Ona aşığım çok yakışıklı o da beni beğeniyor yanlış olduğunu bile bile devam ediyoruz. Sevmek suç mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnsanın en büyük, en erdemli, en güzel akitlerinden birisi evlilik akitidir. Böyle yüce, ruhani bir akit olan oluşumu, nefsin kurbanı etmek insan şerefine gerçekten çok büyük bir yazık! Akitler çok değerlidir. Bu dünyadan olan bir de bu dünyayı yaratanın katından inen bizi insan yapan değerlerimiz var. Evlilikte bu dünyanın nefsani oyunları ile kirletilmesine müsade edilmemesi gereken bir akit. Sen bir akiti bozmaya vesile olduğun için, o sevdiğin adam karısına olan yeminini bozduğu için kendinize büyük yazık ediyorsunuz. Yaratılışta Adem Yaraticisina yasakladığı ağaçtan yememek üzere akit verdi. Yasaklanan elma gibi düşün ihaneti. Sen o elmayı yemeye zorlayan ve kandıran yılan, sevdiğin adamda kandirildimin arkasina saklanarak seni baştan çıkartmak ile hakkında öldükten sonra şahitlik edecek kişi iste. Her insanin yasak elması farkli işte. Her insanında şeytan ebedî cennetten ayağını bu yasak elmalar ile kandırıp kaydırıyor. Ölümlü bedenin hizmetinde ölümsüz bir ruhu heba etme. Yanlışından dön... Sevgiler.
42 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel özetlemişsin ki. Çok doğru ama nefsime engel olamıyorum o kadın için çok üzülüyorum ama ondan da kopamıyorum. Kaç kere denedim uzaklaşamadım
- +1 yıl
Bu hayat yolculuğunda klavuz olarak akıl vermiş Yaradan bize. Kalp kılavuz olduğunda idrak yeteneğin kalmaz. Kalp sevildiginden bile emin olamaz akıl olmasa. Kandirilmaya musaittir. Senin sevgin kullanılıyor şu an evli bir adamın ikinci yatak arkadaşı olup şeytani arzularına meze oluyorsun. Sen şu an elinin altında cilvesine oynuyorsun yarın başka biri olsa ona da aynı şeyleri sunacak yakışıklılıgini kullanarak parasını kullanarak. Aklın ile kalbine söz gecirebilirsin. Akıllı bir şekilde düşündüğünde karısını senin için bosamayacak seni evlilik akti ile bile sereflendirmeyecek bir adam için babanin şerefi, ruhunun gururu, en önemlisi Yaratıcinin yasakladığı en büyük günahı işlemene değer mi? Sen onun için nesin bir düşünsene? Karısı varken seninle olan karısına bile bunu yapabiliyor olan insan sana neler yapmazki? Eğer sen kalbine söz geçirip aklıni hayatının merkezine koymaz isen kukladan bir farkın kalmayacak. Kendine bunu yapma. Sen tüm yaratilanlar içinde en şerefli olan insan konumundasin. Sen istemediğin sürece olmaz. Sırf bu yüzden o adam bu günaha bile ortak olmayacak öldüğünde belki seni suçlayacak ayartti diye. Lütfen babanı düşün aklını başına al... Bir kız kardeşin olarak sana yalvarıyorum vazgeç bu işten. Sevgiler...
En İyi Cevaplar
Her kötülüğü seviyoruz, mutlu oluyoruz diye yapacak olursak dünya da insanlık kalmaz. Sevgi, aşk gelip geçici şeyler tadı gidince geriye kalan zehri olur. Dünyada da ahirette de hesabi ağır olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılAhiretimi mahvettim :(
Soran+1 yılBir şekilde bitirmem lazım deniyorum olmuyor kopamadım
Soran+1 yılİnşallah öyle olur yargılamadan tavsiye verdiğin için teşekkür ederim
+1 yılSevmek suç değil de kahpelik yapmak suç ve sen kahpelik yapıyorsun bir kadının aldatiliyor olmasinsnasil razı gelebiliyor kalbin? nasıl bu kadar acımasız olabiliyor senin gibiler?
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbim razı değil nefsime engel olamıyorum
- +1 yıl
Beter ol
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevmek suç değil tabiki..
Ama metreslik sevgi değildir. Sevgi böyle çirkin bir şey değil..
Bi taraflarınıza sahip olamıyor ve adını da aşk/sevgi koyup sevimlileştirmeye çalışıyorsunuz.41 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek suç değil, ama eğer ki yanlış kişiyi seviyorsan bu suç, en yakın zamanda yanlışından dönersin inşallah...
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. evli bir adamı sevmek , gayrıihtiyari bir durumsa suç değildir... ama , sessizce ve uzaktan sevmek ve bunu kalbine gömmek kaydıyla.. ama bunu pratiğe döktüğünde, senin yaptığın gibi.. o zaman bu suçtur , çirkindir yanlıştır.. başkasına ait olan bir şeye elini uzatmaktır.. öte yandan , evli bir adamın da dışarıda heyecan aramasından başka bir şey değildir ,.. doğru olanı yapmak ve o insanla görüşmeyi tamamen kesmek doğru olan şeydir.. yarın sen evlenirsin senin kocan da aynı şekilde dışarıda yasak aşk yaşar.. o zaman ne duruma düşersin ne hissedersin , önce bunu düşün. ve tabi ki ALlah korkusu..
22 Yorumla
Soran+1 yılHepsini biliyorum her gün acı çekiyorum ama kendimi engelleyemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek suç değil. Ama nerde duracağını bilirsen. Senin sevgin başkasının özel alanına, hayatına zarar verdiği yerde durmalı. Öteye geçmemeli. Platonik takılıyorum diyorsan başımla beraber. Ama senin ayrılmayıp ısrarla bu ilişkiye devam etmen sonucu bir aile dağılıyorsa o zaman yaptığın hiç doğru değil.
Ha adam zaten daha önce de ayrılmayı denediyse. Bu evliliğinde daha önce de gündeme geldiyse o başka. Denekki mutsuz. Ama madem o kadar mutsuz o zaman da daha fazla devam etmeyip evliliğni sonlandırması gerekirdi o ayrı.
Ananelerimiz böyle konularda ne derler bilirsin “Bekara karı (!) boşamak kolay gelir” 😁. Yani bir de işin bu tarafı var.11 Yorumla
Soran+1 yılEşini terketmez beni de almaz
+1 yılAl işte. Bir kızın evli bir erkekle ilişki yaşadığını söylediği bu sitedeki 10 Bininci soru. Bu sitede kızlarin evli bir erkekle ilişki yaşadığını söyledi 10 binlerce soru var. Kızlar neden serseri erkeklere, evli erkeklere ve zengin erkeklere bu kadar düşkün bir türlü çözemedim. Kızlar evli erkeklerle serersi erkeklerin peşinden bu kadar çok koşarak kendilerine yazık ediyor.
43 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğunu bilmiyordum
- +1 yıl
Artık biliyorsun ve bile bile devam ediyorsun. Sevgilinin evli olduğunu öğrenir öğrenmez ondan ayrılman gerekiyordu.
Soran+1 yılO kadar kolay olsa keşke
Yazık o kadına be. Bari o kadından boşat da öyle ilişki yasa diyeceğim ama sen o kadının da canını yakmak istiyorsundur, içinde hasetlik de vardır. O adamı o kadının elinde gördükçe içindeki damar sisiyor dimi? Başkalarının mutlu olması falan senin için çok irrite edici olmalı
41 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmaz
aman ne yakışıklı ne yakışıklı tipi var ama beyni yok neymiş efendim sevmek suç mu gerzek misin kızım sen ha doğru öylesin evli birini sevmek suç evli erkeğinde s. rtük birine şans verip karısına haksızlık yapması suç ve kadının kendisini düşürdiğü seviye ise utanç verici ar damarın çatlamış hem senin hem de onun bir de soruyorsun kendini gizleterek utanç kaynağı olduğnu da kabul etmen de güzel ama kendi verdiğin değer zaten içler acısı gerçi kendine değer bile vermiyorsun o kadar değersizsin ki evli biriyle beraber olup onun kuklası oluyorsun aşık mış aşık olacak başka birini bulamadı evli adama göz dikmişsin. bir gelecek bile veremeyecek insan müsveddesiyle berabersin. beyin fakiri umarım gelecekte evlenirsen eşin de seni aldatır inallah
428 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım her şeyin
Soran+1 yılAma iyi sevişiyo vazgeçemiyorum
Soran+1 yılBen onunla sevişmekren vazgeçemiyorum. Başkalarını istemiyorum o olsun
Soran+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılHiç bilemezsin kalbimi
Soran+1 yılEn büyük kötülüğüm bu hayatta. Bile isteye zarar vermedim kimseye
- +1 yıl
yav he he hadi canım hadi git az ötede havla cehaletinde de boğulmaya devam et hadi zarar vermemiş sen allah bile tanımıyorsun bir de günahım yok diyor zina en büyük günahlardan biridir onu ne yapıcaz bile istiye zina yapıyorsun ama bel altını düşünmeyi arsızlığı biliyorsun ama
Soran+1 yılZina yapmıyorum sevdiğim adamla birlikte zevk alıyorum uçuyorum sen de kudur
- +1 yıl
asıl sen kudurçok sevgili metres metres parçası yorumlarından birinde eşini seviyor demişsin ve boşanacak kadar sevmiyordur beni diye yazmışsın her şey açık seni günü gelecek bırakacak zaten senin durum tam olarak şu onun için bir yatak zevkisin kusura bakma sırf cinsellik için beraberdir seninle ama eşini ölse bile bırakmaz
Soran+1 yıl@seçilrüzgar beklentim yok ki. Takılıyoruz sevişiyoruz
- +1 yıl
senden hevesini alınca vurur tekmeyi zaten @esinyazgı n ın dedği esk. ortluk tabirin karşılıyorsun bir para almadığın ve başkalarıyla yapmamış olman eksik
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sizi bildiği gibi yapsın, hatta bizden uzak belanızı bile versin. Evli adam aldattığı için, sen ise evli adamla ilişki yaşadığın için. sevebilirsin ama adam evli? ya kendine yediremiyorsun tamam da karısını düşün. karısına yapan adam sana da yapar? birde gelmiş utanmadan soruyorsun. Ne diyelim ki size şimdi. 5 para etmez insanlarsınız, zaten kimse kimseye güvenemez olmuş daha da kırın güvenleri tamam mı? o pis adama da söyle ayrılsın karısından umarım da çocukları yoktur, yazık ikinizede.(((Her penisi olan çocuk yapmasın lütfen, böyle türemeler ülkemdeki insanlardan soğutuyor)))
61 Yorumla
Soran+1 yılKızı var bir tane 3 yaşında. Çocuk annesine benziyor babasına ben aşığım. Ondan çocuk yapsam hem erkek olur hem ona benzer
Sevmek elbette suç değil ama evli bir adamı sevmek de etik değil. Kendini adamın eşinin yerine koy. Biri kocanla sevgili olsa hoşuna gider mi? Bence gitmez..
94 Yorumla- +1 yıl
o insan bile değil öyle bir yeteneği yok
Soran+1 yılBen bunları bilmiyor muyum canım acıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek kimseye zarar vermez. Sizinki sevgi değil, diğer kadını düşün. O da kocasını seviyor, adam evli. Seni metres olarak görüyor. Yoksa boşanır, seninle evlenirdi. Ama bunu yapmamış. Kadının çocukları da varsa düşün derim. Yaptığın kesinlikle yanlış.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de onunla evlenmek istemiyorum ki zaten
- +1 yıl
Amacın ne? Madem seviyorsun evlenme isteğin neden yok?
Soran+1 yılEvlilik benlik değil
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün olurda evlenirsen eşinde aynı şeyleri yaparsa, yaptığını hatırla ve eşine bir şey deme
92 Yorumla
Soran+1 yılTamam demem
Evli bir insan ile birliktelik yaşaman ahlaki bakımdan doğru değil. Bunu tek taraflı yapmıyorsun evli olup sana karşılık veren tarafta ailesini düşünüp hareket etmeli yaptığının yalnış olduğunun bilincinde olmalıydı. Nihayetinde kocaman insanlarsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyiz ama engel olamıyoruz işte
+1 yılHem zina edip hem de bunu evli bir adamla yapman çok yanlış evladım. Adamın karısı duysa ve bu heryerde yayilsa zararı daha çok sen görürsün. Kadın kocasını affeder adam da evine geri döner. Sen ise kimsenin evlenmek istemeyeceği biri olarak hayatına devam edersin.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklısınız
- +1 yıl
Diyelim ki eşi boşanmaya kalktı. Bu o adamın seninle evlenmeyi düşüneceği anlamına gelmez. Bir erkek karısından ayrıldığı zaman metresinden de ayrılmış olur.
Bazen bir insanla yaşanan özel anlar karmamizin kirlenmesine yol açar ve bir başka insanın hukukuna girdiğimiz sevginin hayrını bulamayabiliriz! Sevme duygusu uzaktan , tek başına , gönülden yaşanabilir, bu bir mental tecrübe olur, daha sonra karmamiz o sırada çektiğimiz acıyı ödüllendirecektir, şüphemiz olmasın!
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok acı çekiyorum bu şekilde ben de ama napayım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle merhaba,
Sevmek elbette suç değil ve herkesin yaşaması gereken birşey fakat yaptığınızın yanlış olduğunu bile bile bu ilişkiyi devam ettirmek iki tarafıda üzmekten başka birşey yapmaz.
Karşındaki kişi eğer seni gerçekten seviyorsa zaten boşanır seninle beraber bir hayat kurar fakat buna yanaşmayıp görmezden geliyorsa afedersin ama seni kullanıyordur.
Bu yanlıştan dönüp güzel bir hayat kurmak sizin elinizde.01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmasını ben de istemiyorum
+1 yılAllah sapitmaktan, yolundan şaşmaktan, harama bulasmaktan korusun. Haramda huzur arayanin huzuru haram olur. İnsan sevdiği herseyi yapmamali. Birgun gelir sizin kocaniza da başka kadin bakar.
41 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılğorghbgnfopkgnlşfpghnkflşghkgfhşfl edepsiz sevmek suç evet, sadakatsiz ve vefasızsan bunu devam ettirmen normal ^^ kısa zamanda ifşalanman dileğiyle :)
68 Yorumla
Soran+1 yıl@esinyazgı niye bu kadar öfkelisin sen de mi aldatıldın
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSoyunuz ne zaman kuruyacak acaba çok merak ediyorum
62 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman
- +1 yıl
Orası belli olmaz cicim
Bırak lan evli adamı. Senin eşin başka bi adamla özel anlar yaşasa hoşuna gider mi? Biraz o adamın karısını düşün terbiyesiz seni
73 Yorumla
Soran+1 yılMutluyuz biz
Soran+1 yılBen de seni yerim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olup olmadığını anlayamacak durumdaysanız doktora görünmenizi tavsiye ederiz
81 Yorumla
Soran+1 yılOk
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla yanlış etmiyosunuz.
Erkek yapısı gereği çok eşlidir.
Fakat günümüz Türkiye'si birden fazla evliliğe izin vermez.
Ha ben birden fazla eş almak istemem , hatta ben evlenmek isteyen biri bile değilim orası ayrı bir konu
Çok seviyosan kıyın dini nikah ikinci bir ev açsın senin için01 Yorumla
Soran+1 yılDini nikah istiyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun troll olup olmadığı bir kenara..
Yine de gerçek olarak algılarsam..
Yaşattığını yaşaman dileğiyle diyorum.51 Yorumla
Soran+1 yılNiye troll olsun ya
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılO adamın seni karısına tercih edeceğini mi sanıyorsun?
Seni sevmiyor sadece cinsellik istiyor. Umarım karısı ilişkinizi fark
eder ve sizin gibi çirkinlerden kurtulur.32 Yorumla
Soran+1 yılFarkedemez saf biraz
- +1 yıl
Kadına günah yaa.
Vicdanın nasıl el veriyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olduğunu bile bile neden soruyorsun?
Linç yemek mi istedi canın?
Evet eğer bir yuvayı yıkıyorsan sevmek suç.
Başına gelince anlarsın.32 Yorumla
Soran+1 yılYuva yıkmadım sadece sevişiyoruz
- +1 yıl
insanda biraz şeref haysiyet olur.
Devam et tatlım 😁😁karısını bırakip seni alicak halı yok ya, monotonlasan bir evliligi vardır sende heyecanını ihtiyaçlarını giderirsin gayet normal bı durum yani☺️
31 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayız zaten ben sürekli dibinde değilim. Yazışıyoruz arada görüşüyoruz hepsi bu
+1 yılBu yaptığın şeyin ne kadar kötü olduğunu birgün başına gelirse anlarsın. Umarım da gelir başına
31 Yorumla
Soran+1 yılGelmesin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamın METRESİ olmuşsun sorduğun soruya bak. Aşk olsun hiç öyle şey olurmu haksızlik etme kendine
47 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendime haksızlık etmemem lazım haklısın
- +1 yıl
Kdjfjfjdjd:))) metres olduğunu kabul eden koca yürekli kadın bazen bazılarınız herseyi hakediyor
Soran+1 yılMetres değilim aşığız
- +1 yıl
TDK'ye göre metres kelimesi anlamı şu şekildedir:
- Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın, kapama, kapatma, zamazingo
Soran+1 yılEvde yaşamıyoruz
- +1 yıl
Tek sorun bu mu :)))))))) ok
Soran+1 yılTek sorun onu sevmem
+1 yılBu sorunun cevabını 10 yaşındaki çocuk biliyor. Madem ki aşıksın o da sana aşık o adamın eşini eşek yerine koymayın. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez. Çocuklarından fitil fitil çıkar.
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle boşanmalarını bekleyebilirlerdi olan adamın eşine olacak
- +1 yıl
@İsim_bulamıyorum bunlar ne anlar insanlıktan düşmüşler nefislerinin peşine nefislerinin kölesi olmuşlar.
- +1 yıl
Malesef evet
Soran+1 yılEşinden boşanmaz
allahım neden ülkemde böyle insanlar var... git devam et or3spuluğuna o adam da sen de cehennemliksiniz. bu sevmek değil suç. bir de sana yanlış olduğunu söyleyenlere saçmalama asıl sen canımsın tarzı yorumlar yazmışsın. o kadının yerine koy kendini adam senle evlense senle birlikte başkasını götürmeyeceği ne mağlum? Çok kötüsün. gerçekten.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de kalbime söz geçiremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. suçççç
her erkekler aldatır, erkeklere güvenilmez diyen kızlar seni de görsünler. sen evli mutlu olsan cocukların olsa ve kocanı oros.. nun biri ayartsa ne hissederdin?23 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mutlu olsalar kocasıda kıza giderdi ztn
Soran+1 yılAdamda suç beni ayarttı
+1 yılSevmek suç değil ama aldatmak suç yaptığın şey doğru değil adam karısını boşasın birbirinizi seviyorsanız
107 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum onu bilmiyorum
- +1 yıl
Sen onu seviyorsun o seni seviyormu
Soran+1 yılHayır bence
- +1 yıl
Yani seni sevmiyor ise bence yapmanız çok saçma adam sadece seni kullanıyor
Soran+1 yılBen de onu kullanıyorum
- +1 yıl
Kullanıyorsun ama adam evli yani ve seni sevmiyor başka kimse kalmadı mı sevgili olacak
- +1 yıl
Adamın eşinin günahı ne
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok insan yargılayacaktır sizi. Ama aynı insanlarla birşeyler yaşayacak olsan hepsi de hoplaya hoplaya kabul eder.
Başkalarının ne düşündüğüne bakma. Kendi doğruların ve duyguların neyse ona göre davran08 Yorumla- +1 yıl
Dogru mu? Hangi insanin dogrusu karisini boynuzlamak veya evli bi erkek ile olmak merak ettim bak?
- +1 yıl
@elagozluezooo Arkadaşım yaşın daha çok genç. Hayata dair öğreneceğin çok şey var. Bugün yanlış dediğin şeylere karşı bakışın zaman içinde çok farklı noktalara gider. Bu kadar keskin olma ve asla asla deme. (never say never)
- +1 yıl
Tabi ki asla asla demiyorum ama sen simdi sorani destekliyor musun
- +1 yıl
@elagozluezooo Ben yapılanı doğru veya yanlış diye hükme bağlamıyorum.
Kendi doğruların ve duygularına göre davran diyorum.
Soran+1 yılBenim doğrularım o. Ondan başka bir şey istemiyorum umrumda değil başka bişey
- +1 yıl
Ne olacak peki simdi yani ne yapmayi dusunuyor sdam
Soran+1 yıl@elagozluezooo hiçbir şey yapmayacak takılıyoruz
- +1 yıl
Sadece cnsl iliski o zaman
+1 yılHiç yanlış olur mu? tabii ki yasiyicaksin o cani her istediginde bedenini kullanicak sende buna layiksin zaten kullan at.
33 Yorumla
Soran+1 yılBeden değil ruhla da seviyoruz biz
- +1 yıl
Sendende boyle bi cevap beklenirdi ztn :) o adam bedenin olmadan kac gun yanında durabilir bi düşün
Soran+1 yılUzaktan konuşuyoruz
Evlendiğinde kocanla başka kişiler özel anlar yaşasın da o zaman doğru mu yanlış mı idrak edebilirsin
31 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılSeveceğin kişiyi seçersin! Bu hakkın var. Yani kader falan değildir o seçimdir
O yüzden seviyorum diyerek yumuşatmaya çalışma yaptığın baştan sona HATA
Sorman ayrı bir hata11 Yorumla
Soran+1 yılHata üzerine hata
Evli insanlarla ilişki yaşayan bütün karaktersizler bu siteye toplanmış.
61 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğin adam eşini aldattığı gibi seni de bir gün aldatacak, senin de kaderin bu olacak
41 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz ben iyi sevişiym
Sevmek suç değil evli olan biri ile birşeyler yaşamak suç...
42 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi ama
+1 yılne terbiyesizsiniz lan başka birinin aldatılmasına neden oluyorsun inşallah kocan ya da sevgilinde seni aldatır hemde 4 kişiyle aynanda basarsın
22 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil
- +1 yıl
merak etme kimsenin kimsede ahı kalmaz ister iste ister isteme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi değil bide yalnış yaptığınızı bildiğin halde sorman bi acayip garip rabbim o kadına yaşattığının daha beterini yaşatsın gözünüzden yaş sırtınızdan biiıçağınız eksik olmasın amın inşallah ya rabbim içten ettim duamı
22 Yorumla
Soran+1 yılAbartma ya ne var sanki
Cevap sahibi+1 yılYaşattığını yaşaman dileği ile o zaman
+1 yılAllahım yeter şöyle sorular görmekten cidden gına geldi.
Bİ düşün ya, evlisin ve kocan başka kızlarla ÖZEL anlar yaşıyor.. Sadece düşün.22 Yorumla
Soran+1 yılHoş değil
- +1 yıl
Dımı, hem de hiç değil.
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Herkesin yaptığı kendine sen kendine doğru bulsanda başkası için yanlış tır doğruyu yanlışı en iyi sen biliyorsun sun zaten kendi içindeki ni tatmin etmek için bu soruyu sormana gerek yoktu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece evli bir erkeğin eğlencesi olmaya razıysan devam et
32 Yorumla
Soran+1 yılO da benim eğlencem
- +1 yıl
Sen kendini bu kadar değersiz görüyorsan yapacak birsey yok senin için
+1 yılEvli olduğu kadının bunu bilmesi gerekir, yok öyle arkasından iş çevirmek falan. Madem aldatacak gitsin karısı da aldatsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBilsin benim için farketmez
- +1 yıl
Tamam o zaman madem fark etmiyor o adamla konuşup anlat, kimsenin hayatını mahvetmeye hakkınız yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekar kizlar evlilere hayran evlilerde iyi faydalnir kizlrdan cok örneğini gordum aşk değil haz alinca bağlanır kizlar
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki evli adam bağlanır mı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAh be gülüm daha sonradan kafanı taşlara vuracaksın. O kadının yerinde sende olabilirdin. Gerçi pek bir fark yok ortada.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki doğru degil umarim trolldur.
Trol değilse de yaptığın asiri yanlış ayrıliin yaa kimsenin yuvasını bozunca huzur bulmayacaksiniz.
Cok istiyorsa eşinden bosansin ondan sonra
Ama bu şekilde yazik ya kadına11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmaz gönül eğlendiriyor
+1 yılSevmek suç değil ama onun yaptığı hata. Evdeki eşinin günahı ne.
24 Yorumla
Soran+1 yılHiç günahı yok
- +1 yıl
Evet kadına yazık. Allah bilir bu adam için ne yapıyor
Soran+1 yılAdam da arada kaldı
- +1 yıl
Niye arada kalsın. Sen bunun nereye kadar gidebileceğini düşün. Adam masum değil kusura bakma. Buna arada kalma değil, daldan dala hoplama denir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır sevmek suç değildir fakat bu yaptığın yanlış sayılır çünki evli aslında sende suç yok bu adamda suç var çünki evli olmasına rağmen eşini aldatıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğunu da ben öğrendim öğrenmesem beni de kandırıyordu
Doğru olmaz mı canım ya doğru tabii herkes böyle olmalı (!)
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEşini tercih edip seni terk ettiğinde anlarsın doğru mu yanlış mı, ya da eşini terk edip seninle birlikte olup, seni de aldattığında...
52 Yorumla
Soran+1 yılBir gün mutlaka olue my
- +1 yıl
Türkçesini alayım :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke şöyle şeyleri yapmadan önce benim anneme yapılsa bana yapılsa hoşuma gider miydi diye düşünseniz böyle düşündükten sonra yapabileceğinizi hiç sanmıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılO an mantık devreden çıkıyor işte
+1 yılSen bilmiyor musun yaptığının doğru olup olmadığını Birisi Senin kocanla yaşasa böyle bir şeyi nasıl karşılarsın
72 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmaz
- +1 yıl
O zaman neymiş, uzak durcaksn
sevmek suç değil de evli olan adam ayrı bir karaktersiz miş..
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok düzgün biriyim ben
Soran+1 yılBiliyorum teşekkürler
+1 yılSadakatsizi izle ne olacağını anlarsın sonunda. Bir bitmediniz lan
24 Yorumla- +1 yıl
Aklıma ilk gelen şeyin sadakatsiz olması😅
- +1 yıl
Artık evli adamla ilişki dendiği anda akla gelen tek şey sadakatsiz 😂 Volkan şerefsizii
- +1 yıl
😂 Aynennn
Soran+1 yılSonumuz hayrolsun
+1 yılya bırakın sevmekmiş kendini kandırma kızım adam seni kullanıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu kullanıyorum
- +1 yıl
iyi sevmek deme o zaman başka bşy o :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek suç değil sevgiye ihanettir, suç değildir yoksa. Sevginin saflığına uygun değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılHe doğru sen troll olsan bile gerçeğini yapanların sonu müge anlı da bitiyor ve hiç üzülmüyorum oylelerine
01 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü ya yaşadıklarımı söylüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olmadığını bile bile neyi soruyorsun? Sevmek suç mu kılıf uydurmaya gerek yok. Adamın metresi olmuşsun. Zaten adamın tipini sevmissin suç mu diyorsun. Bir gün kocanada aynısı olursa hiç yakınma sevmek suç mu de
31 Yorumla- +1 yıl
Tamam trolcan
Sevmek suc degil ama yaptigin kendi karekterine hakaret ulus devlet toplum sozlesmesinde.
Tabi doga durumu ahlak ile yasamiyorsan.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Devamını Gör (202)
Devamını Gör(247)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri