sevgilim bir kaç hafta sonra asker merak ediyorum acaba askere giden herkes sevdiğim beni bekler mi diye düşünür mü? çokta sevseniz düşünür müsünüz? sevgilimde öyle bir korku var mı bilmiyorum bana sadece sen evde dur ben gelene kadar olduğun yerde kal dedi :) siz dile getirir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılbir çok erkek askerdeyken sevgilisinin terketmesiyle yıkılır bu olayı yasayan en azından bir kaç arkadasıda vardır. ondan kafasını sürekli kurcalayak bu soru ve askerliği beraber yapacaksınız resmen :) kendi dısarı cıkamadıgı her istediğinde sana ulaşamadıgı için kavgada edeceksniz. yeri gelicek saçma sapan sebeplerden olacak bunlar eziyetini cekeceksn bunlara kendini hazırla. ama gercekten seviosanız birbirinizi sen bekleyeceksin oda gelince butun bunları telafi edecek zor bir sınav var önünüzde umarım gecersinz :)
136 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak anlatmışsın teşekkrler öncelikle anlattığın için :) yni şöyle biz zatn 6 senedir beraberiz dediğin gibi ulaşamadığı ve bn dışarı çıkığımda kavga edicez net bişey :) ve dediğin gibi saçma sapan sebeplerden dolayıda tartışıcaz ama her şeye rağmen beklicem yeter ki geldiğinde bunları telafi etsin :) amin canım çok sağol
- +1 yıl
rica ederim canım şimdiden Allah kavustursun :)
Soran+1 yılamin canım çok sağol :)
Soran+1 yılsizede nasip olur belki bir gün:)
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle gerçekten seven her erkek bunun korkusunu yaşar. Ve bunu sana soyler ki onun için ne kadar degerli olduğunu anla diye. Uzaklasmak gorememek sarilamamak bambaska bir duygu. Benim erkek arkadasim da 3 aylik asker biraz zor oluyor alismasi
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Askere giderken kız arkadasımla ayrılmıstık. ona karsı sevgim yoktu, bunu kendisinede söylemiştim. ama askerdeyken gecmişin hatrına arayıp halini hatrını sormustum.. bu güven meselesidir. eğer iki tarafta birbirine güveniyorsa ve birbirlerini seviyorsa, böyle söylemlerde bulunmamalı.. aksi taktirde arada güven söz konusu olamaz.. önce ALLAH a sonrada aileme emanetsin der çeker gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılilla ki seviyoruz ki bunca yıl beraberiz belkide haklısın
Soran+1 yılöyle belkide teşekkrler
açıkçası düşünmez. beni bekler diye düşünür. zaten askerdeki sevdiğini bekleyemeyip kaçanlar bu yüzden yıkar adamı. misal hakan altun hani bekleyecektin şarkısını askerde 17 gün boyunca akesör sırası bekleyip sonunda arayabildiği anda şu anda müsait değilim diyen sevdiğine ağlaya ağlaya bestelemiş. böyle koyar adama. kimi şair olur şiir yazar kimi küfür baz olur. söver ana bacıya.
412 Yorumla
Soran+1 yılbeğendim yazdıklarını çnkü hepsinin doğruluk payı var
- +1 yıl
Arsız bela ne ya allah askına ahahah töbe töbe. Dinleyenleri anlayamıyorum. Ama hakan altun dinlemek için 92 li falan olmak gerektiğini sanmıyorum. O zaman cengiz kurtoglu dinleyenler 30 yaş üstümü? :) yaşım 18 de olsa dinlerim fark etmez. Ama arsız bela kelimesini duymak istemiyorum allah yazdıysa bozsun :) @yol_gezer
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
53Cevap
ben askerdeyken sevgilimin beni bekledi başlarda çok kavga yapıyorduk çünkü askeriyenin havası başka insan aşırı duygusal oluyor, zor bir sınav vermen gerekiyor sen ona dürüst ol güven ver yeter biz ayrılmanın eşiğine gelmiştik ama atlattık sen alttan almaya bak sabırlı olmaya bak bir kaç ay sonra herşey yoluna girer.. bide muhabet tıkanıyor bazen sen ona ufak tefek saçma sapan olsada ne varsa konuyu aç çünkü onun yaptığı şeyler hergün aynı olacak
210 Yorumla- +1 yıl
bir de çocuğu istemiyorsan düşünmüyorsan bir gelecek hemen bırak.. askerde intihar vakası çok oluyordu benim yaptığım yerde bir teğmen evleneceklerine 3 ay kala ayrılınca intihar etti ve nöbette bir askerde kendisini vurdu sevgilisi başkasıyla aldatınca bunlar acı ama gerçek
Soran+1 yılilla ki alttan alıcam sabredicem yeri geldiğinde haklı olsam bile susucam haklısın dicem böylece atlatıcaz yoksa çok zor olucak her zaman yanında olduğumu hissettiricem ama önemli olan oda her şeye rağmen ynmda oldunu bana hissettirebilicek mi
Soran+1 yıl6 senedir beraberiz biz neden istemeyim ki
- +1 yıl
ilk 2 3 ayı atlatırsan geri gelecek unutma sen dürüst ol onun sana güven duymasını sağla mesela özgürlüğünden biraz fedakarlık yap ben herşeyi sana sorcam merak etme seni bekliyor olacağım de yaptığım herşeyi gittiğim her yeri sana söylicem gibisinden biraz erkeklik gururunu okşa varsa bir de ikinizin resmini ver ona bunu gece yatarken yanından hiç ayırma de... benim ki öyle yaptı her gece resmine bakarak uyudum kavga etsek bile o resme baktıktan sonra özür msjı atıyodum hemen sakinleşiyordum... zaten merak etme ilk gece askerde kimse uyuyamaz :D
Soran+1 yılönemli olan ilk 2-3 ayı atlatmak herlde zor olucak ama yapıcaz bir şekilde:d acemide yanına resim vermek istemiyorum ama ihtiyacı olucak özlck belki ama herkes orda kaybolur verme diyorlar:)
Soran+1 yıl:D :D haha peki resim veriyim o halde teşekkrler
Soran+1 yıl:D :D o halde ben şöyle 5-6 tane hazırlaym da :D
+1 yılDile getirmem, beni tanıyorsa zaten anlar içimi. Bir Türk erkeği olarak o duyguyu yaşamak isterim, ankesörlü telefon sırasında beklemek vs. çok hoş olurdu onun sesini duyduğumda ki mutluluk filan yaşanmalı kanımca :)
26 Yorumla
Soran+1 yılilk defa birinden böyle bir yorum okuyorum :)
- +1 yıl
Bak ben sana şu kadarını söyliyim, o adam seni sevmese istemese aklı kalmaz, sana güvenmediğinden değildir, etrafa güvenmeyiz biz klasik laftır ama gerçektir. düzgün adamlar içten söyler bunu.. o da döndüğünde aynı seni bulup kaldığınız yerden devam etmek dışında bir amaç gütmüyordur.. hissiyatımı yazdım sadece hanımefendi...
Soran+1 yılhep dile getirir kendisi o istemiyor diye bn pek evden dışarı çıkan biri diilim istemiyor diye çalışmıyorum söylediği tek laf sana güveniyorum ama dışardaki hiç kimseye güvenmiyorum. askere gidicek ve daha bana evden çıkma dedi orayı düşünüyor daha :) haklısın aslında seviyor ki düşünüyor
- +1 yıl
Allah utandırmasın o zaman hanımefendi :) genelde mantığımla konuşurum ama paylaşımınızı okuyunca empati yaparak hissiyatıma göre cevapladım. kıymetinizi bilin birbirinizin...
Soran+1 yılamin teşekkürler :) önemli olanda kıymet bilmek tabi ki
- +1 yıl
Aynen:) rica ederim..
Ben biriyle konuşuyorum sevgilim değil bak ama öyle alıştım ki ona onu bırakmak koyacak mesela düşünüyorum tabi soruna cevap ararsan
16 Yorumla
Soran+1 yılbak sen bile sevgili olmadığında halde düşünüyorsan :)
Soran+1 yıl:) haklısın teşekkrler
Soran+1 yıldoğru tbi :) teşekkrler
+1 yılBeklemek zor söyliyim şimdiden ikinize de Allah sabır ve kolaylık versin :) olur heralde yani oluyodur çünkü asker için sevdiğinin onu beklemesi kadar önemli HİÇ bişey yoktur :))))
12 Yorumla
Soran+1 yılamin canım çok sağol :)
- +1 yıl
:))
Ya orda yanlız oluyosun kimseyi tanimipsun normaldr dusunmelri hatta daha fazla dusunur tanidiklarina senden feln bahseder brz duygusal olurlr
21 Yorumla
Soran+1 yılinş. öyle olur
Ben hiç gidip, döndüğünde ardında bıraktığı sevgilisini bulan bir asker görmedim.. Bulsada kafa olarak bıraktığı yerde bulamadı..
Zor işlerrr.. Her asker bekleyen kızın kolları ıkı erkeği sarıp sarmalayacak kadar güçlüdür. asddffgg22 Yorumla
Soran+1 yılee bir olarak bizi gör o zaman :)
+1 yılIllaki bu sure icerisinde onu yanliz birakilmadigini hisstirmelisin askerlik piskolojisi cok kotu biswy yasayan bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılelimden geldiğinde yapıyorum onu
+1 yılsevgiliniz askere gidince otomatik olarak size hakim olamıyor ve endişeleniyor. normal birşey yani. aldatma olaylarının çoğu bu tarihlerde olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılendişeleniyor tepkisinide anlamak lazım ama bilmyrm yinede
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Bekler mi diye düşünmemiştim çünkü zaten her akşam konuşuyorduk uzun uzun. ama sanırım evet.
11 Yorumla
Soran+1 yılher askerde böyle bir korku var sanırım
Seviyo iste demekki seni yoksa umrunda olurmuydu bekleyip beklemedigin
11 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki yoksa ne yapıyorsan yap derdi belkide
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmıyımda gerçekten deli gibi seveceğim birine rastlarsam 8 sene açık öğretimden türlü türlü bölümleri okur bitiririm 30 u doldurur 30 bin verir bedelli yaparım hayatta ayrı kalamam o kadar süre sevdiğimden:)
16 Yorumla- +1 yıl
6 ay benim gibi biri için kısa bir süre değil kardeşim ayrıca yaptığın bir harcama yok açık öğretim altı üstü laylaylom bitirilebilecek bir dünya bölüm var ardı arkasına sırala gelsin:) Örgün öğretimde olsam nasılsa üniversite okuyosun 4 sene onu çektikten sonra 6 ay askerlikde çekilir ama örgün öğretimde değilim.
- +1 yıl
Kızı bulma meselesine zaten hiç değinmiyorum bile çok zor o meseleler:)
Soran+1 yılo derece yni :)
- +1 yıl
Günümüz kızlarını yadırgamak için söylemedim bunu kimse kırılmasın biz erkeklerde de kızlarda da gerçekten güvenip sevilebilecek insan sayısı az :)
Soran+1 yılhemde çok az :)
Canım allah sabır versin. Benimkide şubatta asker. Valla içim içimi yiyor ne yapacagım bilmiyorum korkuyorum. Özlemek çok kötü. 1 gün görmeyince bile eksik hissediyor insan. 1 gün nerdeeee 1 sene nerde. Allah önce sana sonra bana sabır versin :/
17 Yorumla
Soran+1 yılaminnn canım çok sağol:/bu günlerini çok iyi değerlendir çünkü ben şu 2 hafta kala hiç bişey yokmuş gibi davranıyordum ne zaman yerimiz belli oldu dedim işte o zaman aynı şehirde oldunu bilmek bile yetiyorken şimdi gidiyor :( günler hiç geçmesin istiyorum inan ki çok zor hele o ilk gün düşnmek bile istemiyorum :( aminn canım allahım sanada sabır versin
Soran+1 yılaynn öyle olucak. amin canım çok sağol. manisada acemiliğini yapıcak ankaralı
Soran+1 yılhiç istemediğim yere düştü benim sevgilim bilmiyorum nasıl geçer günler ama :/
Soran+1 yılöyle yetiniyorsun artk yapıcak bişey yok çnkü
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ben de askere gidiyorum. Bu yüzden, sevdiğimden ayrıldım. Bekle mekle demedim.
Kendi kararlarını verebilecek hür bir insan olduğunu, kimseyi beklemek zorunda olmadığını söyledim. Gerisi ona kalmış. Bir daha da sadece 1 kere konuştum zaten.010 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle bişey yaptın sevmiyor muydun? o mu sevmiyordu? güvenmiyor muydun? ne biliyim yni
Soran+1 yılonu kendi ellerinle başkasına teslim ettiğinin farkında mısın ama? o zaman güvenmiyorsun sorun orda açık konuşym mantklı düşünürsek kim sevdiğini başkasına bırakır ona bu fırsatı verir beklerse ne ala beklemesse kendi kaybeder diye düşündüm hep.
Soran+1 yılbilmiyorum ya olabilir kendi fikrin tabi
Soran+1 yılya işte güvenirsen her şey düzelir ama güven yoksa dicek bişey yok yni sende haklısın aslında bir yönden
Soran+1 yılo zaman doğru olanı yapmışsın
Düşünür ama benim olmadığı icin askerde hic oyle düşünmedim
12 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmek insanı çileden çıkarmaz mı ya da düşünerek daha da hata yapılmaz mı sürekli olarak
evet dusuncek ve bazen kafayı sıyıracak dusunmekten
11 Yorumla
Soran+1 yılama sevdiğini bilmesi yeticek belki
Ulan benim hatunum kim bilir simdi nerdedir diye dusunuradan
11 Yorumla
Soran+1 yılilla ki düşünür onu da tabi
+1 yılben genelde askerde terkedilen asker değilde, terkedilen kız duyuyorum ve bir sürü örneğini gördüm sebep ise 'asker psikolojisi'
04 Yorumla
Soran+1 yılonu da çok düşünüyorum biliyor musun o yüzden kafam allak bullk :/
- +1 yıl
bence çok düşünme hepten çekme kendine olumlu örneklerde var tabi herkes ayrılcak diye bişey yok nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden
Soran+1 yılöyle nasip her şey
Bende gidiyorum askere birkaç hafta sonra. Görüştüğüm bir kız vardı. Askere gidiyorum diye hem kendimi hemde onu düşünerek başlamadım. Sorunlar oluyor çünkü erkek askerdeyken. Ben böyle bir şeyi dile getirmem. Güvensizlik göstergesidir bu bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok bence çok güzel dile getirdim ve bekliceksin tbi ki dedi. her zaman için ne olursa olsun ondan bunu duymam gerek diye düşündm iyi kide duydum
Soran+1 yılalakası yok ya saçmalama :) kaybetmekten korkuyorsun belki ona niye yoruyorsun ki
- +1 yıl
Ben onun beni sevdiğinden emin olduktan sonra. Ona güvendikten sonra askere gideceğim diye onu kaybetmekten niye korkayım ki ve böyle bir şey diyeyim ki. Karşımda ki kız yanlış anlayabilir gerçekten. Sen ne demek istiyorsun. Askere gidince seni bırakacağımdan, başkasıyla tanışıp seni aldatacağımdan mı korkuyorsun dese haklı yani. Çok saçma geldi bana böyle bir şey.
Soran+1 yıl:D aksine demese şüphelenirdim ben demek ki umursamıyor beklesemde olur beklemesemde olur gibisinden fikirler düşünceler işte insandan insana değişebiliyor
Soran+1 yılhaklısın tabi öylede olabilir :)
Ben deli gibi sevdigim sevildigim insan tarafindan 6 sene once askerligimin bitmesine 3 ay kala terkedildim halada yalnizim sen dusun yani..
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılneden terkedildin
Askere giderken kız arkadaşımdan kasıtlı ayrılmıştım
askerde bircok arkadaşım "sevgilileri tarafından aldatıldı" kafayı yediler
sende aldatırsın zaten kız milleeti değilmisini. z24 Yorumla
Soran+1 yılay sinir oldum vlla niye herkesi bir tutuyorsunuz ya
düşünülür ama bu birazda ilişkinin durumuylada alakalı. ama her ne olursa olsun askerdeyken ilişkini bitirme bende yeni geldim askerden bir arkadaşım sevgilisi ayrıldığı için kendini vurdu.
05 Yorumla
Soran+1 yılaa :/ yok tbi ki bitirmem
Soran+1 yıldemek ki o konular açılmck
- +1 yıl
nerde yaptıın askerliğini
Sen dua etde seni 15 ay bekletip de sonra gule gule demesin:) askerden sonra fikirler cok degisiyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl::D moral bozmaya birebirsin arkadaş
Soran+1 yıl:D bizim ki farklı olcak
8 ay dayamazsın terk edersin buraya çiziyorum 10 çiftin 8 i nu şekilde ayrışıyo ya da çocuk askerlik aşkı bulur yani sonuç ayrılık
04 Yorumla
Soran+1 yılbiz 8 aydır görüşmedik terk mi ettik başkasını mı sevdik hayır.
Soran+1 yılaminnn çok teşekkür ederim
Durmayan bircok örnek var özellikle bekaretini kaybedenlerde daha sık bekleyemiyor uzaklık girince soguma oluyor yasanilan şeyler bunlar korkması normal onun bu konumunda olmak istemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılneden istemezdin?
Hi hi gozunu kirpmadan beklersin yaparsin bunu kesin.
05 Yorumla
Soran+1 yılbeklerim neden herkesi bir tutuysnz anlamadım
Soran+1 yılniye olsun ya bekleyemem mi neden zor gibi görünüyor bal gibide beklerim sanada yazarım gelince herkeste böyle bir düşünce var hiç askerlerin birini bulcağı düşünülmez kızlar kötü olur niyeyse hep erkek deme izin günleriniz oluyor
Soran+1 yıltamam görcz
Evet hele bir gitsin sahada korkar ama askerden sonra değişme durumuda bar
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi ama :/
Soran+1 yılzamanla düzelir ama
ilişkim biteli 1.5 - 2 ay oluyo iyide oldu kafam burada askere gitmek istemezdim bu arada şubatta askerim inşallah :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsizde haklısınz aslında bir yönden :)
Soran+1 yılasıl olunca gitmek için heyecanlanır belki insan :)
Soran+1 yıl:) kararını vermişsin sn
+1 yılaskerden gelince sevgilisi tarafından terk edilen var panpiş... Senin elini kolunu bağlar ama gelince fikirleri değişebilir. Çok var çevre de...
03 Yorumla
Soran+1 yıloda çok ayrı bir konu ayırlırsa kendi biliceği bişey yni üzülmem bişeyde olmaz büyük konuşmuyrm ama
- +1 yıl
yani kendini kaptırırsan gelince terk edilirsen ne yaparsın?
Soran+1 yılöncelikle öyle bişey allahım vermesin ama hiç değer kıymet bilmeyen o ise üzülmenin anlamı yok demektir
+1 yılöyle düşünmese sen gez dolaş derdi :) dışarı çıkmadığında olayın çözüldüğünü düşünmüş olmalı :D ne diyeyim güven vermeye çalış
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D haklısın aslında
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. genelde güvenilmeez içinde hep korku olur ben olsam bende korkarım ya
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünülürse evet aslında korku olur
Onu bunu bilmem de 6 kere firar etmiş biri olarak sakın ne olursa olsun askerdeyken terk etme çocuğu.
01 Yorumla
Soran+1 yılne oldu bu kadar firar ediceğin. yok etmem zaten
+1 yılBöyle birşeyi söylemeyle yapacaksa hiç yapmasın yani olması gereken bu bekle nedir işine gelmedi mi yol alırsın ufaktan zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılsonra ama gelince bn mi bekle dedim sana deme olasılığını hiç unutmamak gerek
- +1 yıl
İlişkide bu kadar karşılıklı güvensizlik oow o bekle sen beklemeseydin güzel güzel sonra bon cok motsozom :)
Soran+1 yıl:D :D ya güvensizlik diil askerlik diyorlar her şey olabilir belki ondan beklediğim için diil içimin rahat etmesi için
- +1 yıl
Kir dizini otur evinde bekle sanki bana buda askerlik yapacak sen hiçbirşeyi takma ona odaklan aklı sende olmasın ikiniz içinde zor ama onun için daha zor idare et gidip gelene kadar gelir gelmez bin tepesine yine :)
Soran+1 yılahah :) zaten gelene kadar sabredicem her şeye haklısın dicem ama geldiğinde aynısını ondan beklcm
- +1 yıl
Aynen plan bu yürü be ;)
Soran+1 yıltamamdır :)
Sen ayrılırsın ondan askerdeyken malesef kolay değil orada hapis olacak seninde özgürlüğünü kısıtlıcak paranoyaklaşacak kolay değil
03 Yorumla
Soran+1 yılilla ki tartışıcaz o orda bn burada neler yaptığımı merak edicek dışarı çıkmama kızıcak ama ayrılmıcaz
Soran+1 yılayrılmıcaz
+1 yılaskere gidicek olsam sevgilime güvenemezdim çünkü insanlara güven olmuyor şahsen askerde sevgili istemezdim
09 Yorumla
Soran+1 yıluzun yıllar tanımış olsan bile mi?
- +1 yıl
uzun yıllar evli olanlar boşanmıyor mu? :))
Soran+1 yılhm :) evet illa ki ama güvenip gitmez miydin bilmiyrm ki sevgilim güvenip gidiyor
- +1 yıl
ben gitmezdim arkada bir göz beni merak edermi onu dahi bilmiyorum:))
Soran+1 yılilginç o zaman :)
- +1 yıl
aynn ilginc zaten sevgililik geçici bir şeyy
Soran+1 yılönemli olan onu evliliğe kadar götürebilmek
- +1 yıl
hiç uğraşamam valla direk evlenecek birini bulurum :)
Soran+1 yılhahha :D iyiymiş
+1 yılSana beni bekle demesine gerek mi 6 yılı paylaşmışsınız birlikte Allah tamamına erdirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama yinede bilmem :) amin teşekkrler
seven sevileni ne askerlik ne gurbet uzaklaştırır.
13 Yorumla
Soran+1 yılsonuna kadar katılıyorum
Soran+1 yılaminn çok teşekkür ederim
Birbirimizi beklemeye varmıyız diyin birbirinize sadece sen onu beklemeyeceksin çünkü oda seni binevi bekleyecek
07 Yorumla
Soran+1 yılona sadece beklememi istiyor musun diye sordum oda tabi ki bekliceksin dedi yetmez mi ama
Soran+1 yılyani tbi biz uzun zamandır beraberiz bişeyler düşünüyoruz tek sorunumuz askerlik idi
Soran+1 yılöyle sabredicez
Soran+1 yılaynn öyle
Bu olayi ben yasadim deliler gibi sevdigim kizi baskasina verdiler bunu anlatmam anlatamam bu yasadigim olayi seviyosan bekle
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/ çok acı olmş tbi ki beklcm
+1 yılKardeşimde gidiyor 6 Kasım'da belki şu an farkında olmadan kardeşimin sevgilisine cevap yazdım. çok özlücem keratayı
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D çok zor olucak sizin için de tbi
- +1 yıl
Adı Ömer mi?
Soran+1 yılyok değil
- +1 yıl
Tamam 😂
hayır tabiki, dolabına bikinili kate upton posteri asar.
00 Yorumla
+1 yılSıradan en basit sıcak çatışmada ölecek olan "bitli piyadeler" düşünür onu. .
00 YorumlaBen olsam yapamam o askerliği.. Sürekli firar ederim.
010 Yorumla
Soran+1 yıl:) ama beklediğini bilip rahatca yaparsın askerliğini
Soran+1 yılnapıyorum sanki
Soran+1 yılbişey yapmıyorum ki sadece soru ona karşı bir hatam yok
Soran+1 yıloda snn düşüncen tbi teşekkrler
Soran+1 yılalakası yok herkesi bir tutuyosnz
Sevgilisi olan neysede karısı çocuğu olan tertiplerim vardı. Onlara gerçekten acıyordum
03 Yorumla
Soran+1 yıloda başka bir konu evet
Soran+1 yılçok zor bir durum
Düşünür tabiki. Orada zaman geçmez. Hep aklında sevdiği olur
02 Yorumla
Soran+1 yılinş. hep aklında olurum bnde sevgilimn
Düşünürüm söylerim de. Şimdiden Allah kavuştursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılamin çok sağolun
hayatı sırf askerdeyken sevgilisi terk ettiği için altüst olan tanıdığım çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( inşallah bizimde bu kadar olur Allah kavustursun
04 Yorumla
Soran+1 yılaminn çok sağol. sizin ne kadar?
Cevap sahibi+1 yıl1 yil 3 ay oldu :)
Soran+1 yılbuda iyi :) devamıda gelir
Cevap sahibi+1 yılİnşallah amin :)
+1 yılAskerde terkedilen cok oluyo cok kotu birsey
15 Yorumla
Soran+1 yılilla ki oluyordur ama
- +1 yıl
Biraz daha fazla oluyo ve askerliginde vermis oldugu zorluklarla daha cok kafaya takiyo insan butun izinlerini sevgilisi icin kullanan ve aglayan arkadaslarimi bilirim gercek ask tabi cok ciddi dusunuyorlardi
Soran+1 yılbiz birbirimizi çok küçük yaşta tanıdık iyi kötü huylarımızı biliyoruz kızsakta küs ya da ayrı kalamıyoruz bilmyrm sabretmek belki de ama en önemlisi sevmek
- +1 yıl
Allah kolaylik versin her seyi pilanli yapin izne gelecegi gunleri birlikte konusup beraber kara verin vs vs
Soran+1 yılaminn. öyle yapıcaz artık teşekkrler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen askerim omur boyu ve arkamdan aglayan olmasin diye sevdiklerimin ustunu cizdim
04 Yorumla
Soran+1 yılaksine yanında olsa daha iyi olmaz mydı
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yanimda olacak 2000 km kadar mi? Simdi tegmenim bir berem bir silahim vede silah arkadaslarim var yanimda gerisi boş
Soran+1 yılbilmiyorum ya sizi anlamakta biraz zaman alır
Cevap sahibi+1 yılidraki maali bu kücük akla gerekmez
zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez. :)
Evet kesinlikle o korku var
17 Yorumla
Soran+1 yılama bu korkuyu sürekli yaşamak ilişkiyi yıpratmaz mı?
Soran+1 yıltabi ki alttan alıcam ama insan bir yerde yeter demez mi? bn diyemem ama diyenler çok
- +1 yıl
Sana olacaklari soyleyim.. zaten ilk zamanlar fazla konusamazsiniz ankesorlu kalabaligi falan.. sen onun burnunda tuteceksin bnu unutma.. askerligin ortalarina geldiginde konusmaniz rahat olacak bu seferde seni cok bunaltacak cok karisiyosun diyecek... ve sen artik sklacaksin (insallah sklmazsn insallh beklersin) ... ve sunuda iddia ediyorum o askerdeyken baskasina bile bakacaksin... ama yapma ne olursun insallahta yapmazsn...
Soran+1 yılo çok büyük ihtimal ama özlediğini ve sevdiğini bilmem daha önemli aslında orda özlemsi kıymet bilmesi daha iyi olur benim için ama en çokta şimdi kendisi orada olduğu için bni gezip tozuyo diye düşünücek çok kavga edicez biz biliyrm bn. dediğin gibi çok karışıck bu sefer ama beklicem söz verdim. ondan bir başkasına bakmak sevmek imkansız gibi yapmam öyle bişey
Soran+1 yılyok yani yapmam
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünür tabi ki, bilmem kaç yıllık evli olanlar dört dönüyordu nerede kalmış sevgilisi olan. askere gönlün boşken gitmek en iyisi.
03 Yorumla
Soran+1 yılkimiside öyle diyor ama sevdiğinin desteğini almak iyi olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi terk etmezse iyi olur tabi, ama sıkılıp ben ayrılıcam derse o çocuğu delirtir orda.
Soran+1 yıliyi seçiceksin işte o yüzden
Bence düşünür
22 Yorumla
Soran+1 yılbencede teşekkrler
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim bilir çocuk evde beni bekliyen bir yarim var diye ölürsem de gam yemem diyor ama sen kim bilir o asker deyken kaç kişini altına yatıcan YILAN !!!
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru konuş o ağzını yırtarım dangalak senin sevgilin yaptı diye herkes öyle mi yapacak aptal beyinsiz defol şurdan
Cevap sahibi+1 yıldedi aristok abla ben bişey demedim :D ama gerçekten merak ediyorum varmıdır böle bekliyen yolunu gözlüyen böle her gün pencereden dışarı bakıp inzibat görme korkusu yaşıyan
Soran+1 yıldeme zaten. varmış demek ki öğrenmiş oldun
+1 yılAsker psikolojisi bambaşka bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşayan bilir tabi
- +1 yıl
yaşayanları gördüm:D
+1 yılsen bırakmasan bişey olmazz ::D
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmam :D
- +1 yıl
iyi bakalım :)
Hiç düşünmem beklemeyeceğini bilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılneden bekleyebilir belkide
Düşünmüyorum diyen yalan söyler
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) yni haklısın
Soran+1 yılöyle yapıcam
DusunmeZ mi hic
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) düşünür demi illa ki
Soran+1 yılhaklısın teşekkrler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO simdi asker cani neler ister :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Ben düşünürüm.
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem