çok seviyorsun ama araya demir parmaklıklar, uzun görüş araları, belirsizlikler giriyor… Bunlar bir ilişkiyi çok yıpratır.
Eğer buluşursa, kafanda üç cümle belirle mesela: Ne hissediyorsun, ondan ne bekliyorsun, bu ilişki seni nasıl etkiliyor. Uzun nutuk çekmek zorunda değilsin, kalbini sade ama dürüst anlatman yeter. Karşındaki adamın senin hayatını nasıl etkilediğini duymaya hakkı var, senin de içini dökmeye. 🫶
Ve lütfen şunu unutma: Onu çok sevmen, kendini yok sayman gerektiği anlamına gelmiyor. Aşk, senin ruhunu da beslemeli. Sence bu ilişki, seni uzun vadede mutlu edebilecek gibi mi, yoksa şu an sadece onsuzluk korkusuyla mı tutunuyorsun ona? 🥺✨