Konuştuğum çocuk öpüştükten 2 hafta sonra yazmayı kesti. Neden olabilir?

Yaklasik yedi aydir konusuyoruz, gorusuyoruz. Ben en basta belli ettim ona olan duygularimi, ama o cok belli etmedi ya da yoktu bilmiyorum anlamadim. Ama her gun yazistik, en basit ornegi her sabah gunaydin mesaji attik, birbirimize gun icerinsinde ne yatigimizi sorduk. Dogum gununde ben ona guzel bir hediye, pasta, mum, alip onun evine gittim, birlikte kutladik aksam ustu dogum gununu, gece orada kaldim saat gec olmustu, ve birlikte uyuduk. Oda beni optu, sarildi, opustuk Ben sevgi oldugumuzu dusunurken beni optugu icin, o tam tersine soguk yazmaya basladi cok gec cevap vermeye basladi. Ve dogum gununun ertesi gunu baska bir sehire gezmeye gitti. Ve ben sevgiliyiz diye dunusurken o bana haber bile vermedi instagram hikayelerinden gordum. Bu soguklugun ustune benim bi mesajima goruntu atti, alis veris mi diye sordu evet dolap aldim dedim goruldu atip cikti ve yazmadi bir hafta bende mesaj attim, musait oldugunda gorusup konusalim diye ayni sekilde goruntu atti. Normalde asla goruntu atmazdi. Ve hala yazmadi instagram hikayelerimi bakiyor, ve bana mesaj atmiyor. Goruselim konusalim yazdim bide Ne sorun anlamiyorum gercekten, ne yapmam gerektiginide bilmiyorum.

Konuştuğum çocuk öpüştükten 2 hafta sonra yazmayı kesti. Neden olabilir?