Birsey sorucam evli biriyle alakali?

Benim sevgilim filan olmadı daha öncesinde. Ben sorunlarımı bizim karşı komşumuzun oğluyla konuşuyordum. Bana dediki babam psikoloji okumuştu eskiden sana yardımcı olur dedi. Adamla konuşsa konuşsa zamanla bana karşı birseyler hissetmiş. artık acimakmi aşkmı bilemem. Sonuç olarak 2 sene çıktık. Kimse beklemez böyle birseyi bide babam yaşında oyuzden rahat görüştük. Telefonu arabaya düşürünce karisi mesajları okumuş ilk aileme gelip herseyi anlatacaktı fakat arkadaşım ailemin nasil oldugunu bildiğinden korkmuş babamıda o kizida öldururler demiş engel olmuş ve ev davasıda var kadin evi üstüme yap ozaman sesimi çıkarmam demiş ve boşandılar hiçbirsey söylemedi. ilklerde bana çok eziyet etti yollarda küfretti rezil etti, simdi aradan 3 sene geçti, geçen karşılaştık yol dar olduğundan yol verdi bana ama yüzüme bakmadı sesizce. Bu bi kaç kez yaşandı. Durumu kabullendiği içinmi yoksa bu neyin sessizliği ya da zaman geçtigi için artik takmiyormu? Hersey ev içinmiydi bilmiyorum evi üstüne alınca kavgalari filanda bitti? Illerde sorun çikmaz değilmi?

Birsey sorucam evli biriyle alakali?