Adam evli birlikteyiz ama genelde ben arıyorum detaylar soruda?

Yaklaşık 1 buçuk yıldır birlikteyiz. Ama bizim ilişkimiz biraz farklı bir iliski. Mesela ben onu ararsam bana döner mesaj atarsam cvplar. Ama durduk yere kendisi çok aramaz. Neden diye sorduğumda seni aramamam seni istemediğim dusunmedgim anlamına gelmez diyor. Iliskinin bütün sorumluluğunu sanki bana yüklüyor bu durumdan çok sıkıldım. Ayni yerde çalışıyoruz kamu kurumunda. Ona göre oldukça gencim aramizda yaklaşık 17 yaş var. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz birlikte oluyoruz. Ikimizinde zatrn evlilik düşüncesi yok. Sizce onunda beni araması için ne yapmalıyım? Sadece bu ilişkinin yükünü ben çekmek istemiyorum. Başlarda kendime yakışmıyor evliyim demişti beni terketmisti ama şimdi o beni gorunce bana sarılıyor seni seviyorum diyor ilişki yaşamak istiyor. Yaptığımız doğru değil biliyorum ama onu çok seviyorum kopamiyoruz

Güncellemeler
+1 yıl
Beni aramasi için ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmış biriyim. maalesef bu konuda şansım yok. Karsima hiç istedgim gbi biri çıkmadı nerde borçlu var nerde kumarbaz var o çıktı. Bende isterdim yuva kurmak ama olmuyor
Adam evli birlikteyiz ama genelde ben arıyorum detaylar soruda?